User
Pass
2FA

Search found 12 matches
Freakz Forum Index
Author Message
  Topic: Reclamatie nsK*cUrcanu !
vTmYamahaYZFR125

Replies: 30
Views: 2442

PostForum: Trash   Posted: 15-04-2013, 17:05:33   Subject: Reclamatie nsK*cUrcanu !
[quote ascuns]
Cum a spus si smart shotter , sa lasam ownerii sa decida . Crede-ma .. daca imi cunosteam partea din vina nu mai faceam reclamatia ..
Si in final , sa-i raspund si lui shotter .. cum a spus si win , ...
vTmYamahaYZFR125

PostForum: Trash   Posted: 15-04-2013, 16:10:35   Subject: Reclamatie nsK*cUrcanu !
[quote ascuns]
Hai sa vedem daca plec de pe serverul asta , in cel mai rau caz daca iau ban - te asigur ca n-o sa plec - .
Pana la urma e reclamatia mea catre curcanu , nu catre windows sau catre alt admin .
vTmYamahaYZFR125

PostForum: Trash   Posted: 15-04-2013, 13:51:33   Subject: Reclamatie nsK*cUrcanu !
[quote ascuns]
Dreptatea ca dreptatea .. sincer .. nu ma intereseaza ABSOLUT de loc ce glume si ce bancuri spuneti voi .
Vreau sa se faca ceva in legatura cu cele 5 quit-uri da-te asa , dupa cheful lui curcanu .
Ati inteles voi astia de imi spuneti ca acolo mereu e caterinca s.a.m.d ? NU MA INTERESEAZA !
Ma intereseaza strict quit-urile .
Intr-adevar windows, tu esti windows 7 , tu nu ierti , tu nu uiti .. ar trebui sa iti faci o parere despre curcanul daca tot iesi in evidenta cu acest aer de " james bond " ...
vTmYamahaYZFR125

PostForum: Trash   Posted: 14-04-2013, 12:36:28   Subject: Reclamatie nsK*cUrcanu !
[quote ascuns]
Daca nu-ti cauti anturaj cu mine pe server eu nu bag in seama .. imi vad de treaba mea - Quit-urile nu sunt justificate cum spune curcan .. Feel si Corina sunt martori ca nu facusem nimic , Corina ii spunea sa nu-mi mai dea quit pentru ca NU facusem nimic .. .
vTmYamahaYZFR125

PostForum: Trash   Posted: 13-04-2013, 15:27:07   Subject: Reclamatie nsK*cUrcanu !
[quote ascuns]
Habar n-ai sa pui o poza .. am descarcat aia si nu o pot deschide .
vTmYamahaYZFR125

PostForum: Trash   Posted: 13-04-2013, 15:09:42   Subject: Reclamatie nsK*cUrcanu !
[quote ascuns]
Crede-ma ca am numarat de cate ori mi-ai dat quit , nu infloresc .. Corina nu mi-a dat pozele -
EDIT : Acum la ora 16:15 el mi-a dat gag fiindca am intrat pe joc si i-am spus " curcane , vezi ca ti-am lasat reply pe joc " .
vTmYamahaYZFR125

PostForum: Trash   Posted: 13-04-2013, 14:48:55   Subject: Reclamatie nsK*cUrcanu !
[quote ascuns]
Dupa ce te-a scos cineva din cs de 5 ori .. a 6-a oara cand intri nu iti vine sa il iei in brate si sa-l pupi , crede-ma ..
EDIT : Plus ca eu acum as putea sa spun ca domne , nu l-am injurat .. are vreo dovada ? n-are , dar sunt baiat cinstit si recunosc ca l-am injurat pe fraierica geamantan fiindca o merita !
vTmYamahaYZFR125

PostForum: Trash   Posted: 13-04-2013, 14:39:06   Subject: Reclamatie nsK*cUrcanu !
[quote ascuns]
Mi-a dat quit de 5 ori , a 5-a oara l-am injurat si dupa mi-a dat ban . Pentru injurii stiu ca se da GAG nu ban - .
Te-am lamurit ?
vTmYamahaYZFR125

