User
Pass
2FA

Search found 9 matches
Freakz Forum Index
Author Message
  Topic: Vreau sa continui legatura cu svr war4 si cu prieteni..:D
AsFaLT^

Replies: 2
Views: 481

PostForum: Trash   Posted: 30-07-2010, 09:46:27   Subject: Vreau sa continui legatura cu svr war4 si cu prieteni..:D
Daca poate sa imi scoata si mie banul de pe server .o sa jur k nu mai injur pe server si ... ok mia ajuns 1 zi de ban dar as vrea sa joc incontinuare pe war4 e cel mai bestial server pe care am intra ...
  Topic: Care stie care e id lu Fearless?
AsFaLT^

Views: 597

PostForum: Trash   Posted: 29-07-2010, 15:34:23   Subject: Care stie care e id lu Fearless?
CAre stie id de mess a lu fearless ? si numarul de telefon?? k trebe sa vorbesc cu el
cine stie il rog frumos sa mil spuna si mie
Mersi:*
  Topic: IMI CER SCUZE DE LA TOTI PLAYERI SI ADMINI
AsFaLT^

Replies: 0
Views: 315

PostForum: Trash   Posted: 29-07-2010, 14:17:18   Subject: IMI CER SCUZE DE LA TOTI PLAYERI SI ADMINI
Imi cer scuze de la toti playeri si toti admini si owneri dar te rog frumos sa imi scoti banul promit ca nu mai injur si credema k nu am vreut un ban dinala si daka o sa trebuiasca sa mil dai mil dai ...
  Topic: eM Te rog:((
AsFaLT^

Views: 525

PostForum: Trash   Posted: 29-07-2010, 14:01:35   Subject: eM Te rog:((
Ban Information
Name: asfalt
IP: 89.121.158.18
Reason: cocalar
Unban Time: Permanent Ban
Admin Name: eM
Admin SteamID: STEAM_0:1:2613
chiar trebuia sa imi faci una k asta ?? te rog eu di ...
  Topic: Te rog mult richi;o
AsFaLT^

Replies: 0
Views: 272

PostForum: Trash   Posted: 29-07-2010, 12:46:44   Subject: Te rog mult richi;o
War4 e familia mea te rgo richi;o nu ma lasa asa ... vreau sa joc in continuare si nu pot daka am ban te rog:(( frmuos si promit din toata inima k nu mai injur credema si daka mai injur o data imi da ...
  Topic: Jur pe sora mea kare e cea mai sfta ptr mine k nu mai injur.
AsFaLT^

Replies: 5
Views: 806

PostForum: Trash   Posted: 29-07-2010, 12:16:47   Subject: Jur pe sora mea kare e cea mai sfta ptr mine k nu mai injur.
Jur k o sa ma port frumos de akum inainte pe server dar makar puteti sami scoateti banul va rog frumos . doar daka se poate .si va rog mult .
scuze k am injurat pe server si promit k o sa fiu un exp ...
  Topic: As vrea sa stiu si yo de ce iau ban
AsFaLT^

Replies: 1
Views: 381

PostForum: Trash   Posted: 29-07-2010, 12:10:47   Subject: As vrea sa stiu si yo de ce iau ban
As vrea sa aflu si yo cand iau ban sa stiu motiv nu sa scrie pleaca sau dute misca chesti dinastea
va rog de acum in colo sa scrieti si voi motiv ban ptr k ai injurat k ai folosit speed sau alte ches ...
  Topic: Cerere unban de la adminul richi;o
AsFaLT^

Replies: 5
Views: 701

PostForum: Trash   Posted: 29-07-2010, 11:56:53   Subject: Cerere unban de la adminul richi;o
As dori sa mi se scoata banul de pe serverul War4.freakz.ro.Acest ban a fost luat astazi(29-7-2010)ora (12:51).Am luat acest ban deaorece un player nu se dadea din fata mea timp de 20 runde mereu vreo ...
  Topic: Vreau va rog frumos daca se poate sa mi se scoata banul.:D
AsFaLT^

Replies: 3
Views: 1177

PostForum: Unban Requests + Complaints   Posted: 15-07-2010, 15:54:05   Subject: Vreau va rog frumos daca se poate sa mi se scoata banul.:D
Salut Sunt un jucator de pe serverul war4.freakz.ro.Am luat ban de al adminul eM .Cred ca cine joaca pe acest server stie optiunea amx_page + numele codatului.Asadar eu (AsFaLT^) am dat un codat sau m ...

Page 1 of 1
All times are GMT + 2 Hours
Jump to:  

The time now is 23-08-2025, 15:18:04
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password