User
Pass
2FA

problema cu o tipa :D
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Discussions/Help
Author Message10762
Drcox
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 25-10-2011 17:09)

Votes: 32

Post Posted: 10-04-2011, 11:02:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu inteleg pe unii care gandesc asa...nu stii cum se numeste tipa...nu ai vorbit cu ea...ce iti place de fapt?cum arata??asta e doar atractie fizica...mai bine iti cauti o prostituata sau iei o revista hustler si te inchizi in baie 2 ore,sau mai ai inca o optiune...daca chiar simti nevoia sa ai o gagica,ca de asa e la varsta aia,cauta la tine in clasa,intr-un anturaj pe care il frecventezi.
Dar daca chiar ai o obsesie cu tipa asta...iti zice taticu tau cum se face...am facuto chiar eu si te asigur ca merge:
Pui un tovaras sau 2 chiar sa o urmareasca....cand e singura,ca doar nu isi ia iubitele peste tot ca niste bodyguards,ii pui pe tovarasi sa se ia de ea,iar din intamplare se face ca tu sa fi prin zona si observi acel eveniment iar tu fiind o fire eroica nu poti permite un astfel de act sa ia loc nu?te bagi sa o ajuti le dai vreo 2 palme...se dau batuti tipii si gata intrii in vorba cu ea....wow esti si la acelas liceu cu mine?!?fain...cum ziceai ca te numesti???etc etc.
Desigur acest scenariu poate sa esueze prin cateva moduri:
1.tipa are centura neagra si ii pisa pe tovarasii tai
2.intervine altcineva inaintea ta -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Malpraxxiss

[Very Important Person]

(since 17-08-2022 18:54)

Votes: 30

Post Posted: 10-04-2011, 12:24:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Drcox wrote:

Deduc de aici ca ori esti un fel de eunuc, ori pe toate fetele care ti-au placut vreodata le-ai intalnit pe intuneric, avand ocazia sa le determini caracterul inaintea aspectului fizic. Prima data la o fata te atrage aspectul fizic, be real, fie ca o sa iti dea cu flit, fie ca o sa ajungeti sa va casatoriti.
Recunosti citatul? "Relationships don’t work the way they do on television and in the movies", ca tot faci de ras personajul prin nick-ul tau. E penibila ideea cu ultrajul.

Sa fim seriosi, daca astea sunt datele problemei, sansele de reusita sunt foarte mici. O adolescenta angrenata intr-un anturaj de mai multe fete si un tip mai mic decat ea, care mai e si pudic, e o combinatie cu sorti mici de izbanda. Nu s-au terminat fetele pe lumea asta! Mai usor ar fi sa te orientezi, la un moment dat, catre o tipa mai tanara decat tine sau sa dai la medicina, e testat, true story! (citand dintr-un internet meme "I'm a doctor, bitches love doctors")

0 0

Back to top
Levier
[Banned user]

Banned

(since 21-08-2012 11:57)

Votes: 126

Post Posted: 11-04-2011, 15:31:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DrCox... daca asa agati tu gagici, mai bine te agati de o sfoara cu gatu' ma, serios.

Cat despre subiectul in discutie, mai bine sa te duci direct sa-i spui. O sa te refuze, fara dubii, dar poate inveti ceva din asta.

Metoda e testata si merge, probabil te ajuta si un zambet semi-tamp si sa arati decent. Works for me.

0 0

Back to top
Elieazar

[Kilãr]

(since 29-11-2011 14:31)

Votes: 3

Post Posted: 12-04-2011, 01:01:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Toata lumea zice "F-a rost de id-ul ei de mess".....d-aia o sa muriti singuri(fara suparare).OK incearca sa intri in cercul ei de prieteni...Poate cunosti vr-un baiat de la ea din clasa sau fata care iti poate face cunostinta cu ea.Dupa ce faci cunostinta cu ea totul este simplu.Incearca sa vezi ce ii place,asta insemnand:culoare,flori,parfum,tipul ideal....chestii de genul.Sfaturi bonus(yoy - ):Cand vorbesti cu ea te uiti fix in ochii ei,daca in timp ce vorbiti te atinge "accidental"pe umar inseamna ca a cazut in plasa,daca se uita la buzele tale in timp ce vorbiti inseamna ca vrea sa te sarute si inca ceva cam greu de observat,uita-te atent in ochii ei si vezi daca are pupilele dilatate(pata ai neagra din mijlocul ochilor se face mare) asta inseamna ca te place..mult..
Si incearca sa vorbesti cu ea cat mai respectuos..nu poti sa ii zici unei fete chestia aia care o zic toti cocalari "FA!"
Si evita sa ii spui ca te joci CS -.

A si o mica intrebare...tipa e fitoasa?
Daca da atunci am alta varianta...
Daca e fitoasa cand vorbesti cu ea daca nu e interesata de subiecte gen "Ce dracii am facut cand eram mic" poti incepe barfi....la unele tipe merge la unele nu..dar nu cred ca exista fata fitoasa care sa zica ca nu ii place sa barfeasca.
Deabea astept sa vad ce zice Levier despre mine -.

