User
Pass
2FA

Search found 6 matches
Freakz Forum Index
Author Message
  Topic: [REJECTED] Heroic Dungeons - Too much damage.
mooonth

Replies: 39
Views: 7073

PostForum: Trash   Posted: 23-02-2012, 18:45:54   Subject: [REJECTED] Heroic Dungeons - Too much damage.
deci era o problema cu mobii de acolo:P , iar la maloriak atunci, amfost cu ere in raid, probabil a fost un bug de moment, oricum daca acum merge bine, totul e ok, ieri stiu doar ca totii bosii au avu ...
mooonth

PostForum: Trash   Posted: 23-02-2012, 09:37:21   Subject: [REJECTED] Heroic Dungeons - Too much damage.
vad ca nu a mai comentat nimeni nimic..sa inteleg ca s-a reparat sau ca nu a fost nici o problema?-
mooonth

PostForum: Trash   Posted: 22-02-2012, 23:41:40   Subject: [REJECTED] Heroic Dungeons - Too much damage.
pai, am incercat stonecore...- a luat tanku un grp de mobi pe el..numma 40k pe hit luat, iar healu nu avea cum sa tina:|, la Chim, am luat ca tank (162k hp aveam) cu un singur stack pe mine 1 hit=mor ...
  Topic: [REJECTED] Dmg prea mare in pve:|
mooonth

Replies: 5
Views: 889

PostForum: Trash   Posted: 22-02-2012, 23:28:28   Subject: [REJECTED] Dmg prea mare in pve:|
totusi , stiu ca se scazuse dmg-ul in pve al bosilor si mobilor, dar acum iar s-a buguit(asta vreau sa cred) incercati va rugam sa il reparati sa putem face raiduri linistiti..-
mooonth

PostForum: Trash   Posted: 22-02-2012, 23:26:31   Subject: [REJECTED] Heroic Dungeons - Too much damage.
nu zic ca stiti sau nu , dar cred totusi ca nu sitit:) s-a buguit iar dmg-ul in pve, nu stiu daca s-a facut intentionat sau nu , dar nu se mai pot face raiduri sau hc cum trebuie, aruncati si voi o pr ...
  Topic: [REJECTED] Dmg prea mare in pve:|
mooonth

Replies: 5
Views: 889

PostForum: Trash   Posted: 22-02-2012, 22:26:55   Subject: Dmg prea mare in pve:|
Descrierea bugului / Bug description: Bossii din pve si mobii din instante/raiduri au prea mult dmg. Nu e normal ca pentru hcs sa ceri 350++ ilvl iar pt Halfus si Maloriak nu cred ca tre 360++, ci gea ...

Page 1 of 1
All times are GMT + 2 Hours
Jump to:  

The time now is 10-02-2025, 04:38:40
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x