Author |
Message |
Topic: Problema cu contul |
miksa
Replies: 13
Views: 1376
|
Forum: Romanian Posted: 07-01-2013, 22:52:06 Subject: Problema cu contul |
Posturi unite automat, 07-01-2013, 22:52:06
[quote ascuns]
|
miksa
|
Forum: Romanian Posted: 07-01-2013, 22:38:34 Subject: Problema cu contul |
[quote ascuns] Si care ar fi explicatia? De ce dupa ce sa dat crash si a revenit nu am mai putut intra pe cont? Si nici deconctat nu am fost sa zici ca a spart cineva contu pentru ca eram la raid si eram pe ts. Si imediat dupa ce a revenit a spus cineva pe ts ca a revenit. Am vrut sa intru si nu am mai putut. Nu inventez sau nu asi face atat haz de necaz daca nu ar fi adevarat sau daca nu asi avea problema aceasta. Iar cineva din guilda mea spus ca i ... |
miksa
|
Forum: Romanian Posted: 07-01-2013, 17:59:20 Subject: Problema cu contul |
Separe ca nu ai inteles ! Nimeni nu a schimbat parola sau ceva! Porsisimplu dupa restart nu am mai putut intra chiar eram in timpul raidului si eram pe ts cu toti si toti au spus ca a cazut ! Deci nu ar fi avut cum sa ma scoata numai pe mine si imediat cum a revenit a spus pe ts ca a revenit si am si vrut sa intru si nimic. Si cineva mi-a spus ca i sa intamplat si lui tot la fel mai demult! Deci este o problema de la servar sau ceva |
miksa
|
Forum: Romanian Posted: 07-01-2013, 17:50:21 Subject: Problema cu contul |
Asta stiam si eu. Plus ca ce vina am eu ca dupa restart nu am mai putut intra? Este partea a doua ca nu imi mai gasesc parola. In mod normal nu ar fi trebuit sa se intample asta! |
miksa
|
Forum: Romanian Posted: 07-01-2013, 16:51:14 Subject: Problema cu contul |
Ieri sa dat restart la servar dupa ce a revenit nu am mai putut intra pe cont nici pe site. Am facut ticket mi sa raspuns ca nu se poate face nimic doar daca dau recover la parola si mi sa dat emailu. Am incercat intruna sa dau de parola de la email dar nu mi-o mai pot aminti deloc. Daca ma puteti ajuta cumva va rog sa imi lasati comentariu cum asi putea face sa mil recapat!!
Multumesc anticipat! |
Topic: Evolution Transfers: Problems and Information |
miksa
Replies: 200
Views: 61961
|
Forum: Old Announcements Posted: 27-10-2012, 18:26:42 Subject: Evolution Transfers: Problems and Information |
miksa a scris:
Salut,am si eu o problema legat de 2 caractere. Din neatentie si din graba cand am transferat pe exodus de pe evo 10 caractere uitasem ca pe exodus erau 2 sau 3 caractere nu mai stiu exact asa ca sau transferat restu de caractere ca era posibil pana la 10. Cand am intrat pe exodus am constat ca nu am 2 caractere dupa ce am sters celelate caractere de pe exodus,am caut pe site la recover dar nu apareau ca sterse. Ma intereseaza daca le mai pot recupera sau raman pierdute?
GM te r ... |
Topic: Evolution Transfers: Problems and Information |
miksa
Replies: 200
Views: 61961
|
Forum: Old Announcements Posted: 26-10-2012, 21:10:32 Subject: Evolution Transfers: Problems and Information |
Salut,am si eu o problema legat de 2 caractere. Din neatentie si din graba cand am transferat pe exodus de pe evo 10 caractere uitasem ca pe exodus erau 2 sau 3 caractere nu mai stiu exact asa ca sau transferat restu de caractere ca era posibil pana la 10. Cand am intrat pe exodus am constat ca nu am 2 caractere dupa ce am sters celelate caractere de pe exodus,am caut pe site la recover dar nu apareau ca sterse. Ma intereseaza daca le mai pot recupera sau raman pierdute?
GM te rog vino cu un r ... |
Topic: IMPORTANT !!! |
miksa
Replies: 31
Views: 5728
|
Forum: Trash Posted: 19-06-2012, 19:32:56 Subject: IMPORTANT !!! |
Nick si spec: Miksa,warr fury
Nick Alt-charuri si spec: Derlon-paladin prot, Katty-warr fury
Activitate: Zilnic mai pe seara pe la ora 6-7 depinde daca nu intervine
Progres PVE: full 10hc full fara ods,atramedes,maloriak ,25hc-magmaw,chimeron,halfus |
|