User
Pass
2FA

reclamatie.
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1415
RobB3rT

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 30-08-2013 11:27)

Votes: 3

Post Posted: 13-04-2012, 21:38:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gg reload respect:X

Cand viata iti da lamai deschizi un magazin de fructe!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
GangXtaZz^

[Forever Alone]

(since 06-10-2013 19:29)

Votes: 2

Post Posted: 13-04-2012, 21:49:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

hai gata ca deja e prea mult off topic. asteptam decizia finala a unui admin.

This sentence is a lie.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
CbR*
[Banned user]

Banned

(since 03-12-2015 23:12)

Votes: 432

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 13-04-2012, 22:16:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Reloaded. wrote:
Scuze ca ma bag da eu degenarat faza cu mustata> asa ca o sa iti explic aici ca sa poti sa citesti de mai multe ori de ce rade lumea de tine.
Crede-ma ca daca nu ti-ai dat talentele astea si nu te-ai crede zmeul serverul ,pentru ca vezi tu umlii cu Striker FTW esti baws, nu ar mai face nimeni misto de tine.Dar cand lumea vede cum te comporti si iti vede fata din real are brusc un soc.In momentu' in care te-o vazut si si-o amintit o chestie cu tine la care tu il insultai sau vroiai sa pari superior brusc lo bufnit rasu si te ia la misto. LOGIC
Nu ma dau mare spart pe aici ( si probabil o sa sara un destept:" da tu cine esti?", "sau cine te crezi?") eu zic doar lucrurilor pe nume.
Pot adimini sa baneze tot serveru ca face misto de tine cu mustata , dupa parerea mea, o meriti.
Atunci cand o sa iti schimbi atitudinea probabil nici playerii no sa mai faca misto de tine,LE: A da si faza cu banatul no sa rezolve mai nimic inafara de faptul ca trimiteti playerii pe bara si probabil vazand cine e avantajat aici o tulesc prin alte locuri.
Hai salut gillete

Asculta ba, i-a pune-te in locu lui. Ia hai sa vad /ad-uri pe server cum faceti misto de asta ca are capu in forma de ou (ca tot e pastele). Dupa o saptamana sa vii si sa bocesti.

Si cand a fost faza cu Thunder de ati facut misto de el pe /ad si cu pol1t1ka, le-am luat apararea, nu stiu ce vi se pare asa extraordinar ca procedez la fel si cu wild. Vreti sa pareti ''maturii'' curului si de fapt aveti mucii intinsi. Daca cu banul nu rezolvam, fac altfel si anume: Fiecare jignire ADRESATA UNUI JUCATOR: Ca arata asa, ca are ochiu stramb, ca are par sub brat etc = Mute de zile intregi cand iti revii si faci figuri iara si tot asa, pana la urma te saturi, asta daca nu esti retardat.

[quote="DaNy."]Am trimis mesaj privat lui nr913 gresit .. normal trebuia sa ajunga la idiotu de Gugal. Dosent Matter[/quote]
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by CbR*, 13 April 2012 20:16

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 09-05-2025, 16:32:54
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password