Author |
Message |
Topic: incerdibil!...scz pt topic..si eu m-am plictisit. |
pelican
Replies: 5
Views: 1426
|
Forum: Unban Requests + Complaints Posted: 06-09-2010, 13:01:06 Subject: incerdibil!...scz pt topic..si eu m-am plictisit. |
06-09-2010, 13:55:36 mesajul tau
Trimis: 06-09-2010, 13:53:08 Titlul subiectului: incerdibil!...scz pt topic..si eu m-am plictisit. postul meu..
Ai dat warnul aiurea.. poti sa il scoti te rog? |
pelican
|
Forum: Unban Requests + Complaints Posted: 06-09-2010, 12:59:35 Subject: incerdibil!...scz pt topic..si eu m-am plictisit. |
vezi ca am dat topicul inainte de mesajul tau
ai dat Pm dupa ce era postat si asta.. |
pelican
|
Forum: Unban Requests + Complaints Posted: 06-09-2010, 12:53:08 Subject: incerdibil!...scz pt topic..si eu m-am plictisit. |
"Am dat search cu numele fisierului si a gasit doar Halflife.wad, nu tga, formatul pozelor. De ce? Pentru ca programul ala e practic un filtru care atunci cand gaseste un fisier cu extensia .tga ... |
Topic: Daca eu am ban pe server.. cu ce conteaza sanctiunea? |
pelican
Replies: 10
Views: 2273
|
Forum: Unban Requests + Complaints Posted: 06-09-2010, 12:33:15 Subject: Daca eu am ban pe server.. cu ce conteaza sanctiunea? |
stii... eu joc cs de placere..rar..acum joc ceva mai mult ca sunt mai liber.
Vreau si eu sa ma stabilesc pe un server cu harti mici, unde sa ma stie lumea, sa nu imi iau comenzi aiurea, unde sa c ... |
pelican
|
Forum: Unban Requests + Complaints Posted: 06-09-2010, 12:08:09 Subject: Daca eu am ban pe server.. cu ce conteaza sanctiunea? |
okkkk.... da' e a 10 oara..intr-o sapt..
Posturi unite automat, 06-09-2010, 13:08:09
Vai ce smecher... tocmai am instalat cs in D.. intru pe war4.freakz.ro, nici nu apuc sa vad bine cine e on...si h ... |
pelican
|
Forum: Unban Requests + Complaints Posted: 06-09-2010, 11:54:29 Subject: Daca eu am ban pe server.. cu ce conteaza sanctiunea? |
L-am avut instalat si in C direct, am incercat si vezi ca nu e adev ce zici de protectia pe PF..in fine
Dc nu poate sa intre cineva pe TeamViewer si face ce am sugerat aici: "cat despre asa-zisu ... |
pelican
|
Forum: Unban Requests + Complaints Posted: 06-09-2010, 11:41:45 Subject: Daca eu am ban pe server.. cu ce conteaza sanctiunea? |
Merci Tw
Il felicit ca e owner..nu am stat sa ma uit:)
freakz e o comunitate pusa bine la punct, tineti-o tot asa. Dar nu iteleg daca e owner..chiar nu ii pasa si nu intelege ca nu sunt idiot sa ... |
pelican
|
Forum: Unban Requests + Complaints Posted: 06-09-2010, 11:33:22 Subject: Daca eu am ban pe server.. cu ce conteaza sanctiunea? |
Asta este ultimul topic.. vreau sa va multumesc tuturor pentru ca m-ati ajutat si ati fost intelegatori.. nu il scriu ca sa va enervez sau ceva.. vreau doar sa vada lumea cat de ok sunteti (ac ... |
Topic: In loc de reclamatii puteti zice reclamatiile lui pelican... |
pelican
Replies: 3
Views: 1572
|
Forum: Unban Requests + Complaints Posted: 06-09-2010, 03:05:52 Subject: In loc de reclamatii puteti zice reclamatiile lui pelican... |
Daca mai fac multe topicuri...o sa poarte sectiunea nickul meu...
WTF? deci zica ca nu are cum sa nu faca poze prin superss si ca sa vezi te-ai uitat si tu pe team si nu erau..
Pozele care le am de ... |
Topic: Chiar nu am chef sa scriu toata ziua pe un forum..dar |
pelican
Replies: 24
Views: 5574
|
Forum: Unban Requests + Complaints Posted: 05-09-2010, 04:40:38 Subject: Chiar nu am chef sa scriu toata ziua pe un forum..dar |
Ba sa imi bag picioarele e a 6 oara cand bag cs din cauza lui twyster... mai da mult ***?
Close topic please..si de acum cand intra twyster ma duc pe alt server..ca are ce are cu mine.. |
pelican
|
Forum: Unban Requests + Complaints Posted: 04-09-2010, 21:25:25 Subject: Chiar nu am chef sa scriu toata ziua pe un forum..dar |
Si eu care am venit acasa curios sa vad ce se mai intampla..
Imi spune cineva va rog ce fac cu banul? |
pelican
|
Forum: Unban Requests + Complaints Posted: 04-09-2010, 17:04:58 Subject: Chiar nu am chef sa scriu toata ziua pe un forum..dar |
Vorbeste cu el sau cu cineva.. nu cred ca trebuie sa fie neaparat el. Voi stiti mai bine ?
Posturi unite automat, 04-09-2010, 18:04:58
Baieti eu ies prin oras.. o lasam pentru mai tarziu (dupa 11 ... |
pelican
|
Forum: Unban Requests + Complaints Posted: 04-09-2010, 16:36:52 Subject: Chiar nu am chef sa scriu toata ziua pe un forum..dar |
Asta zic de la inceput, asta i-am zis lui twister, dar nu a vrut! Gaseste te rog frumos pe cineva care vrea si sa facem testul. |
pelican
|
Forum: Unban Requests + Complaints Posted: 04-09-2010, 16:20:17 Subject: Chiar nu am chef sa scriu toata ziua pe un forum..dar |
Am incercat 3-4 cs-uri.. am cautat si pe net si am mai gasit problema la altii si e doar pe vista, cum am si eu.
1.Wow i am exactly the same as you, i am on vista and have a non steam version of CS 1 ... |
pelican
|
Forum: Unban Requests + Complaints Posted: 04-09-2010, 14:45:32 Subject: Chiar nu am chef sa scriu toata ziua pe un forum..dar |
ma bucur ca ti-se pare corect, dar in caz ca nu am de unde si nu am cum zi-mi te rog tu ce sa fac... daca aveam i-le dadeam de 100 de ori, mai ales ca nu am niciun cod.. la mijloc este doar ambitia lu ... |
|