0 0

Back to top
Levier
[Banned user]

Banned

Post Posted: 12-04-2011, 01:23:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

O sa spun ca vorbesti prostii.

Atinsul accidental nu are absolut nici o relevanta gesturala sau comportamentala.
Partea cu uitatul la buze nu indica dorinta de sarut, indica ca persoana aia are probleme de atentie fiindca se uita la ce se misca mai mult, precum pisica urmareste laserul pe perete. Pupilele contractate sau dilatate sunt dependente mai degraba de cantitatea de lumina ambientala si de puls care poate fi influentat si de imprejurimi si starea de confort.

Altfel spus, daca i se dilata pupilele poate la fel de bine sa insemne ca ii este foarte frica de tine.

Daca vrei sa faci analiza d-asta ieftina, mai bine uite-te dupa pozitia corpului si vezi daca e o pozitie inchisa, defensiva sau una deschisa dar neagresiva. Te uiti dupa semne de nervozitate, ticuri nervoase fizice si de vorbire. Daca vrei sa vezi o reactie adevarata, ii zici ceva socant direct si vezi care-i reactia ei, daca e defensiva sau nu si-ti dai seama de acolo cat de deschisa e fata de tine.

Deasemenea Elieazar, nu mai viola limba romana si da-mi un pm daca vrei cu credintele tale religioase. Sunt tare curios.

0 0

Back to top
Elieazar

[Kilãr]

Post Posted: 12-04-2011, 01:37:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Levier wrote:
O sa spun ca vorbesti prostii.

Atinsul accidental nu are absolut nici o relevanta gesturala sau comportamentala.
Partea cu uitatul la buze nu indica dorinta de sarut, indica ca persoana aia are probleme de atentie fiindca se uita la ce se misca mai mult, precum pisica urmareste laserul pe perete. Pupilele contractate sau dilatate sunt dependente mai degraba de cantitatea de lumina ambientala si de puls care poate fi influentat si de imprejurimi si starea de confort.

Altfel spus, daca i se dilata pupilele poate la fel de bine sa insemne ca ii este foarte frica de tine.

Daca vrei sa faci analiza d-asta ieftina, mai bine uite-te dupa pozitia corpului si vezi daca e o pozitie inchisa, defensiva sau una deschisa dar neagresiva. Te uiti dupa semne de nervozitate, ticuri nervoase fizice si de vorbire. Daca vrei sa vezi o reactie adevarata, ii zici ceva socant direct si vezi care-i reactia ei, daca e defensiva sau nu si-ti dai seama de acolo cat de deschisa e fata de tine.

Deasemenea Elieazar, nu mai viola limba romana si da-mi un pm daca vrei cu credintele tale religioase. Sunt tare curios.

Mi-a placut ultima parte -.Cred in Iisus fi sigur de asta.
Si nu cred ca ar functiona sa ii zici direct pentru ca ii provoci impresia ca esti putin sarit...
Bine depinde si de genul de femeie la care te referi.
Sunt 8 tipuri de femei.La unele merge chestia cu spusul in fata la altele nu.Majoritatea femeilor prefera sa cunoasca tipul nu sa treaca direct la actiune...
Desi ce ai spus tu are complet logica pentru ca ai portite de scapare din situatia aia, dupa ce ii spui direct poti sa incepi sa razi si sa ii spui ca a fost o gluma...daca reactia ei nu este chiar cum te-ai asteptat.
Si faza cu buzele este dovedita.
Esti un tip interesant -.

0 0

Back to top
Malpraxxiss

[Very Important Person]

(since 17-08-2022 18:54)

Votes: 30

Post Posted: 12-04-2011, 01:49:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Levier wrote:
Pupilele contractate sau dilatate sunt dependente mai degraba de cantitatea de lumina ambientala si de puls care poate fi influentat si de imprejurimi si starea de confort.

True true. Face parte din raspunsul de tip "Fight or flight", ce pregateste organismul pentru lupta sau pentru fuga (dupa cum ii zice si numele). Pupila apare dilatata si consecutiv consumului de alcool.

0 0

Back to top
Elieazar

[Kilãr]

Post Posted: 12-04-2011, 01:53:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Malpraxxiss wrote:
Levier wrote:
Pupilele contractate sau dilatate sunt dependente mai degraba de cantitatea de lumina ambientala si de puls care poate fi influentat si de imprejurimi si starea de confort.

True true. Face parte din raspunsul de tip "Fight or flight", ce pregateste organismul pentru lupta sau pentru fuga (dupa cum ii zice si numele). Pupila apare dilatata si consecutiv consumului de alcool.

Nu cred ca vezi o pustoaica de 16 ani care bea...
Dar chestia cu dilatatul pupilelor nu ati inteles-o in sensul ei romantic.
Atunci cand te vede nu mai exista alt cineva in preajma ei,doar tu.
Asta e chestia ^^.

0 0

Back to top
nr913
[Banned user]

Banned

(since 24-10-2013 10:06)

Votes: 156

Post Posted: 12-04-2011, 01:57:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Elieazar wrote:
Malpraxxiss wrote:
Levier wrote:

Asta e chestia ^^.

