Author |
Message |
Topic: forgot email de la account |
mildocast
Replies: 7
Views: 1065
|
Forum: Romanian Posted: 10-03-2013, 12:59:19 Subject: forgot email de la account |
Si eu am aceiasi problema cu un cont. Pe mine nu a reusit sa ma ajute nimeni. Iti urez oricum bafta |
Topic: Arena?!?! |
mildocast
Replies: 12
Views: 2144
|
Forum: Romanian Posted: 24-02-2013, 17:30:57 Subject: Arena?!?! |
Resurrections in arena is something that has been around since it was implemented. You have 10 seconds, excluding haste, to reach your target and interrupt or bring them into combat. If they are able ... |
Topic: CE inseamna ILVL? |
mildocast
Replies: 6
Views: 1617
|
Forum: Romanian Posted: 24-02-2013, 17:22:30 Subject: CE inseamna ILVL? |
scrie .ilvl <numele caracterului tau> in joc
pentru ca sa aflii ce ilevel ai.
exemplu: .ilvl Shockeru |
Topic: .................................................................. |
mildocast
Replies: 19
Views: 2446
|
Forum: Romanian Posted: 22-02-2013, 00:10:56 Subject: .................................................................. |
Mai incearca 1 data sa explici problema ta. Nu ai un inceput si un sfarsit in ideiile expuse. |
Topic: Problema wi-fi @ laptop |
mildocast
Replies: 7
Views: 1485
|
Forum: Hardware Posted: 22-02-2013, 00:09:10 Subject: Problema wi-fi @ laptop |
ia-ti windows 8 deoarece iti recunoaste automat toate componentele ( fara instalare de drivere suplimentare ). prea bun, prea ca la tara. |
Topic: Caut oameni pentru Recruit a Friend pe Blizzard! (Dau mountul ala gratuit, nu-mi trebuie) |
mildocast
Replies: 21
Views: 4242
|
Forum: Trash Posted: 28-12-2012, 12:43:18 Subject: Caut oameni pentru Recruit a Friend pe Blizzard! (Dau mountul ala gratuit, nu-mi trebuie) |
[quote ascuns] Numai iei atat... iei MAXIM 5 daca ai soarta. Se fac oricum usor, doar ca pentru cineva care se apuca sunt deajuns sa stimuleze. Plus imi pierd timpul aiurea cautand un cumparator.
P.S. Am gasit pe ci ... |
Topic: Caut oameni pentru Recruit a Friend pe Blizzard! (Dau mountul ala gratuit, nu-mi trebuie) |
mildocast
|
Forum: Trash Posted: 28-12-2012, 12:28:04 Subject: Caut oameni pentru Recruit a Friend pe Blizzard! (Dau mountul ala gratuit, nu-mi trebuie) |
[quote ascuns] *cough*si 2 warns *cough*
Oricum n-am - rep cum ai tu, nu te pot atinge |
mildocast
|
Forum: Trash Posted: 28-12-2012, 09:55:33 Subject: Caut oameni pentru Recruit a Friend pe Blizzard! (Dau mountul ala gratuit, nu-mi trebuie) |
Posturi unite automat, 28-12-2012, 09:55:33
[quote ascuns] N-a zis nimeni ca e greu sa faci level, doar ca e iritant sa il faci ca si healer pentru ca faci o instanta de 10 ori la rand pentru a trece la urmatoarea. De aceea vreau sa apelez la un RaF. Daca inafara de troll ai vrut sa arati si altceva, nu prea ti-a iesit |
mildocast
|
Forum: Trash Posted: 28-12-2012, 00:18:48 Subject: Caut oameni pentru Recruit a Friend pe Blizzard! (Dau mountul ala gratuit, nu-mi trebuie) |
nu pe freakz... sper ca si asta s-a inteles |
mildocast
|
Forum: Trash Posted: 27-12-2012, 14:44:04 Subject: Caut oameni pentru Recruit a Friend pe Blizzard! (Dau mountul ala gratuit, nu-mi trebuie) |
[quote ascuns] Scam? Nici macar nu e vorba de actiuni pe freakz nene... Mai incearca, Hater-e. |
Topic: retail |
mildocast
Replies: 3
Views: 671
|
Forum: Romanian Posted: 27-12-2012, 13:47:25 Subject: retail |
si eu daca vrei iti dau si mountu de la raf daca o sa continui pe retail dupa 80 |
Topic: I was such a noob when I started |
mildocast
Replies: 307
Views: 76750
|
Forum: Trash Posted: 27-12-2012, 13:31:35 Subject: I was such a noob when I started |
Prima oara cand am avut contact cu WoW a fost vanilla pe oficial... stiu ca imi facusem rogue undead si il chema Awwz desi numai tin minte numele realmului. Eram atat de noob la joc incat am ramas cu aceleasi skilluri pana la 60 ( de la level 1 ) si nu imi pusesem puncte in talente deoarece imi zisese un prieten ca daca le pun cum vreau eu nu o sa mai pot sa le modific si nu or sa fie cele corecte |
mildocast
|
Forum: Trash Posted: 27-12-2012, 11:46:23 Subject: Caut oameni pentru Recruit a Friend pe Blizzard! (Dau mountul ala gratuit, nu-mi trebuie) |
[quote ascuns] Nu toti oamenii care joaca pe freakz sunt la fel ca voi in gandire. Scuze |
mildocast
|
Forum: Trash Posted: 27-12-2012, 09:53:39 Subject: Caut oameni pentru Recruit a Friend pe Blizzard! (Dau mountul ala gratuit, nu-mi trebuie) |
Posturi unite automat, 27-12-2012, 09:53:39
[quote ascuns] Da, pe Sylvannas unde joc eu e plin de guilde de romani. In principal serverul e cam full de ei. Daca te intrebi de guilde de pe freakz, sunt putini, dar sunt si acolo si mai sunt pe Outland cativa. Nu stiu sa dau nume de aceste guilde, dar daca vrei o sa ma interesez. |
Topic: Pony Zone 6 - Se apropie Pastele, Si sesiunea. Poneiul n-a fost niciodata asa de confuz. |
mildocast
Replies: 15025
Views: 796929
|
Forum: Romanian Posted: 27-12-2012, 02:57:05 Subject: Re: crazzyShift |
RE: crazzyShift
uite-te la mesajele tale ale contului de pe forum ( sub numele tau acolo unde scrie logout ) si da-mi add pe skype. iti spun mai multe acolo |
|