Author |
Message |
Topic: REALMS WILL BE MERGED | REALMURILE VOR FI UNITE |
iovanut
Replies: 127
Views: 51535
|
Forum: Old Announcements Posted: 13-07-2014, 20:01:42 Subject: REALMS WILL BE MERGED | REALMURILE VOR FI UNITE |
dar stati ca nu pricep care duminica acum sau saptamana viitoare |
iovanut
|
Forum: Old Announcements Posted: 13-07-2014, 15:52:06 Subject: REALMS WILL BE MERGED | REALMURILE VOR FI UNITE |
Bring up a reason why this server shouldn't be international. If you come up with " WoWFreakz is the best romanian server and we are proud of that" it doesn't really matter because people kn ... |
iovanut
|
Forum: Old Announcements Posted: 11-07-2014, 19:56:32 Subject: REALMS WILL BE MERGED | REALMURILE VOR FI UNITE |
daca tot uniti realmurile ,macar sa scoateti acea interdictie pentru limba romana care e acum pe exodus.sunt multi romani si e cam naspa sa fie majoritatea romani si sa nu poata discuta in limba lor |
Topic: In legatura cu Patch-ul jocului |
iovanut
Replies: 24
Views: 2684
|
Forum: Romanian Posted: 04-03-2014, 19:56:27 Subject: In legatura cu Patch-ul jocului |
nu se va implementa Mists of pandaria? sau cam in cati ani va fi implementata ? Intreb deoarece nu imi place cataclysm,insa imi place,ador MoP |
Topic: Paladin protection |
iovanut
Replies: 2
Views: 458
|
Forum: Romanian Posted: 08-12-2013, 16:27:42 Subject: Paladin protection |
in legatura cu Paladinu retributie e mai defect ca o dacie nu are rezistenta nici cat un rogue sau hunter. |
Topic: Paladin protection |
iovanut
Replies: 2
Views: 458
|
Forum: Romanian Posted: 07-12-2013, 20:02:26 Subject: Paladin protection |
Am un paladin pe protection si vreau sa stiu itemele ruthless gladiator ce bonusuri sa am pe ele haste expertize critical strike mastery.sunt mai mult pvp fac bguri si arene.astept parerile,explicatil ... |
Topic: O mica problema la nume |
iovanut
Replies: 1
Views: 393
|
Forum: Romanian Posted: 04-12-2013, 18:06:17 Subject: O mica problema la nume |
Am si eu o mica intrebara dupa ce mi-am recuperat caracteru prin undelete in fata numelui a aparut semnul $ cum pot scapa de el si sau dece a aparut deoarece eu am avut un mage cu acest nume si am ste ... |
Topic: [FIXED] [Quest] DK misiune cu importanta are bug |
iovanut
Replies: 27
Views: 4370
|
Forum: Fixed / Closed bugs Posted: 12-11-2013, 19:14:46 Subject: [FIXED] [Quest] DK misiune cu importanta are bug |
si cand repara ? vreau sa imi fac dk cat mai repede |
iovanut
|
Forum: Fixed / Closed bugs Posted: 11-11-2013, 19:27:20 Subject: [FIXED] [Quest] DK misiune cu importanta are bug |
[quote ascuns] Si cum putem face sa terminam misiunea sau cand o veti repara.Va rog actionati cat mai rapid imi doresc sa fac acest caracter pana de craciun . |
iovanut
|
Forum: Fixed / Closed bugs Posted: 10-11-2013, 22:06:56 Subject: DK misiune cu importanta are bug |
http://www.wowhead.com/quest=12716
Sunt Deathknight si am bug la misiunea The Plaguebringer`s Request, mai exact nu pot luat iron chain o piesa din lista, aceasta problema nu o am doar eu ci am mai discutat cu inca 4 persoane si eu aceeas problema.Misiunea e importanta deoarece da Talent points altfel am fi abandonat ... |
Topic: [REJECTED] Paladin spell bug |
iovanut
Replies: 0
Views: 264
|
Forum: Fixed / Closed bugs Posted: 03-11-2013, 17:19:26 Subject: Paladin spell bug |
La paladin magia blessing of might nu o pot activa sau daca o activez dupa o scurta perioada sau sunt lovit de inamic se dezactiveaza. Si mai e magia Hand of Protection degeaba e activata deoarece ea nu isi face efectu ar trebui timp de 8-10 secunde sa fi imun la orice atac insa nu are acest efect ba din contra primest ... |
|