User
Pass
2FA

Search found 5 matches
Freakz Forum Index
Author Message
  Topic: [rezolvat][CERERE]Plugin RangAdmin
BoTTy_Cs

Replies: 6
Views: 1539

PostForum: Plugins - Help / Support   Posted: 01-11-2014, 11:28:33   Subject: [rezolvat][CERERE]Plugin RangAdmin
Nume: RANG-ADMIN
Descriere plugin:Cand un admin scrie ceva in chat sa apara in fata numelui gradul in paranteza [] si sa scrie colorat (verde sau rosu)
AS vrea daca puteti sa ma rezolvati sa imi zic ...
  Topic: [rezolvat][CERERE] VIP
BoTTy_Cs

Replies: 5
Views: 923

PostForum: Plugins - Help / Support   Posted: 28-10-2014, 17:21:53   Subject: [rezolvat][CERERE] VIP
»Nume*: VIP
»Descriere problema*: Vreau un plugin pentru vip server de CS CLASSIC CARE SA AIBA MAI MULTE BENEFICI CEVA FF SPECIAL...Si mai am o problema mi-am facut sv de cs pe ip asa de pr ...
  Topic: [rezolvat][CERERE] Plugin vip ZM
BoTTy_Cs

Replies: 1
Views: 3949

PostForum: Plugins - Help / Support   Posted: 27-10-2014, 16:00:22   Subject: [rezolvat][CERERE] Plugin vip ZM
»Nume*: Zombie Vip
»Descriere problema*: Vreau un plugin pentru vip server de zm care sa aiba beneficiile de mai jos exactta asa doresc .....
»Poze: -
*Armura extra la inceputul f ...
  Topic: [rezolvat][CERERE] Plugin AMO ZM
BoTTy_Cs

Replies: 10
Views: 1805

PostForum: Plugins - Help / Support   Posted: 26-10-2014, 19:56:38   Subject: [rezolvat][CERERE] Plugin AMO ZM
Nume: AMO ZM
Descriere plugin: As vrea 1 plugin sa fie special doar pentru FONDATORI in care sa ai comada de a da amo cat doresti si 2 Cum sa fac sa fie lumina pe server pentru ca tot timpul e intun ...
  Topic: [rezolvat][CERERE] Plugin VIP ZM
BoTTy_Cs

Replies: 4
Views: 927

PostForum: Plugins - Help / Support   Posted: 26-10-2014, 10:34:10   Subject: [rezolvat][CERERE] Plugin VIP ZM
Nume: Plugin VIP ZM
Descriere plugin: As vrea un plugin de VIP pentru server de zm in care acesta sa cuprinda niste benefici foarte frumoase cum ar fi : sa aiba un costum diferti de ceilalti jucator ...

Page 1 of 1
All times are GMT + 2 Hours
Jump to:  

The time now is 23-07-2025, 17:30:13
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password