User
Pass
2FA

Search found 33 matches
Freakz Forum Index
Author Message
  Topic: Modificare Plugin Transfer
BlueSkiLz

Replies: 2
Views: 848

PostForum: Plugins - Help / Support   Posted: 31-03-2019, 15:05:17   Subject: Modificare Plugin Transfer
Salut , am si eu nevoie de acest plugin colorat daca ma puteti ajuta , va rog frumos
#include <amxmodx>
#include <amxmisc>
#include <cstrike>
public plugin_init()
{ ...
  Topic: Modificare Plugin Advanced Gag
BlueSkiLz

Views: 841

PostForum: Plugins - Help / Support   Posted: 27-03-2018, 21:16:53   Subject: Modificare Plugin Advanced Gag
Nume: Advanced Gag
Descriere plugin: Vreau sa-mi modificati acest plugin:
#include <amxmodx>
#include <amxmisc>
#include <cstrike>
#include <fun>
#define ACCESS ADMIN_ ...
  Topic: Plugin Shop cu Puncte
BlueSkiLz

Replies: 0
Views: 535

PostForum: Plugins - Help / Support   Posted: 07-01-2018, 10:03:04   Subject: Plugin Shop cu Puncte
Nume: Plugin puncte+shop
Descriere plugin: Cand un player omoara un player sa-i de-a un punct , cand ii da hs sa-i de-a 2 puncte.
Jos in stanga vreau sa apara asa :
[Nume: | Puncte: ]
Shop-ul sa s ...
  Topic: Modificare Plugin V.I.P
BlueSkiLz

Views: 507

PostForum: Plugins - Help / Support   Posted: 07-01-2018, 10:00:21   Subject: Modificare Plugin V.I.P
Nume plugin: plugin V.I.P
Descriere: Acesta este un grad care are diferite beneficii.
Modificare:Vreau ca doar vipii sa aiba parasuta si sa nu vreau sa mai apara deloc aia in stanga cu:
Membrii VIP ...
  Topic: Cerere Plugin Cadouri
BlueSkiLz

Views: 797

PostForum: Plugins - Help / Support   Posted: 07-01-2018, 09:55:21   Subject: Cerere Plugin Cadouri
Nume: Plugin Cadouri
Descriere plugin: cand incepe o harta se gasesc cadouri random pe harta si daca le iei iti dau un avanataj/dezavantaj , de exemplu:
Un AWP
Bani
Iti ia banii
Gravitatie+
Grav ...
  Topic: [Problema] zm_vip
BlueSkiLz

Replies: 6
Views: 2099

PostForum: Plugins - Help / Support   Posted: 29-10-2017, 22:30:19   Subject: [Problema] zm_vip
»Nume*: Zm_Vip
»Descriere problema*: Cand incerc sa compilez sma-ul imi da o eroare.
»Poze/Sma: AMX Mod X Compiler 1.8.3-manual
Copyright (c) 1997-2006 ITB CompuPhase
Copyright (c) ...
  Topic: Problema
BlueSkiLz

Views: 750

PostForum: Addons - Help / Support   Posted: 26-10-2017, 19:36:32   Subject: Problema
Aveam un addons si l-am pus pe un server default si nu-mi mai merge nici-o comanda , nici amx_help , amx_who , etc...
Am verificat toate pluginurile sunt adaugate , etc..
EDIT: am pus addonsul , mod ...
  Topic: [Cerere] Addons
BlueSkiLz

Views: 729

PostForum: Addons - Help / Support   Posted: 26-10-2017, 19:16:49   Subject: [Cerere] Addons
Buna , doresc si eu un addons de inceput cu mod zombie plague + xp (baza) in care sa lucrez.
Nu gasesc pluginurile de inceput pentru a incepe addonsul si vreau sa ma ajutati..
  Topic: [CERERE] Level System
BlueSkiLz

Views: 4323

PostForum: Plugins - Help / Support   Posted: 25-10-2017, 10:06:08   Subject: [CERERE] Level System
Nume: Level System
Descriere plugin: Jos in mijlocul ecranului vreau sa apara asa : [XP: | HP: | Armor: |] si la un anumit xp sa avanseze un grad care sa apara si in chat cand playerul respectiv scri ...
  Topic: [Cerere] Rankuri
BlueSkiLz

Views: 690

PostForum: Plugins - Help / Support   Posted: 01-07-2017, 11:58:45   Subject: [Cerere] Rankuri
Nume: Plugin Xp cu Rankuri
Descriere plugin: Intr-un colt in partea stanga la mijloc sau jos pe mijloc sa apara ceva de genu : [XP: ] | [Rank: ] | [Nume: ]
Alte detalii: Daca se poate sa fie ...
  Topic: [CERERE] Ban
BlueSkiLz

Replies: 15
Views: 4097

PostForum: Plugins - Help / Support   Posted: 28-06-2017, 22:46:50   Subject: [CERERE] Ban
Nume: Ban
Descriere plugin: Da ban unu-i player sau debaneaza un player pe ip/nume/steam
Alte detalii: Vreau si eu un plugin de ban care sa poata da unban si pe nume...Nu vreau advanced ban in real ...
  Topic: [Cerere[Connect/Disconnect
BlueSkiLz

Views: 975

PostForum: Plugins - Help / Support   Posted: 22-02-2017, 10:31:01   Subject: [Cerere[Connect/Disconnect
Nume: Connect/Disconnect
Descriere plugin: Vreau cand se conecteaza un player pe server sa arate asa:
(Verde)[ZM] (alb)%s s-a conectat pe server !
cand se deconecteaza sa arate asa:
(Verde)[ZM] ( ...
  Topic: [rezolvat][Cerere]Pluginuri trebuitoare
BlueSkiLz

Replies: 3
Views: 632

PostForum: Plugins - Help / Support   Posted: 16-02-2017, 21:21:45   Subject: [rezolvat][Cerere]Pluginuri trebuitoare
Nume: 1) HP, 2) Preturi
Descriere plugin:
1)Vreau cand se uita un player la alt player chiar daca e human/zombie sa-i arate in mijlcul ecranului cu albastru asa: [ Nume: %s | Armour: %s | Ammo: %s ] ...
  Topic: [Problema]Zp_Ap_Store
BlueSkiLz

Replies: 9
Views: 1677

PostForum: Plugins - Help / Support   Posted: 16-02-2017, 08:43:38   Subject: [Problema]Zp_Ap_Store
Nume: Zp_Ap_Store
Descriere problema: Nu stiu cum dar cand ma conectez pe sv am 54148 ammo iar din zombieplague.cfg este setat sa incepi cu 5 si contu e deabea facut..
Poza/Sma:
#include <amxmod ...
  Topic: [rezolvat][Cerere]Plugin
BlueSkiLz

Replies: 3
Views: 632

PostForum: Plugins - Help / Support   Posted: 15-02-2017, 08:39:52   Subject: [rezolvat][Cerere]Plugin
Nume: Plugin
Descriere plugin: Acest plugin nu lasa playerii sa ia mai mult de un item din extra items gen : infection bomb decat 1 pe runda...
Alte detalii: -
Exemplu: -

Page 1 of 3 Go to page 1, 2, 3  Next
All times are GMT + 2 Hours
Jump to:  

The time now is 22-07-2025, 11:05:51
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password