Las-o baltã, nu te pune cu mințile luminate, cã ei au dovezi.

Attitude - A little thing that makes a BIG difference
0 0

Back to top
abureala

[TasTe some FuN]

(since 21-01-2013 20:17)

Votes: 16

Post Posted: 12-04-2011, 01:58:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Elieazar wrote:
Malpraxxiss wrote:
Levier wrote:

Asta e chestia ^^.

cat tam tam ptr nimic:))) ma oameni buni am 28 de ani destule relatii incepute de la 13 ani si va pot spune sec

CAND ESTE ATRACTIE DE AMBELE PARTI TOTUL VINE DE LA SINE restul e cancan -...iar tu care ai deschis acest topic decat sa fii pierdut timpul cu asta mai bine erai prin parc sau in alta parte socializand cu "alte variante" -

http://www.youtube.com/watch?v=AE6jh2lxOIY&feature=player_embedded#at=49 Ghem.Mzq

I like to walk
Teoretic,nu imi pasa.Practic,mi se rupe
0 0

Back to top
Drcox
[Banned user]

Banned

(since 25-10-2011 17:09)

Votes: 32

Post Posted: 14-04-2011, 10:33:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu vezi fete la 16 ani sa bea?cool story
0 0

Back to top
alexx_fth

[Maniac]

(since 21-04-2023 19:53)

Votes: 123

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 14-04-2011, 12:53:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ drcox...be real te crezi in telenovele....sa pui 2 tov sa o "aposteze" si dupa apari tu ..cu chilotii peste blugi....si zici .....I AM DRCOX....si gata aia se caca pe ei si fug....ai postat doar sa mai faci +1.....cine plm pune botu la o asa faza?

Si nu mai faceti misto de el..cu vorbe de genu...dute si cauta pe alta.....la 16 ani cand ti se pune pata pe o fata ...ai face orice numai sa fii cu ea...si cred k vb "in numele barbatilor cu minim 1 c*i"....toti am trecut prin asta.

Si cel mai bine dak nu ai curaj....bei ceva inainte...sau fumezi ceva...si sa vezi al dracu curaj k mai mai o dezbraci in liceu.

Cele mai tari sfaturi au fost alea cu :"Dai add pa mess" "Caut-o pa feisbuc frate".

Si pana la urma tre sa iti faci curaj indeajuns incat sa te duci la ea ..sa o inviti la un chico ...fara sa lesini ofc -)

LE:din ce liceu esti?

[

0 0

Back to top
gigelu

[Mentally Stable]

(since 27-12-2017 18:00)

Votes: 9

Post Posted: 14-04-2011, 20:57:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

WOW ......deci n-am mai intrat in topicu asta de multa vreme.Multumesc tuturor pt sfaturi (mai mult sau mai putin serioase).
Dar daca va intereseaza ce am facut pana la urma, ASTA :
Am chiulit de la ora de georgrafie si m-am dus la sala de sport sa joc pingpong.Intamplator era chiar clasa ei,dar nu si ea. Am jucat pingpong la dublu cu colegii ei,bla bla bla, am mai jucat si peste 2 zile si ne-am imprietenit si asa ca intre prieteni ii intreb cum o cheama pe aia si le-am zis ca imi cam place de ea. Am adunat cateva info despre ea inclusiv FB.Mi-au facut cunostinta cu ea si cu brigada de fete care o insotea si am vorbit cateva kkturi cotidiene.
Am mai vorbit cu ea pe FB(nu prea mult)
Si intr-o zi cand m-am dus la ea sa-i zic daca vrea sa iesim la un suc mi-a zis,,DA,stabilim pe FB '' - (cam nasol).O intreb daca s-a decis si mi-a zis ca ar vrea sa iesim dar are o prob cu prietena ei ca cica ,,prietena ei ma place'' si nu vrea sa se supere cu ea pt mine.'
Acum nush daca asta e adevarat sau nu a vrut de la inceput dar asta e ...+1skill

Last edited by gigelu on 15-04-2011, 06:52:52; edited 2 times in total
0 0

Back to top
Levier
[Banned user]

Banned

Post Posted: 14-04-2011, 21:08:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Boss, zi-i ca degeaba vrea prietena ei cu tine ca tu vrei cu ea si nu te intereseaza decat de ea.
Pentru melodrama zi-i ca prietena ei n-are decat sa citeasca Ana Blandiana, poezia Delir ca mai mult de atat n-o poti ajuta.

Crede-ma, da bine daca ii arati cat de mult esti interesat de ea si nu de alta. (chiar daca nu-i adevarat - )

0 0

Back to top
gigelu

[Mentally Stable]

(since 27-12-2017 18:00)

Votes: 9

Post Posted: 14-04-2011, 21:15:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pai sincer si eu ma gandeam la asta dar pana mea nu stiam daca chiar asta e motivu sau vroia doar sa scape de mine .Si akum au trecut cam 2 sapt nu mai am ce sa-i fac dar asta e.Am mai castigat experienta.

Staff message (Levier):

Vezi cu limbajul.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Discussions/Help  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

The time now is 13-04-2025, 14:40:53
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x
You don't have any alerts