Author |
Message |
Topic: Problema la peturile de la lock:| se pare ca e doar la mine. |
vlasyy
Replies: 11
Views: 1174
|
Forum: Trash Posted: 11-08-2010, 00:30:31 Subject: Problema la peturile de la lock:| se pare ca e doar la mine. |
[quote ascuns] pai si acolo gmu a luat contu la pus p contu lui de gm, a dezactivat autoatack la toate peturile si mia zis ca dak os amai am prob asta sa intre cnv p contul meu ca se reseteaza automat..dar..nu sa r ... |
vlasyy
|
Forum: Trash Posted: 17-07-2010, 08:16:58 Subject: Problema la peturile de la lock:| se pare ca e doar la mine. |
mai am un pic si ajunge la sfarsit postul meu..haideti mai dc nu faceti ceva?... e asa de greusa muti charu pe contu de gm si sa dezactivezti toate spelurile la toate peturile si dp aia sa il pui inapoi ?...cel putin asa a facut alt gm pe alt server... |
vlasyy
|
Forum: Trash Posted: 23-06-2010, 15:39:15 Subject: Problema la peturile de la lock:| se pare ca e doar la mine. |
[quote ascuns] http://www.99poze.ro/bug_940507572/1/
expicati-mi si mie... cum casteaza petu dak nu e activat spelu...dp poza aia ...deci are cd la spelu ala (lash of pain) si pe target are soothing kiss...;| . . .
dati-va cu parerea.... |
vlasyy
|
Forum: Trash Posted: 23-06-2010, 13:39:48 Subject: Problema la peturile de la lock:| se pare ca e doar la mine. |
[quote ascuns]
|
vlasyy
|
Forum: Trash Posted: 23-06-2010, 13:38:56 Subject: Problema la peturile de la lock:| se pare ca e doar la mine. |
[quote ascuns] nu se mai poate pentru ca tocmai am luat ban din cauza unui idiot din guilda, si uite ca nu mai am cum. itmp de 7 zile.
in legatura cu peturile... am vb cu sockeru si cica e de la mine , bun sa zicemca e de la mine,dar am dat contul si la alti colegi si tot la fel le face!!!!!!!!!!!!!!!!!! [b][u][i]Sock dam amzis ceea ce am zis nu e de la mine! repede sa scapi,pt ce esti gm frate???? |
vlasyy
|
Forum: Trash Posted: 23-06-2010, 12:08:02 Subject: Problema la peturile de la lock:| se pare ca e doar la mine. |
[quote ascuns] domnule,nu am postat de dragu de a posta, am dat si mama clicului dreapta pe spel si tot nebun a ramas! am strs wtd wtf si ********** de lock ca am mai facut o data post si nu a zis nimeni nik! |
vlasyy
|
Forum: Trash Posted: 23-06-2010, 11:13:24 Subject: Problema la peturile de la lock:| se pare ca e doar la mine. |
Salut la toti. Sunt lock si uite ce prob am cu toate peturile ...de fiecare data cand intru in joc, cand summonez un pet, are aceleasi speluri de fiecare data activate....chiar dak le dezactivez,ele tot activate raman si dp ce ii dau dismis si dp ce dau relog si mama lui de pet ![-](images/smiles/christmas_14.gif) ![-](images/smiles/christmas_14.gif) (X il scot de pe auto, el tot da....va rog ajuta-ma..am facut ticket... si de toate..mai ales in arena...e f urat.......ramane fara mana... da ce spel vrea el...de park e a innebunit !![-](images/smiles/christmas_14.gif) ![-](images/smiles/christmas_14.gif) ![-](images/smiles/christmas_14.gif) |
Topic: Nemultumit X( |
vlasyy
Replies: 2
Views: 712
|
Forum: Romanian Posted: 10-06-2010, 10:59:46 Subject: Nemultumit X( |
Am si eu o rugaminte..in legatura cu vendorul Vasile...la el poti gasi eternal fire shadow etc... [Soul Shard] pentru lock. Va rog frumos sa mai scadeti oamenilor pretu..adik sa dau pe 1x [Soul Shard] 10 gold? dak imi iau 32bucati X 10 gold/bucata=320gold,dak imi iau de 3 ori p zi sa dus 1k...+ ca eternalurile...is f scumpe 100 gold bucata?..macar facetile 50 gold iar [Soul Shard] 5 gold..sau 1 gold cum era inainte.. dc ati bagat preturile astea?...![-](images/smiles/christmas_22.gif) |
Topic: [REJECTED] Banish |
vlasyy
Replies: 5
Views: 929
|
Forum: Trash Posted: 07-06-2010, 22:46:02 Subject: [RESPINS] Banish |
Nu merge sa dau banish pe peturi de la alti warlocki ( peturile sunt demoni) ar trb ca petu sa devina inactiv pentru 9sec . https://www.wow-freakz.com/spells.php?spell=710#taught-by-npc . |
Topic: [FIXED] Bug Lock Improved Succubus |
vlasyy
Replies: 6
Views: 981
|
Forum: Trash Posted: 03-06-2010, 13:54:35 Subject: [FIXED] Bug Lock Improved Succubus |
[quote ascuns] ok bine,dar ziceti frate ceva, un owner ..macar sa zica o sa il repar in viitorul indepartat! ! |
vlasyy
|
Forum: Trash Posted: 01-06-2010, 23:45:15 Subject: [FIXED] Bug Lock Improved Succubus |
haideti ma nu ziceti nimic...? un gm o treaba ceva...![-](images/smiles/christmas_22.gif) |
vlasyy
|
Forum: Trash Posted: 31-05-2010, 12:55:22 Subject: [FIXED] Bug Lock Improved Succubus |
[quote ascuns] Reduces the cast time of your Succubus' Seduction by 66%, |
vlasyy
|
Forum: Trash Posted: 31-05-2010, 11:38:56 Subject: [FIXED] Bug Lock Improved Succubus |
Nu merge talentul https://www.wow-freakz.com/spells.php?spell=18756 . Va rog mult de tot reparati-l. |
Topic: WoW Freakz is restarting... |
vlasyy
Replies: 10
Views: 1919
|
Forum: Romanian Posted: 21-05-2010, 21:24:02 Subject: WoW Freakz is restarting... |
Si iar si iar si iar si iar WoW Freakz is restarting... WoW Freakz is restarting... WoW Freakz is restarting... in 15 min se restart de 3 ori dao in colo de treaba...increcati sa il stabilizati in mama lui de server:| |
Topic: Problema mare cu serverul asta |
vlasyy
Replies: 4
Views: 831
|
Forum: Romanian Posted: 19-05-2010, 07:47:44 Subject: Problema mare cu serverul asta |
Ce tot are fratilor de cade? nu dureaza 10 min, si poc,iar pica,iar rollback,si iar si iar ce **** mami lui are? |
|