salut! astazi 26 decembrie mi-am luat ban din prsostie pt habar nu aveam sa fac o arhiva de patru poze si sa dau link. banul l-am luat de la Freakz* FD GOD. linkul cu cele 4 poze este aici http:// ...
Buna ziua/seara tuturor !
As dori sa pot vorbi cu adminul ViorelLis de la care am luat ban pentru anumite probleme personale...(cum pot sa iau legatura cu el?)
Daca chiar dansul se uita la a ...
1.Painkiller
2.Data : 31-0august ; ora: 21:30-45.
3.Harta: nu am luat ban pe o anumita harta deoarece am primit ban cand m-am deconectat si cand am incercat sa intru "You've been banned from th ...
Buna ziua/seara tuturor! Dupa timp indelungat am aflat ca am primit ban de pe server (war3) . Cu toate astea nu stiu de la cine... Dar tot as dori sa mi se aprobe cererea...
Am luat ban pe ne ...
Buna ziu admini si player! Din pacate s-a dovdit ca war3 nu-mi mai merge de nici o culoare. .Am sa mai intreb omanei cunoscuti caci din cate imi dau seama voi nu mai prea aveti posibilitati.
De ...
Buna ziua , admini si oameni buni! . In ultimul timp nu mi-a mai mers serverul (war3.freakz.ro) si asta de cand mi-am facut cerere de slot si mi-am cumparat router. Nu stiu daca are vreo legatura ...