User
Pass
2FA

poze cu antiss
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message2399
Ghem#Alexander

[Maniac]

Status: Offline
(since 08-04-2016 13:28)

Votes: 4

Post Posted: 28-03-2011, 21:24:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu te gandesti ca poate este o alta varianta de anti ss ?? - in fine, nu mai zic nimic, las-o asa - eu ma insel

Friends Just Wanna Have Fun !!!
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
WEREZ

[Mentally Stable]

(since 25-03-2016 22:42)

Votes: 8

Post Posted: 28-03-2011, 22:09:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci eu nu sunt expert in coduri ci ma bazez numai pe experienta . Tind sa cred ca nu m-am jucat ani de zile jocul asta degeaba . Daca e ceva ce retin foarte bine , este stilul de joc al unui jucator . S-a creat o mica confuzie in legatura cu postul meu si se pare ca s-au tras niste concluzii pripite pe aceasta tema .

Eu am dat ban pentru no-ss si am afirmat ca : "pozele au acelasi format" incercand sa subliniez faptul ca este unul si acelasi jucator , nu ca pozele de genul ala reprezinta o dovada de no-ss .

Din cate stiu eu un anti ss este un mic script / program care in momentul in care un admin foloseste comanda de screenshot pe user (tga / bmp) , nu face altceva decat sa scoata tot de pe hud ( esp`uri , wallhack , etc si in unele cazuri sa dea exec la un config prestabilit ) si sa reproduca comanda de screenshot , pentru a inlocui prima poza ( in care automat ai tot pe hud ) . Normal ca urmatoarele 4 poze ies curat .

Repet nu am jucat niciodata cu asa ceva , am vazut cateva variante de no-screenshot si desi nu sunt la zi cu informatiile despre ele , stiu un singur lucru si acela ca toate functioneaza la fel . Scot tot , fac poze , se redenumesc ( in unele cazuri ) si aia e...

Nu cred ca exista un tip anume .
Am prins cu no-ss si jucand pe software ( patratos ) si cu picmip si cu "n" comenzi insa nu am ajuns la concluzia ca respectivii foloseau cheat pentru ca aratau pozele in acest fel , ci pentru ca erau multe iregularitati cu ele .

In primul rand sunt foarte atent exact la momentul in care se face prima poza , si incerc sa o fac in asa fel incat sa retin exact pozitia jucatorului . E logic daca respectivul apare in prima poza mai avansat ( sau cu arma deja incarcata , din moment ce eu ii fac in timp ce o incarca , sau cand fac poza in fullflash ) ca aia nu este prima poza ci una facuta automat dupa ce scriptul scoate toate nebuniile de pe hud .

Ce poate sa mai sara in ochi : de exemplu luminozitate foarte mare pe una dintre poze .
Daca fortezi din placa video brightness /gamma / contrast si te joci cu valorile , ai un avantaj , insa daca jucatorului respectiv i se face poze ( tga,bmp nu conteaza ) poza ingame arata cu brightness / gamma / contrast default desi la el se vede altceva pe monitor .

Nu exista comanda in consola sa forteze brightness mai mare ( si nu in-game ) , era pe vremuri o comanda si anume : lambert , insa nu mai e valabila din beta 5.0 / insa orice OGC penal are hack pentru ea .

Ce vreau sa mai adaug aici : atentie la aia care joaca cu lightgamma . Daca se vede un poligon pe harta mai negru , nu e pentru ca se joaca cu vreun cheat ci pentru ca un jucator a aruncat o grenada in locul ala . Era postata undeva o poza de genul asta la pareri demo , insa nu mai gasesc exact threadul .

Nu stiu cate intelegeti voi din ce scriu aici , insa inca o data , repet , nu am afirmat ca exista un anume "tip de screeshot" la anti-ss . Asta ca sa nu se creeze o confuzie .

As putea sa scriu romane pe tema asta , insa nu prea isi are rostul .
Vreau sa va rog ceva si o fac public , am mai avut o problema cu un user care a postat link catre un anti-ss . Daca vreti sa dovediti ceva sau daca dezbateti o tema de genul asta , va rog eu sa o faceti pe un topic privat sau prin pm , pentru ca dam prea multe informatii jucatorilor de rand . Nu de altceva , insa stiu dupa aia de ce sa se fereasca . Deci inca o data , fara demonstratii , linkuri catre nebunii si hinturi de ce si cum ....

Si pe final , stiti voi , pozele ca pozele , insa demo , un ochi bun si putina experienta si aia e , scapam de nesimtiti . Nu`i bai , nu`i prindeti in poze , demo ca se activeaza ei eventual ...
O sa ma implic mai mult la sectiunea aia de pareri demo , asta in cazul in care cineva considera ca nu am facut-o .

0 0

Back to top
VM

[HITLER]

(since 15-04-2017 08:30)

Votes: 34

Post Posted: 29-03-2011, 07:01:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ghem:mda..cel mai usor mod prin care poti dovedi ca omul are wall este sa ii faci demo nu sa tot dezvolti teoria chibritului despre anti-ss si alte scripturi tampite pe care nu le poti pune intr-un tipar..sunt diferite de la script la script..actioneaza diferit
0 0

Back to top
Tigreus

[# UlTrAs AU% #]

(since 14-07-2011 19:38)

Votes: 5

Post Posted: 29-03-2011, 18:07:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cred ca are dreptate Ghem ca, atunci cand un player are antiss se vede timpul, viata-armura, banii si radarul sters sau ca si cum s-ar vedea reflectate aceste lucuri in ceva...va zic si de ce: m-am uitat pe cateva poze facute cam in decurs de 6 luni si intr-adevar in pozele "clean de clean" nu se vad aceste lucruri ca si cum s-ar reflecta intr-o apa...pot uploada aceste poze sa va dati seama si voi (doar daca cereti) -

GJ mister GHEM!

P.S. oricum baza ramane demo-ul... eu fac poze doar in cazuri extreme sau cand ma grabesc si nu am timp sa fac demo...drept urmare am lista de codati plina cu demo cu wall si asa nu au ce comenta "adevaratii playeri" -

La munk, nu la intins mana!!! -
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by cathNO1, 07 May 2011 11:03

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 01-02-2025, 12:10:11
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x