User
Pass
2FA

Search found 4 matches
Freakz Forum Index
Author Message
  Topic: CATACLYSM ! CAND / WHEN ?
silverbolt

Replies: 1215
Views: 337029

PostForum: Old Announcements   Posted: 17-07-2011, 23:50:05   Subject: CATACLYSM ! CAND / WHEN ?
[quote ascuns]
-)) cateodat nici nu-mi vine sa raspund ..cum va ofticati.. va legati de gramatica... si altele.. io am zis.. clar....... au donat multi.. si nu vor vrea cataclysm..ce e asa de greu e intels... pt ca itemele donate nu vor mai avea nici o valoare..si da am don ...
silverbolt

PostForum: Old Announcements   Posted: 17-07-2011, 21:05:25   Subject: CATACLYSM ! CAND / WHEN ?
[quote ascuns]
mah nu are cum wipe.. pt ca destui or donat pt niste iteme.. chesti trestii.. deci wipe exclus...
silverbolt

PostForum: Old Announcements   Posted: 17-07-2011, 20:58:24   Subject: CATACLYSM ! CAND / WHEN ?
va recomand sa va relaxati toti .. si sa va dau o veste proasta.. toti care aveti rasnite de calculator.... nu veti putea juca cataclysm din cauza cerintelor pe care la cere jocu.. asa ca ...recomandabil.... e sa ramana un sever.... wotlk........ si sa apara un server nou de cataclysm...... cu obtiune de transer a characterului de pe wotlk pe cataclysm pt ca... credeti-ma nu o ...
  Topic: Recuperare multe iteme.
silverbolt

Replies: 15
Views: 1995

PostForum: Trash   Posted: 05-07-2011, 08:00:33   Subject: Recuperare multe iteme.
Daci kanep avea clar itemele.. (nu stiu cine esti de te bagi in seama cu acuzatii si alte chestii.. nonlifere... mai meri si la scoala... ca nu iei bacu..) il stiu de la aly... daca se poate sa se uite careva peste contu lui sa vada daca o mai intrat careva.. avea iteme best in slot pe rogue..

Page 1 of 1
All times are GMT + 2 Hours
Jump to:  

The time now is 15-08-2025, 16:57:50
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password