Author |
Message |
Topic: Cerere Admin What? |
youmadyoubadgetglad
Replies: 35
Views: 5203
|
Forum: Trash Posted: 09-06-2012, 16:14:31 Subject: Cerere Admin What? |
[quote ascuns] Nu stiu care a dat-o in smecherie primul.Eu ti-am zis de ce ti-am dat contra apoi ai replicat tu cu "Ciao zic doar eu" adica vai dom'le trebuie sa iti cer drepturi de autor.Mai tii minte de s ... |
youmadyoubadgetglad
|
Forum: Trash Posted: 09-06-2012, 14:31:21 Subject: Cerere Admin What? |
[quote ascuns] Auzi, tu vezi-ti de treaba ta ca nu esti pe mess sau stiu eu unde sa faci comentarii la adresa mea.Daca ai ceva sa imi spui o faci prin PM ok?Daca ai greata , du-te sa iti cumperi o lamaie poate iti trece.Vezi totusi din cauza caldurii sa nu lesini.
On: Imi mentin ideea de contra moderator iar motivele le-am precizat mai sus.Daca vroiai slot/helper ziceam PRO.Un exemplu de admi ... |
youmadyoubadgetglad
|
Forum: Trash Posted: 08-06-2012, 23:51:07 Subject: Cerere Admin What? |
[quote ascuns] O sa fii un moderator "pe cinste" cu atitudinea asta.Sa scrieti la reguli acolo :"Ciao ®" este o marca inregistrata What??.Numai el are voie sa foloseasca acest termen.Copierea sau folosirea sa fara acordul moderatorului What?? poate duce la banarea jucatorului.......
In fine , daca o sa primesti mod sau nu ...."CIao" ;o |
youmadyoubadgetglad
|
Forum: Trash Posted: 08-06-2012, 23:37:24 Subject: Cerere Admin What? |
Nu vezi mai ,n2 ca omul nu suporta sa primeasca contra.Si pe deasupra mai vrea si admin.Ce fel de moderator o sa fii tu daca nu ai pic de respect fata de playeri?Te rog sa nu o sucesti acum ca aici nu e gara din Ploiesti. Macar sa ai putina demnitate sa recunosti. |
youmadyoubadgetglad
|
Forum: Trash Posted: 08-06-2012, 23:29:13 Subject: Cerere Admin What? |
AHHAHAHAHAHAH "nu mai ai zile multe" nu zau ba pui de smecher.Ce faci ? dai cu vaporul peste mine?Trebuie neaparat sa pun dulapul + masa langa usa si sa bat scanduri la fereastra de frica ta...neah
OH nOEEEEEEEEZZZZZ.... ciao zici doar tu mafiotule .Extraordinar , unde era don vito Corleone si nu stiam eu ....not. |
youmadyoubadgetglad
|
Forum: Trash Posted: 08-06-2012, 22:56:49 Subject: Cerere Admin What? |
Contra ! La ce smecher te crezi tu ... nu stiu ce o sa faci cu playerii daca primesti moderator.
A se vedea topicul asta( http://forum.wow-freakz.com/Remove-t157814.html )in care incepi sa scrii cu CAPSLOCK cand nu iti convine si inchizi topicul respectiv dupa bunul plac.Chiar daca o sa zici ca nu mai joc cs si altele , asta nu inseamna ca nu mi-am format o parere despre tine."CIao" ! |
Topic: Exploit @ Evolution |
youmadyoubadgetglad
Replies: 49
Views: 6462
|
Forum: Trash Posted: 08-06-2012, 08:43:31 Subject: Exploit @ Evolution |
Ce exploit ma omul lu Dumnezeu ,ce exploit? Explica tu aici despre ce e vorba ca asa zic si eu ca X face nu stiu ce porcarie si etc.Tu numa sa dai din gura stii .Auzi la el "exploit la colossus smash"....esti culmea baietica;).Cred ca asa se zice mai nou atunci cand dai cu colossus smash nu?Intr-un fel tu ai dreptate, cand da cu colossus smash ...iti exploateaza la MAXIM armura
Inca odata iti zic , arata tu niste dovezi aici si nu mai latra degeaba ca din ce zici tu rezulta alt ... |
Topic: Best Player In Class [GENESIS] |
youmadyoubadgetglad
Replies: 613
Views: 169387
|
Forum: Trash Posted: 03-06-2012, 19:29:30 Subject: Best Player In Class [GENESIS] |
Mage:Ar fi Bossutai dar nu stiu daca are mag
Priest:Bossutai normal....
Warlock:Ar fi Bossutai dar nu stiu daca are warlock
Rogue:Bossutai desigur
Druid:Bossutai ofc
Hunter:Ar fi Bossutai dar nu stiu daca are hunter , Erai (cei de la blizz nu ar fi inventat aceasta clasa daca nu ar fi auzit de el)."Erai" ,"Esti", "Veifi" iti multumim ca joci World of Warcraft ....jk ,hell no.