PostForum: Trash   Posted: 13-04-2013, 14:32:55   Subject: Reclamatie nsK*cUrcanu !
[quote ascuns]
Inca odata iti spun .. nu stiu care dintre noi este copilul de 12 ani .. sincer .. apropo , sti ce ai facut tu acum ?
Ai vazut ca am spus adevarul despre chestia asta .. n-ai mai avut cu ce sa te scoti si incepi sa schimbi subiectul .
Si inca ceva , se scrie " Mai bine taci si asteapta ownerul sa decida " nu " mai bn Ea si TACI si asteapta owneru ca sa decida " .. esti un analfabet cu steluta .
Majoritatea adminilor mi-au dat dreptate in acest caz si au spus ca tu nu meriti admin dar na .. inteleg si eu ca este o " criza " de owneri si este decat addikt si nu se poate ocupa calumea .. dar lasa prietene ca vine si randul tau .
vTmYamahaYZFR125

PostForum: Trash   Posted: 13-04-2013, 14:20:50   Subject: Reclamatie nsK*cUrcanu !
[quote ascuns]
Bai prietene , am screen-urile de la un admin , asta in primul rand !
ERA Deathrun_green cand am luat eu quit prietene , n-aveam ce sa scurtez .. asta in al doilea rand .
In al treilea rand , PROBABIL , deci cel mult PROBABIL am fost afk .. si chiar daca as fi fost AFK nu trebuia sa-mi dai quit , trebuia kick .
In al patrulea rand , am inceput sa te injur a cincea oara cand mi-ai dat quit fiindca deja devenise enervant sa tot intru in cs , da te-am injurat fiindca suferi de admin ..
Si in ultimul rand , nu stiu care dintre noi este " copilul " intelegi ?
Joc de 2 zile pe server ? Joc cred ca de vreo 2 saptamani prietene dar mi-am schimbat numele in acest interval de timp de vreo 3-4 ori , ultima oara cand l-am schimbat am aflat ca pe gametracker se schimba si timpul odata cu numele .
Nu stiu de ce sunt in stare admini ? Tovarasu` fasole .. cu Corina ma inteleg super bine , cu Feel acelasi lucru , ma inteleg foarte bine .. dar scuza-ma .. cu ingamfat ...
vTmYamahaYZFR125

PostForum: Trash   Posted: 13-04-2013, 12:48:45   Subject: Reclamatie nsK*cUrcanu !
[quote ascuns]
Sa vedem ce zice , eu observ ca nu raspunde - .
Feel mi-a afirmat ca nu e normal ce a facut , Corina la fel mi-a afirmat ca nu e normal ce a facut .
Sti cum se numeste ceea ce face el ? ABUZ !
vTmYamahaYZFR125

PostForum: Trash   Posted: 12-04-2013, 22:20:42   Subject: Reclamatie nsK*cUrcanu !
Nick: vTmYamahaYZFR125<3<3<3
IP: 86.35.61.191
Durata BaN-ului: Nu stiu , panarama n-a dat nici macar motivul - .
Harta, Ora / Data: "deathrun_bhopz_v2/23:00"
AdmiN-ul care te-a banat: "nSk*cUrcanu cred ca are numele."
AdmiNi OnLine: "Corina", "little"
Motivul BaN-ului: "Scuzati-mi limbajul , dar panarama m-a enervat la culme ! Mi-a dat pur si simplu QUIT odata (nu facusem nimic) , am intrat am intrebat de ce am luat quit , mi-a dat iar quit .. mi-a dat de vreo 5 ori quit , a 6-a oara cand intru si i-am spus " ia da-mi ma id-u tau sa pot sa vorbesc ' liber ' cu tine " mi-a dat ban -"
Dovada (screenshot sau fragment din consola, in caz de abuz):
http://s20.postimg.org/usp4wpyfh/deathrun_bhopz_v20002.png
Deci aici , in poza cu consola Corina i-a spus sa nu-mi mai dea quit pentru ca nu faceam absolut nimic ! NIMIC !
Si analfabetul , ca sa nu-l fac in altfel a spus " dal drq cai dau ban " - Suuuuuper admini ce aveti ! In afara de Corina si de DiStRaTuL si inca cativa .. toti sunt niste lachei ...

Page 1 of 1
All times are GMT + 2 Hours
Jump to:  

The time now is 03-12-2024, 06:55:20
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password