User
Pass
2FA

Search found 6 matches
Freakz Forum Index
Author Message
  Topic: Cerere plugin
TuO AnGeLo

Replies: 2
Views: 786

PostForum: Resources   Posted: 17-02-2013, 19:41:47   Subject: Cerere plugin
Buna seara. Imi poate face cineva un plugin amx_who si sa contina urmatoarele grade Detinator Owner Co-Owner Amiral Maresal General Colonel Maior Sergent Soldat mod linux sau amx va rog frumos
  Topic: Ma Poate Ajuta Cineva Va Rog?
TuO AnGeLo

Replies: 0
Views: 301

PostForum: Trash   Posted: 19-01-2012, 18:36:12   Subject: Ma Poate Ajuta Cineva Va Rog?
Re all.Imi poate spune si mie cineva cum se restrictioneaza scutul la ct va rog? Doar scutul vreau sa il restrictionez.Astept Raspunsuri.Va Multumesc!!!
  Topic: Cerere plugin TuO AnGeLo
TuO AnGeLo

Views: 346

PostForum: Trash   Posted: 28-11-2011, 23:45:51   Subject: Cerere plugin TuO AnGeLo
Buna Freakz.Asi dori si eu un plugin anti rush care sa contina bariere anti rush in care echipa ct sa nu poata trece pana la min 1:00 daca e posibil. Va multumesc
TuO AnGeLo

Replies: 1
Views: 600

PostForum: Trash   Posted: 14-09-2011, 13:09:04   Subject: Cerere plugin TuO AnGeLo
salutare imi poate face si mie cineva un plugin c4timer pentru amxmodx si sa arata pe mijlocul ecranului cat mai e pana explodeaza c4??? Sa apara asa http://www.google.ro/imgres?q=c4timer&hl=ro&a ...
TuO AnGeLo

Replies: 6
Views: 1409

PostForum: Trash   Posted: 06-09-2011, 21:17:35   Subject: Cerere plugin TuO AnGeLo
salutare tuturor...Asi dori si eu un plugin amxmodx pt serverul meu de cs... Pluginul acela nu stiu cum ai zice dar la inceputul fiecarei runde apare un mesaj Prepare to Fight si scrie ce runda e imi ...
TuO AnGeLo

Views: 679

PostForum: Resources   Posted: 05-09-2011, 15:10:38   Subject: Cerere plugin TuO AnGeLo
salutare tuturor...Asi dori si eu un plugin amxmodx pt serverul meu de cs... Pluginul acela nu stiu cum ai zice dar la inceputul fiecarei runde apare un mesaj Prepare to Fight si scrie ce runda e imi ...

Page 1 of 1
All times are GMT + 2 Hours
Jump to:  

The time now is 12-02-2025, 18:04:00
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x