Shaman:Bossutai (aka John Napier)
Warrior:Ar fi Bossutai dar nu stiu daca are warr
... |
Topic: Ban Crashy |
youmadyoubadgetglad
Replies: 6
Views: 803
|
Forum: Trash Posted: 03-06-2012, 19:10:54 Subject: Ban Crashy |
Pune ba toata discutia daca o pui nu doar ce iti convine tie.Are dreptate, voi suneti aia care ii dati whisp-uri din astea si apoi tot voi o faceti pe maicutele "O vai m-a injurat raul de Crashy si eu nu i-am facut absolut nimic "...Si daca sta afk care e problema ta?Daca a stat afk a fost pentru ca sunt petarde de jucatori ca tine care habar nu au ce sa faca in bg.Decat sa joci singur cred si eu ca mai bine stai afk, astepti sa se termine bg si nu mai dai join.
In concluzie...pune ... |
Topic: Codat BH-666-MM |
youmadyoubadgetglad
Replies: 1
Views: 685
|
Forum: Trash Posted: 02-06-2012, 21:40:30 Subject: Codat BH-666-MM |
Nume : BH-666-MM
Ip : 109.96.223.153
Harta : de_dust2x2
Motiv: wall+aim (dar in demo se observa bine wall-ul la faza cu polarul pe scara)
Dovada : [url=http://www.girlshare.ro/3974880.8]Demo |
Topic: Best Player In Class [GENESIS] |
youmadyoubadgetglad
Replies: 613
Views: 169387
|
Forum: Trash Posted: 25-05-2012, 19:34:39 Subject: Best Player In Class [GENESIS] |
Priest:Infernouslol
Rogue:Trouble
DK:Lolheroclass (i se zice Lebron din cate am auzit ) , Nelly Furtado
Shaman:Tonydapanda
Druid:Laserfeet , Arkin
Hunter:Legitrival (surf cu stii tu cine pe tsunami)
Warlock:-
Mage:Trilulilu
Paladin:-
Warrior:Crashy |
Topic: [Warrior][PvP] Victory Rush vs Water Elemental |
youmadyoubadgetglad
Replies: 49
Views: 8840
|
Forum: Trash Posted: 17-05-2012, 23:27:24 Subject: [Warrior][PvP] Victory Rush vs Water Elemental |
Nu prea esti tu informat .Uite aici despre hunter's pet
http://www.youtube.com/watch?v=oT2-n_H1_BU&feature=relmfu
Da-i la 1:36 sa vezi ca ii bate pet-ul si ii procuie Victory Rush-ul. |
Topic: [REJECTED] DELETE IT |
youmadyoubadgetglad
Replies: 19
Views: 4945
|
Forum: Trash Posted: 17-05-2012, 21:17:32 Subject: [REJECTED] DELETE IT |
Si daca e 4.3 care e problema? Talentul e acelasi nemodificat....lol.Cat despre tine Hydra UNDERCOVER(Tiannalolbossomgkekshiteater) gtfo ca esti doar un habarnist.Iti repet,imi este frica sa te injur ca poate te supar si "faci spume" pe aici :-s
ON:Pana la urma se observa ca Bossutai a facut topicul asta doar din invidie ca a pierdut arene la 3v3 contra unui warr .(n-o sa recunoasca oricum....gaseste el niste dume ).Nu uita Cataline,Kobe Bryant marcheaza cos de 3 puncte din tribuna ... |
youmadyoubadgetglad
|
Forum: Trash Posted: 17-05-2012, 21:09:42 Subject: [REJECTED] DELETE IT |
La mintea ta tot ce zboara se mananca desi, cica ai 23 de ani o_O.Logica basinutilor....daca ii dai dreptate lui Crashy esti pupincurist sau esti chiar el OMG OMG OMGGGGGG.Se vede clar ca esti disperat daca ai facut post doar ca sa afirimi asta ))). |
youmadyoubadgetglad
|
Forum: Trash Posted: 17-05-2012, 20:51:05 Subject: [REJECTED] DELETE IT |
Daca mintea ta de moldovean atat a reusit sa gandeasca mi-e clar.Unde vezi tu ba desteptule cu P mare ca eu sunt Crashy? Mai devreme parca eram Honourless....cine sa va mai inteleaga ?Putin imi pasa cum ai jucat tu + ca ai facut rank1 ca ai jucat mai demult.Crashy a facut rating-ul ala in 2 zile si ti-a tras-o in noul sezon.Daca ai fost sub presiune mi-e mila de cei aflati in camera cu tine (the fart is strong in you).Cred ca i-ai gazat pe ai tai mai rau decat Hitler pe evrei.Mai bine taci si ... |
|