User
Pass
2FA

Search found 20 matches
Freakz Forum Index
Author Message
  Topic: Reclamatie fane2,unnamed,killer
sPeDy

Replies: 6
Views: 822

PostForum: Trash   Posted: 30-04-2013, 20:50:34   Subject: Reclamatie fane2,unnamed,killer
[quote ascuns]
nu ai facut ?? dar te rugai de alti playeri sa faca tot feed e asa ca taci!! ...........subiect terminat
  Topic: Reclamatie Adicted
sPeDy

Replies: 20
Views: 1720

PostForum: Trash   Posted: 30-04-2013, 20:49:28   Subject: Reclamatie Adicted
nam dovada ca mi-a picat netu sau error. .. am luat ban 30 min am primit pedeapsa am stat pe bara si a trecut.
Dar dupa? el ce dovada are ca incurcam eu cu ceva 2 playeri dp srv cand steteam spec si iam mai si zis mananc intru imd... ??
sPeDy

PostForum: Trash   Posted: 30-04-2013, 16:16:58   Subject: Reclamatie Adicted
ce sa explice neo - ca am intra pe srv am stat 1 min mi-a dat kick fara sa zic abc.. dupa am intrat iar si mi-a zis in/out iam rasp mananc imd intru la joc ... si mi-a dat kick si mi-a zis citez: dupa ce mananci intra...!! Nu aveam voie sa stau spec 1 min , ...
sPeDy

PostForum: Trash   Posted: 30-04-2013, 16:03:05   Subject: Reclamatie Adicted
Posturi unite automat, 30-04-2013, 17:03:05

[quote ascuns]
si la ce ai zis mai sus neo ca stau spec pt ore.. zice si el singur recunoaste ca iam zis ca mananc si intru imd cat imi lua 5 minute ...
sPeDy

PostForum: Trash   Posted: 30-04-2013, 15:59:14   Subject: Reclamatie Adicted
poi faceati feed ma - ca ala e pus la reclamatile mele cum roaga fiecare player sa faca feed:)) si am stat 5 minute draga 5 minute nici atat. si cum zice neo e frumos sa anunti , mai intrebat in out mananc, stau spec intru dupa . tu kick intri dp ce mananci - nu erau locuri pe srv de mi-ai dat kick?
sPeDy

PostForum: Trash   Posted: 30-04-2013, 15:42:32   Subject: Reclamatie Adicted
simplu a iesit dp srv respectiv o aparut o error 33 nus cum si am apasat de 2 ori enter si am intrat atat ..
neo te intrb pe tn acum si vreau sa-mi raspunzi tot aici !! daca intru pe un srv si is 2 player care joaca si eu vreau sa stau spec cateva minute na mananc .. adminu are voie sa-mi dea kick ?? .. eu vreau sa ma uit la ei daca fac feed de exemplu ... daca da sunt eu orb la regulament daca nu :http://postimg.org/image/6uwejmwht/
...
sPeDy

PostForum: Trash   Posted: 30-04-2013, 15:31:04   Subject: Reclamatie Adicted
[quote ascuns]
Neo cu tot respectu fata de tn.
Lary zice ataca . iar addicted la fel . da nu am fost singuru zm eram 2 si dp ala o iesit si am ramas eu , mie mi-a cazut netu si el mia dat ban !!
Deci motivu la acest ban e si spunemi tu ca nam dreptate: Ban ca ti-a cazut netu !!
Si adicted recunoaste tu cand ai fost zm odata si eu suvorior nai iesit si intrat iar.. te intreb fara sa pun print recunoaste cu gura ta ca asa ai facut!..
La reclamatia a ...
sPeDy

PostForum: Trash   Posted: 30-04-2013, 15:26:50   Subject: Reclamatie Adicted
nu mor ma 30 minute da mor ca abuzi de admin
Am zis netu fro problema? nu va inteleg va luati unu pe altu in brate
Mi sa intamplat odata mi-a cazut netu am iesit si intrat iar mare chestie
poza de o arati tu acolo nu arata nici ca eram zm sau om sau ca am fost primu , e un player care a iesit si intrat . si am specificat imd Netu! asta arata tot cheatu sa se vada:)
Iar tu addicted te rog adu dovada cand am fost zm de 2 ori si am iesit !! DOVADA .. nu se poate ma asa ceva decat in romania
sPeDy

