Author |
Message |
Topic: Oare cu ce gresiti? |
titelzor
Replies: 29
Views: 4779
|
Forum: Romanian Posted: 06-05-2010, 09:32:05 Subject: mde! |
Mi-ar face placere sa infiintez o guilda pro cu ex blizz playeri sau altii seriosi, care stiu sa asculte in raids. Daca sunteti de acord contactati-ma, sau dati un reply la acest post. Guilda sa fie p ... |
Topic: Ratia Wintergrasp-o greseala sau nu? |
titelzor
Replies: 19
Views: 3285
|
Forum: Romanian Posted: 29-04-2010, 19:22:22 Subject: Re: =)) |
[quote ascuns] Tu gandesti cu capu? Serios.
Uitate ca s-au adaugat 2 bosi in icc, probabil ei incearca sa ii doboare, bafta lor, nu ma intere pe mine cu cine ai jucat tu, si in raid e cu totul alta faza ca joci cu ei in echipa, te increzi in ei. Nu are nici o legatura cu pvp ... |
titelzor
|
Forum: Romanian Posted: 29-04-2010, 18:53:10 Subject: mda |
Citeste de 5 ori ce am scris, si iti vei da seama ca de wg povesteam. |
titelzor
|
Forum: Romanian Posted: 29-04-2010, 18:41:23 Subject: =)) |
"Si mai grav,mai ales ca faci parte dintr-o ghilda al carei nume pe oficial inseamna ceva"
Ma se vede dupa ce scri ca joci cu o viziune aiurea asupra jocului. Vrei sa imi areti mie ce inseamna Ensidia? Sa areti ca ai auzit si tu de asa ceva. In primu rand e o guilda pve si povestesti aiurea. Eu incerc sa vad ... |
titelzor
|
Forum: Romanian Posted: 29-04-2010, 18:29:10 Subject: Re: mda |
[quote ascuns] Te adresezi gresit, sunt aly si eu. |
titelzor
|
Forum: Romanian Posted: 29-04-2010, 18:22:24 Subject: mda |
Eu zic sa nu o scoata, chiar dimpotriva sa o mareasca. Voi disperatii de pvp numa asta stiti face. Vreti sa va bateti cu 10 hordaci in wg, mari playeri sunteti ma. |
Topic: Propunere pve aly |
titelzor
Replies: 2
Views: 671
|
Forum: Romanian Posted: 29-04-2010, 17:13:22 Subject: mda |
Ba da e pve, numai ca...pe unii ii preocupa pvp'ul si prostiile mai mult. Nu sunt playeri atrasi de acest stil de joc. Si nu am chef sa explic iar bossi din naxx...(ex: il tankeaza pe heigan pe platforma) doar sa incercam pe bossi cei noi sa ii facem dupa script. Ar trebui sa facem undying nu sa facem wipe fest pana pricepe tot copilul scriptul. |
Topic: Propunere pve aly |
titelzor
Replies: 2
Views: 671
|
Forum: Romanian Posted: 29-04-2010, 09:22:49 Subject: Propunere pve aly |
Salutare, ma adresez playerilor de la aly pasionati de PVE. Mi-as dori sa infiintez o guilda de pro players. Facem achievs saptamanal, sa stie scripturile. Doresc seriozitate din partea acestora si experienta (preferabil ex. oficial). Da-ti un reply cu cei pe care i-ar interesa. Vom fi aceeasi playeri, ora exacta la raid. Sa avem fiecare meserie,(necesar alchemy, cooking )in guild (sa avem consumables). Voi mai da detalii daca vad ca vo ... |
Topic: Ensidia |
titelzor
Replies: 24
Views: 4444
|
Forum: Trash Posted: 27-04-2010, 13:38:34 Subject: mde |
A gresit el cuvantul "topic" , de ce trebuie sa va luati voi de toti ? Pe cand in raids poate nu faceti nimic. El a avut cheful sa puna numele acesta, va pot spune ca incercam sa facem toti bossi posibili. Sunteti bineveniti in guilda sa incerci raidurile cu noi, insa cu asemenea adresari puteti parasi topicul.
@ paramedik: Baietzashi baietzashi, insa toti joaca mai bine ca tine te asigur. |
Topic: Ensidia |
titelzor
Replies: 24
Views: 4444
|
Forum: Trash Posted: 25-04-2010, 17:41:42 Subject: mde |
da ma da!
*note: Incercam sa fim primii din punct de vedere pve, de accea cerem playeri dedicati. |
Topic: O mica mare problema! |
titelzor
Replies: 5
Views: 825
|
Forum: Romanian Posted: 24-04-2010, 10:31:58 Subject: de |
same |
titelzor
|
Forum: Romanian Posted: 24-04-2010, 10:18:06 Subject: mda |
Deci e de la server ma? La unii le merge. |
titelzor
|
Forum: Romanian Posted: 24-04-2010, 09:42:27 Subject: O mica mare problema! |
Nu imi mai merge serverul. Introduc contul si passul, si doar connecting..pana la server login down parca. Nici site'ul nu imi merge doar forumul, unde scrie ca e online. Ce as putea face? Am realmlistul si 3.3.2, ieri mergea perfect. |
|