User
Pass
2FA

Atentie! Aceasta este versiunea LowFi a topicului! Click aici pentru varianta originala.
[rezolvare] Plugin amx_who...

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived) -> Plugins
Author Message1468
ixtreme2k18

[Mentally Stable]

Post Posted: 04-03-2018, 14:36:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Descriere:Salut, am si eu o problema la sv am facut sma si ori ce plugin de care bag amxx nu merge sunt nou in asa ceva dar vreau sa invat si eu cu ce am gresit sau daca puteti sa iti faceti acest plugin...
Dowland:http://www.mediafire.com/file/2jtyz4b7iz202bh/amx_who.sma
0 0

Dr.Peanut[98]|RO|

[Alunã]

Post Posted: 13-03-2018, 14:19:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ti-am compilat eu pluginul (dacã asta nu reușeai sã faci, cã nu am înțeles exact): amx_who.amxx .
Fișierul amxx (cel pe care ti l-am dat) il pui aici: /cs/cstrike/addons/amxmodx/plugins
Fișierul .sma îl pui aici: /cs/cstrike/addons/amxmodx/scripting

Dupã ce ai fãcut asta, intri în plugins.ini (/cs/cstrike/addons/amxmodx/configs) și scrii la sfârșit amx_who.amxx

Sper cã ți-am putut fi de ajutor.
0 0

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived) -> Plugins  

The time now is 15-08-2025, 09:50:34
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password