User
Pass
2FA

Search found 68 matches
Freakz Forum Index
Author Message
  Topic: [REJECTED] Problema client cu setarile salvate
kvll

Replies: 1
Views: 477

PostForum: Fixed / Closed bugs   Posted: 13-08-2015, 11:49:53   Subject: Problema client cu setarile salvate
WoW Freakz link:
Bug description: Am o problema cu clientul, descarcat de pe site, intru in joc, fac setarile la joc cu grafica sunet etc, ies din joc si intru inapoi iar ii resetat pe default jocu ...
  Topic: Ce pot face cu HEIRLOOMS pe care nu le mai folosesc ?
kvll

Replies: 3
Views: 1199

PostForum: Romanian   Posted: 21-07-2014, 19:22:25   Subject: Ce pot face cu HEIRLOOMS pe care nu le mai folosesc ?
faci un alt toon sau le tii in banca.
  Topic: Intrebare
kvll

Replies: 13
Views: 1861

PostForum: Romanian   Posted: 20-06-2014, 22:08:50   Subject: Intrebare
Ii gratuit aici, doar ii server privat.
  Topic: [DUPLICATE] [PVE]Lag fps in raid-uri/ FPS lag in raids
kvll

Replies: 7
Views: 1329

PostForum: Fixed / Closed bugs   Posted: 13-03-2014, 14:23:16   Subject: [DUPLICATE] [PVE]Lag fps in raid-uri/ FPS lag in raids
[quote ascuns]
Exact freezuri din astea primesc X_X . Eu credeam ca e de la clientul de molten wow, acuma am tras clientul freakz si sa vad daca persista - dar cred ca o sa persiste.
In cazul asta nu mai joc resto ...
  Topic: [DUPLICATE] [PVE]Lag fps in raid-uri/ FPS lag in raids
kvll

Replies: 7
Views: 1329

PostForum: Fixed / Closed bugs   Posted: 13-03-2014, 12:12:15   Subject: [PVE]Lag fps in raid-uri/ FPS lag in raids
Wowhead/WoW Freakz Link:
Descrierea bugului / Bug description: De fiecare data cand intru intr-un raid, fps-ul tot scade nesimtit de mult, ba isi revine , ba iar scade, e un fel de microstuttering, din ce am auzit mai multi au problema asta. Ma descurajeaza ...
  Topic: Server wotlk Romanesc
kvll

Replies: 2
Views: 745

PostForum: Romanian   Posted: 19-12-2013, 21:15:19   Subject: Server wotlk Romanesc
Stiu ca nu avem voie dar stiti cineva un server romanesc de WOTLK cat de cat maricel? vechiul spidernet sa inchis si freakzu e cataclsym acuma. Daca nu sunt de acord moderatorii cu topicul sa-l stearga - .
  Topic: De unde fac rost de iteme
kvll

Replies: 5
Views: 939

PostForum: Romanian   Posted: 28-10-2013, 22:25:02   Subject: Re: De unde fac rost de iteme
[quote ascuns]
Pe huntard care joc acuma am ilvl 374 si am inceput sa fac pvp pentru a converti puncte. Gearul ala de 378 nu prea imi place, e doar putin mai slab sau mai bun decat ce am eu, si e doar pentru 1 punct de ilvl.. Dar itemele din honor points cu resilienta sunt mai bune decat alea pe honor, setul gladiator, why?
  Topic: De unde fac rost de iteme
kvll

Replies: 5
Views: 939

PostForum: Romanian   Posted: 26-10-2013, 18:52:28   Subject: De unde fac rost de iteme
Deci am cumparat setul vicious de la AH + waist de 397, si nu mai stiu de unde sa fac rost de gear pentru un resto drood. Ca fara 380 nu intru in nici un raid - .
Uitati.
http://i39.tinypic.com/f1idxi.png
  Topic: Caracter inactiv.
kvll

Views: 497

PostForum: Discussions/Help   Posted: 26-10-2013, 16:23:38   Subject: Caracter inactiv.
Am facut, inchide topicul asta te rog.
kvll

Replies: 1
Views: 361

PostForum: Romanian   Posted: 26-10-2013, 16:23:08   Subject: Caracter inactiv.
Nu stiu unde sa postez, dar postez aici.
Se poate sterge un caracter inactiv al unui jucator? e vorba de "Demonic" si sa-mi fie dat mie numele. Daca da dati-mi un pm cand se sterge, daca e posibil. E pacat ca un nume asa frumos sa nu fie folosit deloc si sa stea neutilizat. Vorbesc de serverul Genesis. Are ilvl 49.
Eu pot ceda numele : Username .
kvll

Views: 497

PostForum: Discussions/Help   Posted: 26-10-2013, 16:17:07   Subject: Caracter inactiv.
Nu stiu unde sa postez, dar postez aici.
Se poate sterge un caracter inactiv al unui jucator? e vorba de "Demonic" si sa-mi fie dat mie numele. Daca da dati-mi un pm cand se sterge, daca e posibil. E pacat ca un nume asa frumos sa nu fie folosit deloc si sa stea neutilizat. Vorbesc de serverul Genesis. Are ilvl 49.
Eu pot ceda numele : Username .
  Topic: Am revenit dar ce fac?
kvll

Replies: 8
Views: 1343

PostForum: Romanian   Posted: 18-10-2013, 12:40:05   Subject: Am revenit dar ce fac?
Multumesc de raspunsuri, deci practic trebuie sa o iau de la capat - , intr-un fel nu mai joc rogue ca nu e clasa mea preferata, raman pe druid heal - .
  Topic: Am revenit dar ce fac?
kvll

Replies: 8
Views: 1343

PostForum: Romanian   Posted: 18-10-2013, 01:20:44   Subject: Am revenit dar ce fac?
Am observat ca ati upgradat serverul de cataclysm la 4.3, dar problema ii ca nu stiu ce sa fac de acuma, am un rogue pve de ilvl 337 dar nu cred ca ar face fata la nimic, ce fac ? in ce dungeonuri pot intra?
  Topic: WOW lore
kvll

Replies: 11
Views: 1506

PostForum: Romanian   Posted: 14-06-2013, 16:57:08   Subject: WOW lore
[quote ascuns]
Dar arthas a ajuns asa de nebun lich king? sau a fost influentat de o putere mai mare, un zeu malefic suprem - .
  Topic: WOW lore
kvll

Replies: 11
Views: 1506

PostForum: Romanian   Posted: 14-06-2013, 16:48:48   Subject: WOW lore
Deci cu atatia monstri in wow , atatia zei malefici si atatea creaturi , cine is creatorii lor? care e zeul malefic suprem? sau zeii. Eu as vrea sa citesc povestea wow cap coada, dar din pacate nu prea am rabdare cand vine vorba de citit.

Page 1 of 5 Go to page 1, 2, 3, 4, 5  Next
All times are GMT + 2 Hours
Jump to:  

The time now is 15-12-2024, 04:18:06
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x