User
Pass
2FA

Search found 17 matches
Freakz Forum Index
Author Message
  Topic: [RESPINS]Modificare shop
TheBoy

Replies: 5
Views: 1079

PostForum: Plugins - Help / Support   Posted: 01-08-2017, 19:53:39   Subject: [RESPINS]Modificare shop
Nume: Shop
Descriere plugin: Am acest plugin de shop /* Plugin generated by AMXX-Studio */
#include < amxmodx >
#include < fakemeta_util >
#include < hamsandwich >
#include < ...
  Topic: [RESPINS]cerere ajutor
TheBoy

Replies: 10
Views: 1986

PostForum: Plugins - Help / Support   Posted: 27-07-2017, 20:31:04   Subject: [RESPINS]cerere ajutor
Nume: theboy
Descriere plugin: Nu e tocmai un plugin
Alte detalii: E un anumit player care scrie cu rosu da flood ii dau ban intra iar , nu pateste absolut nimic , intra pe nume de admin chiar daca ...
  Topic: Știe cineva?
TheBoy

Replies: 1
Views: 543

PostForum: Plugins - Help / Support   Posted: 10-04-2016, 21:51:34   Subject: Știe cineva?
Salut Freakz
as dori si eu in
plugin
Mod JailBreak
dau pozele poate va ajuta
Vreau aia cu nu este Simon etc când selecteazã un Day sã arate acolo.
POZE
Sfarsitul Runzii
http://postimg.o ...
  Topic: Modificare plugin
TheBoy

Replies: 7
Views: 920

PostForum: Plugins - Help / Support   Posted: 12-03-2016, 11:43:33   Subject: Modificare plugin
Salut, imi puteti face pluginul asta sa fie gen , atunci cand castigi runda de la duel sa nu mai ai m4a1
#define PLUGINNAME "Automatic knife duel"
#define VERSION "0.3"
#defin ...
  Topic: Cerere plugin muzica
TheBoy

Replies: 12
Views: 1226

PostForum: Plugins - Help / Support   Posted: 08-03-2016, 18:43:35   Subject: Cerere plugin muzica
Salut vreau si eu un plugin de muzica adica atunci caand ii se incarca liniiutele alea atunci sa cante si doar pentru el . Multumesc!
  Topic: Furien sursa..
TheBoy

Replies: 5
Views: 852

PostForum: Plugins - Help / Support   Posted: 04-03-2016, 18:09:07   Subject: Furien sursa..
Deci sa trec la subiect , am pluginul asta si nu am gravity la furien de ce ?
#include <amxmodx>
#include <cstrike>
#include <engine>
#include <fakemeta>
#include <fak ...
  Topic: Sprite..
TheBoy

Replies: 22
Views: 2085

PostForum: Plugins - Help / Support   Posted: 01-03-2016, 16:39:47   Subject: Sprite..
Salut , imi puteti care e spr pentru grenada classica ?
  Topic: Zm....
TheBoy

Replies: 6
Views: 1030

PostForum: Plugins - Help / Support   Posted: 22-02-2016, 14:14:20   Subject: Zm....
Buna , puteti sa imi faceti pluginul asta sa fie pe ammo nu pe bani ?
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
// Ethereal |
//== ...
  Topic: Cerere plugin repedeee VA rog
TheBoy

Replies: 4
Views: 588

PostForum: Plugins - Help / Support   Posted: 18-02-2016, 22:45:08   Subject: Cerere plugin repedeee VA rog
Buna,am pe server un mic "parazit" care nu stiu cum dar cand ii dai comenzi nu pateste nimic intra cu Boti pe server intra cu numele meu pe server fara parola este vreun plugin pentru a scap ...
  Topic: Cerere plugin ZM
TheBoy

Replies: 6
Views: 895

PostForum: Plugins - Help / Support   Posted: 15-02-2016, 15:42:50   Subject: Cerere plugin ZM
Salut , as dori un plugin de zombie si cand scrii /class sa deie urmatoarele clase
1 Drowned (puternic)
2. Witch (zboara)
3. Megatron
4. Vomit zombie
5. Flesher (arunca oase)
6 . Leaper (saltu ...
  Topic: Modifacare
TheBoy

Replies: 3
Views: 529

PostForum: Plugins - Help / Support   Posted: 13-02-2016, 18:46:51   Subject: Modifacare
Salut , am o problema cu un plugin si as vrea si sa modificati ceva in acest plugin , deci mereu se reseteaza nivelele si nu stiu de ce.. Daca puteti sa imi faceti si 50 levele bineinteles pana la lvl ...
  Topic: Problema modificare skin din nou
TheBoy

Views: 599

PostForum: Plugins - Help / Support   Posted: 03-02-2016, 14:04:32   Subject: Problema modificare skin din nou
»Nume*: modelvip
»Descriere problema*: Pai sa va explic , deci am facut un topic tot pe comunitate si mi-a raspuns cineva dandu-mi un plugin de mod changer ... Am modificat pluginul si el m ...
  Topic: Modificare plugin skin
TheBoy

Replies: 2
Views: 494

PostForum: Plugins - Help / Support   Posted: 31-01-2016, 16:00:50   Subject: Modificare plugin skin
Salut , deci am o problema cu acest plugin pentru model , cand intru pe server mi se incarca modelele , dar cand is pe server se pun alea de classic . Mie mi-a spus un baiat ca e ceva sxpriesia gresit ...
  Topic: Cerere/Ajutor
TheBoy

Views: 793

PostForum: Plugins - Help / Support   Posted: 27-01-2016, 20:27:40   Subject: Cerere/Ajutor
Salut, am nevoie de a ma ajuta cu ceva , deci cand compilez imi spune ceva fisier .inc , pun fisierul inc , si tot imi da eroarea asta
GM_LvlMod.sma(80) : fatal error 100: cannot read from file: &qu ...
  Topic: Cerere modificare plugin
TheBoy

Replies: 8
Views: 853

PostForum: Plugins - Help / Support   Posted: 09-01-2016, 21:38:46   Subject: Cerere modificare plugin
Salut as vrea sa modificati acest plugin , adica cand scrii /simon sa iti apara dayurile pentru ca cand scrii /daysmenu poate si ceilalti counteri
#include <amxmodx>
#include <amxmisc>
...

Page 1 of 2 Go to page 1, 2  Next
All times are GMT + 2 Hours
Jump to:  

The time now is 16-01-2025, 22:02:23
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so