Author |
Message |
Topic: [REJECTED] Vote Point Bug |
Criswolf
Replies: 2
Views: 404
|
Forum: Fixed / Closed bugs Posted: 15-07-2013, 09:02:30 Subject: Vote Point Bug |
Buna ziua! Astazi am votat, dinou , wow freakz. Insa nu am primit decat 5 vote points. In zilele precedente am primit cae 20... dar ce s-a intamplat? Imi raspunde va rog frumos un gm? |
Topic: Nu am primit companionul de la vote point. |
Criswolf
Replies: 0
Views: 207
|
Forum: Item Recovery Posted: 11-07-2013, 20:40:16 Subject: Nu am primit companionul de la vote point. |
Buna ziua, am mai postat mesajul asta odata... dar nu s-a rezolvat nimic. Am cumparat un companion cu vote point si nu l-am primit nici acum. Va rog sa ma ajutati. |
Topic: [REJECTED] Nu am primit companionul de la vote point. |
Criswolf
Replies: 1
Views: 329
|
Forum: Fixed / Closed bugs Posted: 11-07-2013, 19:23:12 Subject: Nu am primit companionul de la vote point. |
Buna ziua! Astazi am cumparat cu 20 de vote point un companion (baby blue murloc), pe care nu l-am primit. Ati putea sa ma ajutati? va multumesc! |
Topic: Problema cu trimiterea itemului |
Criswolf
Replies: 3
Views: 366
|
Forum: Item Recovery Posted: 11-07-2013, 14:58:14 Subject: Problema cu trimiterea itemului |
Buna ziua! Am 30 de vot points, deci pot debloca un companion care costa 20 de vote points. Insa cand trebuie sa-mi aleg caracterul, nu imi apare nimic . Va rog frumos sa ma ajutati. Va multumesc pent ... |
Topic: Login Server Down |
Criswolf
Replies: 3
Views: 842
|
Forum: Romanian Posted: 26-04-2013, 19:14:14 Subject: Login Server Down |
Salut! Nu stiu ce s-a intamplat dar de cateva zile la wow imi zice login server down. L-am reinstalat de cateva ori dar tot nu il pot fixa. Va rog sa ma ajutati. Va multumesc! |
|