PostForum: Trash   Posted: 30-04-2013, 15:17:01   Subject: Reclamatie Adicted
1 data mi-a picat .
si te rog frumos adu dovada la ce spui tu acum - ca toata lumea are gura mare da dovezi nare nimeni te rog dovada pt ce zici daca nu rog own srv sa ia masuri
si 1 singura data mi-o dat error si am intrat imd iar atat . sa nu iti mai zic ca pot iesi dp srv cand vreau si sa intru cand vreau eu -))))))) esti penal ma copile pot sa fac ce vrea eu daca eu vreau sa ies dp srv ies. daca vreau sa intru intru.
sPeDy

PostForum: Trash   Posted: 30-04-2013, 15:08:04   Subject: Reclamatie Adicted
Nume reclamant: Axiy
Nume reclamat: AddicteD
Motiv: Cica am dat retry cand eram primu zm - eu iam zis ca am prob cu netu el ban direct fara motiv fara timp asa aiurea fiecare admin face ce vrea el pe srv astea?
Dovada: http://postimg.org/image/g2ncd7pp3/
Jur cei mai penali admini nare voie sa imi pice netu ca e nemultumit adminu -))))))))) va rog luati niste masurui
  Topic: Reclamatie fane2,unnamed,killer
sPeDy

Replies: 6
Views: 822

PostForum: Trash   Posted: 30-04-2013, 13:40:27   Subject: Reclamatie fane2,unnamed,killer
Nume reclamat: fan2,unnamed,killer
Motiv: Vorbesc intre ei sa faca feed.
Dovada: 1. http://postimg.org/image/ib2ut4z4n/
2.http://postimg.org/image/48agjgk5d/

Ip: http://postimg.org/image/wbpkt472b/
Nam apucat sa fac demo cand se inpuscau pt ca nu vruiau sa o fac cand eram eu langa ei nu trageau cand pleacam faceau feed -
Voi decideti pedeapsa -
Posturi unite automat, 30-04-2013, 14:40:27
Nume reclamati:
LarryVl ...
  Topic: Reclamatie alezboy
sPeDy

Replies: 9
Views: 696

PostForum: Trash   Posted: 30-04-2013, 11:44:25   Subject: Reclamatie alezboy
Posturi unite automat, 30-04-2013, 12:44:25

[quote ascuns]
Amenintarile sunt in printurile lui intre printu nr 1 si nr 2 el nu a pus toata conversatia dar el ma amenintat pe me ! " ai demo cu me? e lasa ca am si eu cu tn " .. a uitat sa puna conversatia e smeker el -
sPeDy

PostForum: Trash   Posted: 28-04-2013, 17:21:22   Subject: Reclamatie alezboy
[quote ascuns]
vai de capu tau - dc nai pus conversatia toata dintre printu 1 si 2?-) laso asa m-am convins ce om esti copil 14 ani pupincurist:)) clar dati close !!-))))))))))))))) nici atata onoare nu are romanu in el:))
sPeDy

PostForum: Trash   Posted: 28-04-2013, 17:13:31   Subject: Reclamatie alezboy
[quote ascuns]
nu e vorba de print e vorba de onoare omului , ai acel lucru sa recunosti ca ai zis ce am zis eu mai sus sau nu? atat -
sPeDy

PostForum: Trash   Posted: 28-04-2013, 16:37:21   Subject: Reclamatie alezboy
Nume reclamant : Axiy
Nume reclamat: alezboy
Motiv: Mia facut reclamatie pe motiv cal amenint da a si mintit pt ca si el ma amenintat pe me
Dovada: http://forum.wow-freakz.com/Reclamatie-Axiy-t222283.html la printu nr2 iam zis acolo ai pe drku pt ca el mai sus mi-o zis ! A da ai cu me? ei bine am si eu cu tn sa te vad:) daca eu mint il rog pe alez sa zica:)
La aceasta reclamatie mi se zice ca amenint:) daca va uitati la printu nr 2 ..
Alez a uitat sa mentioneze ca si el ma amenintat:)) , imi spunea ca are si el cu mine si posteaza demo cu feed... uitativa la printuri sa vedeti ca ii si raspund in printu nr2 .. ai pe drku -
nu las lucrurile asa ca nu sunt genu sa cad pe locu 2 cand am dreptate:) , puteam simplu sa tac si ramanea totu ok ete ca nu tac asta e - in privinta mea am fost avertizat .. el pateste cv?
alez cel cuminte:1 http://s16.postimg.org/zaehh4v7p/2013_04_20_00001.jpg asa vb el pe s ...

Page 1 of 2 Go to page 1, 2  Next
All times are GMT + 2 Hours
Jump to:  

The time now is 04-02-2025, 00:53:54
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x