Author |
Message |
Topic: Doresc sa donez pentru un item anume dar nu am mai facut asta nici o data |
Bercua
Replies: 4
Views: 664
|
Forum: Item Recovery Posted: 30-12-2015, 21:13:55 Subject: Doresc sa donez pentru un item anume dar nu am mai facut ast |
Character Name: Vlcai
Item Name & ID: Purified Bindings of Immerseus 105422
Armory Link: https://armory.freakz.ro/item/105422
Details: (optional) Salut, as vrea sa donez pentru cea mai buna tr ... |
Topic: [DUPLICATE] Sutley Combat state bug |
Bercua
Replies: 2
Views: 848
|
Forum: Trash Posted: 07-02-2011, 16:52:04 Subject: [DUPLICATE] Sutley Combat state bug |
Nu am reusit sa imi dau seama exact cum se intampla insa in bg-uri daca un player de langa mine intra in ombat iau si eu combat
am schimbat specurile de mai multe ori, si poisonurile (ma gandeam ca e ... |
Topic: Darkmoon q bug |
Bercua
Replies: 0
Views: 376
|
Forum: Trash Posted: 04-02-2011, 12:30:05 Subject: Darkmoon q bug |
Am incercat sa fac q cu nobles deck si mobu la care trebuia sa duc q nu imi dadea complete asa ca am dat abandon q in speranta ca este un bug temporar si mi-a disparut Q itemul, acum am vb cu un gm mi ... |
Topic: [REJECTED][Return to Andormu] - BuG |
Bercua
Replies: 5
Views: 1486
|
Forum: Trash Posted: 02-02-2011, 16:31:26 Subject: [respins][Return to Andormu] - BuG |
Return to Andormu] - Q care iti permite sa intri in Black Moras este buguit,
Nu pot da complete, am incercat sa-l reiau de cateva ori si am vorbit chiar si cu un GM insa nu ma putut ajuta nici el, mi ... |
Topic: Ban exploit icc :O |
Bercua
Replies: 3
Views: 879
|
Forum: Trash Posted: 27-01-2011, 21:07:18 Subject: Ban exploit icc :O |
Sal contul Bercua mi-a fost banat pt un exploit la care nu am participat, in mod clar nu am facut exploit la nimic, nici macar nu eram la calculator charul era mort si eu eram afk ce se poate vedea si ... |
Topic: Ban Fraction Hack la Mind Control |
Bercua
Replies: 1
Views: 565
|
Forum: Trash Posted: 11-01-2011, 12:18:45 Subject: Ban Fraction Hack la Mind Control |
Sal gm's
Charul Xicsix singurul de pe contul Adry, mia fost banat pentru fraction hack in bg
eu nu imi amintesc sa am vre-un hack de la vre-un joc in comp. insa imi amintesc foarte bine cum
... |
|