User
Pass
2FA

script ss checker
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Programming / Scripting / Database
Author Message5845
nr913
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 24-10-2013 10:06)

Votes: 156

Post Posted: 01-12-2012, 22:11:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ok, dar .NET nu este disponibil pe alte sisteme de operare non-windows. Existã o încercare de a porta .NET-ul pe sisteme UNIX și GNU/Linux (mono) dar e tristã rãu.
Privește situația în felul urmãtor:
Un admin este la salã, nu acasã. Face poze unui jucãtor, i le ia, apoi trebuie sã descarce programul tãu și trebuie sã aibe permisiuni pe acel calculator. Sau poate sã le facã upload și sã primeascã rãspunsul imediat.
Acum fã singur analiza și vezi care este mai portabil.

Attitude - A little thing that makes a BIG difference
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
AMX Tiger

[Mentally Stable]

(since 30-03-2014 12:51)

Votes: 2

Post Posted: 01-12-2012, 22:28:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa fim sincer, cati sunt cei care mai joaca in ziua de azi CS pe Linux? Majoritatea care joaca CS si doresc sa aiba si Linux, au dual-boot cu un sistem de operare de la Microsoft [pt jocuri / programare / etc.].
Daca pui problema permisiunilor, ce te face sa crezi ca n-ar fi o limitare si la sala? Majoritatea salilor de calculator nu iti permit sa accesezi desktop-ul/partitiile etc [ca sa nu le produci eventualele bagube], avand un program de unde accesezi toate celalalte aplicatii, deci practic nu ai cum sa accesezi acele poze -. Suficient acest raspuns? Practic, sunt blocate ambele solutii de verificare a screenshoturilor. Corect?

A, tu pui doar problema cu "daca"? Dar nu ti-ai pus problema ce se intampla in celalate cazuri? Ia analizeaza tu acest caz. -

PS: E finalizata si versiunea de .Net 2.0 pe care o voi posta in curand. Si da, se poate face si pentru Linux, nu e o problema, dar e irelevant, se poate folosi Wine + .Net 2.0 [de acum] sau, cum ai spus si tu, se poarte porta prin MONO.

0 0

Back to top
nr913
[Banned user]

Banned

Post Posted: 01-12-2012, 22:34:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu, sunt destule sãli de calculatoare în care ai permisiuni full, unde poate rula aplicația ta. Problema e cã trebuie sã o downloadezi.
Din cauza asta Google Docs este mult mai portabil decât Microsoft Office, din cauza asta pixlr.com e mult mai portabil decât Adobe Photoshop, din cauza asta scriptul lui Shocker este mult mai portabil ca al tãu.
Am pus punct.

0 0

Back to top
AMX Tiger

[Mentally Stable]

(since 30-03-2014 12:51)

Votes: 2

Post Posted: 02-12-2012, 00:11:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Iti dai seama ca serviciile pe care le-ai spus tu, o fi ele mai "portabile" , dar au si o groaza de limitari nu?

Asa si in acest caz, as putea si eu sa spun ca la verificarea screenshot-urilor prin scriptul lui Shocker: stau la upload, verificarea dupa upload-are dureaza ceva (nu se face instantanee), risc sa nu mi le verifice (am patit-o acum cativa ani, eram nevoit sa le uploadez de 2 ori, problema vad ca inca nu s-a fixat), nu imi verifica screenshot-urile targa, mai continui?

Facand astfel ca o aplicatie offline sa fie mai buna fata de o aplicatie online [exemplul tau, Photoshop e net superior fata de pixlr si cred ca aici imi vei da dreptate, chiar daca ca pixlr o fi mai "portabil"].

LE: Versiunea pentru .Net 2.0 a fost lansata! Link de download pe pagina de suport sau pe pagina de pe acest forum.

0 0

Back to top
nr913
[Banned user]

Banned

Post Posted: 02-12-2012, 18:40:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Google Docs e net superior fațã de Microsoft Office la partea de docs & sheets. Dar nu asta conteazã, noi vorbeam de portabilitate, iar o aplicație online mereu, MEREU va fi mai portabilã decât o aplicație desktop. Cu asta am pus punct, topicul ãsta nu este legat de scriptul tãu, poți sã ți-l lauzi la categoria resurse.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by nr913, 02 December 2012 16:40

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Programming / Scripting / Database  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 07-02-2025, 08:19:34
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password