User
Pass
2FA

Search found 4 matches
Freakz Forum Index
Author Message
  Topic: [Vand] Plugin-uri CS XP Furien
Frissco

Replies: 3
Views: 1941

PostForum: Archive   Posted: 09-08-2014, 23:08:02   Subject: [Vand] Plugin-uri CS XP Furien
Vand Furien War3 System : Pret 10 Euro AMXX - 20 Euro SMA (Cod Sursa) + AMXX + Suport
Sistemul contine:
30 levele
Event-uri, damage day, sales day, xp day .
Respawn in primele 10 secunde ( primest ...
  Topic: Eu numai intru pe forum
Frissco

Replies: 14
Views: 1874

PostForum: Trash   Posted: 28-07-2014, 00:04:03   Subject: Eu numai intru pe forum
Pentru ca am intalnit pe acest forum un staff cam retardat (ma doare-n sex daca imi da warn sau ban) eu numai intru pe forum, adica la ce sa intru ? Ca sa mi se zica unde sa postez?! Sincer vine avioane (numele spune totul dupa parerea mea) ne inchide spam-zone-ul pentru un motiv aiurea : SPAM! , pentru ca apoi sa imi ...
  Topic: Spam-Zone 2 - Furien.Freakz.Ro
Frissco

Replies: 3
Views: 704

PostForum: Trash   Posted: 27-07-2014, 16:21:56   Subject: Spam-Zone 2 - Furien.Freakz.Ro
Daca avioane ne-a inchis spam-zone-ul pentru ca se facea spam....(doar e spam-zone frate) si noi eram obligati sa postam intr-ul spam-zone unde posteaza toata lumea , noi daca incercam sa va spunem ceva trebuia sa cautati in spam-zone ala de va lua cu capu' .
Asa ca am deschis spam-zone 2 si deschis ramane !
  Topic: Salut de la Frissco
Frissco

Replies: 26
Views: 3887

PostForum: Welcome !   Posted: 15-07-2014, 16:29:21   Subject: Salut de la Frissco
Prenume: Rafael-Felton
Nickname: Frissco / ProRival
Varsta: 17
Hobbies: Fotbal , Gaming , Photoshop
De unde ati auzit de Freakz: Vad_Sunete
Ce as mai dori sa adaug: Pentru cei ce se intreaba , da sunt roman si parintii mei la fel -

Page 1 of 1
All times are GMT + 2 Hours
Jump to:  

The time now is 01-12-2024, 20:41:30
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x