Author |
Message |
Topic: problema charactere de la fosta pana de curent ? |
MDK
Replies: 6
Views: 1022
|
Forum: Romanian Posted: 01-08-2012, 23:50:37 Subject: problema charactere de la fosta pana de curent ? |
acum 2 zile in urma cand a fost pana de curent la server si a fost o asa zisa eroare la baza de date mie 1 si altor playeri cred ca ni sau buguit charele sau ceva dar parca nici 1 nu mai da acelasi dp ... |
Topic: Probleme Mail si Vendor Tailoring |
MDK
Replies: 0
Views: 349
|
Forum: Romanian Posted: 02-01-2012, 15:46:52 Subject: Probleme Mail si Vendor Tailoring |
Salutare si La Multi Ani, am facut acum cateva saptamani leatherworking si cat am crescut sa nimerit sa fac 3 pack of endless pockets, leam pus la ah si nu sa nimerit sa le vand si dup ce a expirat li ... |
Topic: >>> Am Nevoie Urgent De Ajutor - Shocker <<&l |
MDK
Replies: 10
Views: 1901
|
Forum: Romanian Posted: 17-10-2011, 17:07:14 Subject: >>> Am Nevoie Urgent De Ajutor - Shocker <<&l |
Salut Shoker, imi cer iertare daca te-am ofensat cu ceva, am actionat din impuls de moment, si presupun ca, ca orice om intelegi ce inseama, dupa cum am spus, am pierdut 2 epice cu rb ala, si nici acu ... |
Topic: [REJECTED] ALOOO problema MAJORA asta |
MDK
Replies: 2
Views: 529
|
Forum: Trash Posted: 11-09-2011, 20:38:52 Subject: ALOOO problema MAJORA asta |
nui vb de bug sau care e faza da nu e loc in joc, dao in colo de treaba, o fi gratuit da asa chiar nu merge treaba deloc, vrem si noi sa jucam dak tot e sa jucam
http://imageshack.us/photo/my-images ... |
Topic: [DUPLICATE] Bug Running Wild - Worgen |
MDK
Replies: 1
Views: 1189
|
Forum: Trash Posted: 04-09-2011, 20:17:29 Subject: Bug Running Wild - Worgen |
Wowhead/WoW Freakz Link:
Descrierea bugului / Bug description: deci nu merge running wild la worgen o data ce face lvl 20 (am cautat pe net si am gasit ca nu se invata nicaieri, la nici 1 trainer du ... |
Topic: Caut Guilda cu Membri Activi si pe PvE |
MDK
Replies: 0
Views: 344
|
Forum: Trash Posted: 02-09-2011, 14:44:51 Subject: Caut Guilda cu Membri Activi si pe PvE |
Warrior pe fury 5.2 gs momentan caut Guilda cu membri activi si corecti pentru raiduri si dungeon si heroice si normale
am facut si dungeonuri si raiduri si ma descurc destul de bine mai ales pt dou ... |
Topic: Adevarul Despre Optiunile Bonus La Ymirjar Set ??? |
MDK
Replies: 3
Views: 736
|
Forum: Romanian Posted: 17-08-2011, 11:20:23 Subject: Adevarul Despre Optiunile Bonus La Ymirjar Set ??? |
Salutare
sunt cat de cat nou pe aici si am si io o enigma de cand m-am apucat de jucat WoW
nush daca am postat unde trebuie, dar acum asta e, scz dak nu trebuia aici postat
Deci ma intereseaza c ... |
|