User
Pass
2FA

Search found 11 matches
Freakz Forum Index
Author Message
  Topic: REALMS WILL BE MERGED | REALMURILE VOR FI UNITE
iovanut

Replies: 127
Views: 51535

PostForum: Old Announcements   Posted: 13-07-2014, 20:01:42   Subject: REALMS WILL BE MERGED | REALMURILE VOR FI UNITE
dar stati ca nu pricep care duminica acum sau saptamana viitoare
iovanut

PostForum: Old Announcements   Posted: 13-07-2014, 15:52:06   Subject: REALMS WILL BE MERGED | REALMURILE VOR FI UNITE
Bring up a reason why this server shouldn't be international. If you come up with " WoWFreakz is the best romanian server and we are proud of that" it doesn't really matter because people kn ...
iovanut

PostForum: Old Announcements   Posted: 11-07-2014, 19:56:32   Subject: REALMS WILL BE MERGED | REALMURILE VOR FI UNITE
daca tot uniti realmurile ,macar sa scoateti acea interdictie pentru limba romana care e acum pe exodus.sunt multi romani si e cam naspa sa fie majoritatea romani si sa nu poata discuta in limba lor
  Topic: In legatura cu Patch-ul jocului
iovanut

Replies: 24
Views: 2684

PostForum: Romanian   Posted: 04-03-2014, 19:56:27   Subject: In legatura cu Patch-ul jocului
nu se va implementa Mists of pandaria? sau cam in cati ani va fi implementata ? Intreb deoarece nu imi place cataclysm,insa imi place,ador MoP
  Topic: Paladin protection
iovanut

Replies: 2
Views: 458

PostForum: Romanian   Posted: 08-12-2013, 16:27:42   Subject: Paladin protection
in legatura cu Paladinu retributie e mai defect ca o dacie nu are rezistenta nici cat un rogue sau hunter.
  Topic: Paladin protection
iovanut

Replies: 2
Views: 458

PostForum: Romanian   Posted: 07-12-2013, 20:02:26   Subject: Paladin protection
Am un paladin pe protection si vreau sa stiu itemele ruthless gladiator ce bonusuri sa am pe ele haste expertize critical strike mastery.sunt mai mult pvp fac bguri si arene.astept parerile,explicatil ...
  Topic: O mica problema la nume
iovanut

Replies: 1
Views: 393

PostForum: Romanian   Posted: 04-12-2013, 18:06:17   Subject: O mica problema la nume
Am si eu o mica intrebara dupa ce mi-am recuperat caracteru prin undelete in fata numelui a aparut semnul $ cum pot scapa de el si sau dece a aparut deoarece eu am avut un mage cu acest nume si am ste ...
  Topic: [FIXED] [Quest] DK misiune cu importanta are bug
iovanut

Replies: 27
Views: 4370

PostForum: Fixed / Closed bugs   Posted: 12-11-2013, 19:14:46   Subject: [FIXED] [Quest] DK misiune cu importanta are bug
si cand repara ? vreau sa imi fac dk cat mai repede
iovanut

PostForum: Fixed / Closed bugs   Posted: 11-11-2013, 19:27:20   Subject: [FIXED] [Quest] DK misiune cu importanta are bug
[quote ascuns]
Si cum putem face sa terminam misiunea sau cand o veti repara.Va rog actionati cat mai rapid imi doresc sa fac acest caracter pana de craciun .
iovanut

PostForum: Fixed / Closed bugs   Posted: 10-11-2013, 22:06:56   Subject: DK misiune cu importanta are bug
http://www.wowhead.com/quest=12716
Sunt Deathknight si am bug la misiunea The Plaguebringer`s Request, mai exact nu pot luat iron chain o piesa din lista, aceasta problema nu o am doar eu ci am mai discutat cu inca 4 persoane si eu aceeas problema.Misiunea e importanta deoarece da Talent points altfel am fi abandonat ...
  Topic: [REJECTED] Paladin spell bug
iovanut

Replies: 0
Views: 264

PostForum: Fixed / Closed bugs   Posted: 03-11-2013, 17:19:26   Subject: Paladin spell bug
La paladin magia blessing of might nu o pot activa sau daca o activez dupa o scurta perioada sau sunt lovit de inamic se dezactiveaza. Si mai e magia Hand of Protection degeaba e activata deoarece ea nu isi face efectu ar trebui timp de 8-10 secunde sa fi imun la orice atac insa nu are acest efect ba din contra primest ...

Page 1 of 1
All times are GMT + 2 Hours
Jump to:  

The time now is 01-12-2024, 03:48:57
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x