User
Pass
2FA

Search found 5 matches
Freakz Forum Index
Author Message
  Topic: [REJECTED] Vote Point Bug
Criswolf

Replies: 2
Views: 404

PostForum: Fixed / Closed bugs   Posted: 15-07-2013, 09:02:30   Subject: Vote Point Bug
Buna ziua! Astazi am votat, dinou , wow freakz. Insa nu am primit decat 5 vote points. In zilele precedente am primit cae 20... dar ce s-a intamplat? Imi raspunde va rog frumos un gm?
  Topic: Nu am primit companionul de la vote point.
Criswolf

Replies: 0
Views: 207

PostForum: Item Recovery   Posted: 11-07-2013, 20:40:16   Subject: Nu am primit companionul de la vote point.
Buna ziua, am mai postat mesajul asta odata... dar nu s-a rezolvat nimic. Am cumparat un companion cu vote point si nu l-am primit nici acum. Va rog sa ma ajutati.
  Topic: [REJECTED] Nu am primit companionul de la vote point.
Criswolf

Replies: 1
Views: 329

PostForum: Fixed / Closed bugs   Posted: 11-07-2013, 19:23:12   Subject: Nu am primit companionul de la vote point.
Buna ziua! Astazi am cumparat cu 20 de vote point un companion (baby blue murloc), pe care nu l-am primit. Ati putea sa ma ajutati? va multumesc!
  Topic: Problema cu trimiterea itemului
Criswolf

Replies: 3
Views: 366

PostForum: Item Recovery   Posted: 11-07-2013, 14:58:14   Subject: Problema cu trimiterea itemului
Buna ziua! Am 30 de vot points, deci pot debloca un companion care costa 20 de vote points. Insa cand trebuie sa-mi aleg caracterul, nu imi apare nimic . Va rog frumos sa ma ajutati. Va multumesc pent ...
  Topic: Login Server Down
Criswolf

Replies: 3
Views: 842

PostForum: Romanian   Posted: 26-04-2013, 19:14:14   Subject: Login Server Down
Salut! Nu stiu ce s-a intamplat dar de cateva zile la wow imi zice login server down. L-am reinstalat de cateva ori dar tot nu il pot fixa. Va rog sa ma ajutati. Va multumesc!

Page 1 of 1
All times are GMT + 2 Hours
Jump to:  

The time now is 11-08-2025, 01:16:38
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password