Author |
Message |
Topic: [REJECTED] Heroic Dungeons - Too much damage. |
mooonth
Replies: 39
Views: 7073
|
Forum: Trash Posted: 23-02-2012, 18:45:54 Subject: [REJECTED] Heroic Dungeons - Too much damage. |
deci era o problema cu mobii de acolo:P , iar la maloriak atunci, amfost cu ere in raid, probabil a fost un bug de moment, oricum daca acum merge bine, totul e ok, ieri stiu doar ca totii bosii au avu ... |
mooonth
|
Forum: Trash Posted: 23-02-2012, 09:37:21 Subject: [REJECTED] Heroic Dungeons - Too much damage. |
vad ca nu a mai comentat nimeni nimic..sa inteleg ca s-a reparat sau ca nu a fost nici o problema?![-](images/smiles/christmas_22.gif) |
mooonth
|
Forum: Trash Posted: 22-02-2012, 23:41:40 Subject: [REJECTED] Heroic Dungeons - Too much damage. |
pai, am incercat stonecore... a luat tanku un grp de mobi pe el..numma 40k pe hit luat, iar healu nu avea cum sa tina:|, la Chim, am luat ca tank (162k hp aveam) cu un singur stack pe mine 1 hit=mor ... |
Topic: [REJECTED] Dmg prea mare in pve:| |
mooonth
Replies: 5
Views: 889
|
Forum: Trash Posted: 22-02-2012, 23:28:28 Subject: [REJECTED] Dmg prea mare in pve:| |
totusi , stiu ca se scazuse dmg-ul in pve al bosilor si mobilor, dar acum iar s-a buguit(asta vreau sa cred) incercati va rugam sa il reparati sa putem face raiduri linistiti..![-](images/smiles/christmas_22.gif) |
mooonth
|
Forum: Trash Posted: 22-02-2012, 23:26:31 Subject: [REJECTED] Heroic Dungeons - Too much damage. |
nu zic ca stiti sau nu , dar cred totusi ca nu sitit:) s-a buguit iar dmg-ul in pve, nu stiu daca s-a facut intentionat sau nu , dar nu se mai pot face raiduri sau hc cum trebuie, aruncati si voi o pr ... |
Topic: [REJECTED] Dmg prea mare in pve:| |
mooonth
Replies: 5
Views: 889
|
Forum: Trash Posted: 22-02-2012, 22:26:55 Subject: Dmg prea mare in pve:| |
Descrierea bugului / Bug description: Bossii din pve si mobii din instante/raiduri au prea mult dmg. Nu e normal ca pentru hcs sa ceri 350++ ilvl iar pt Halfus si Maloriak nu cred ca tre 360++, ci gea ... |
|