Author |
Message |
Topic: [rezolvat]Problema |
Yla.
Replies: 4
Views: 1017
|
Forum: Plugins - Help / Support Posted: 24-11-2014, 21:11:02 Subject: [rezolvat]Problema |
»Nume*: Yla
»Descriere problema*: Salut vreau si eu sa fac sa fie doar la CT caciuli . As putea sa fac asta sa nu fie la T caciuli doar la CT.
»Poze:
#include <amxmodx>
#in ... |
Topic: [rezolvat]AJUTOR Inca o data |
Yla.
Replies: 9
Views: 1517
|
Forum: Plugins - Help / Support Posted: 24-11-2014, 19:43:30 Subject: [rezolvat]AJUTOR Inca o data |
Salut ! Am avut un plugin amx_who insa era doar amxx fara sma , si am luat un plugin ultimate_who si am pus tot ce era acolo si merge numa ca am adaugat gradele ce erau +VIP gen : Admin , Admin +VIP e ... |
Topic: [rezolvat]Ajutor din nou |
Yla.
Replies: 3
Views: 773
|
Forum: Plugins - Help / Support Posted: 24-11-2014, 00:38:54 Subject: [rezolvat]Ajutor din nou |
Salut . Cum as putea da si admin si vip in acelas timp unui player , adica sa fie admin si sa aibe acces la armele de vip , puteri etc.., pe un server de furien. Am vip.cfg dar e gol si numa in user.i ... |
Topic: [rezolvat]Ajutor |
Yla.
Replies: 2
Views: 732
|
Forum: Plugins - Help / Support Posted: 23-11-2014, 20:41:13 Subject: [rezolvat]Ajutor |
Buna am o problema , mi-am luat plugin crate fake player si bag boti pe server insa nu raman salvati adica cand schimb mapa ei nu mai sunt , am pus si in amx.cfg si in server.cfg amx_addfake "nu ... |
Topic: [rezolvat]Ajutor |
Yla.
Replies: 6
Views: 1272
|
Forum: Plugins - Help / Support Posted: 16-11-2014, 20:45:57 Subject: [rezolvat]Ajutor |
Cum as putea adauga skin la knife la modul furien sa nu fie knife normal . sa fie de skin diferit la cutit cand esti furien fara sa alegi sau /knife , etc. |
Topic: [rezolvat]Cerere addons bb |
Yla.
Replies: 1
Views: 835
|
Forum: Addons - Help / Support Posted: 15-11-2014, 13:40:12 Subject: [rezolvat]Cerere addons bb |
Am nevoie de un addons de bb cu zombie care sa mearga . Va rog ma puteti ajuta. |
Topic: [rezolvat]Problema mare |
Yla.
Replies: 2
Views: 561
|
Forum: Fixed issues Posted: 13-11-2014, 14:07:56 Subject: [rezolvat]Problema mare |
»Nume*:
»Descriere problema*: Am o problema mare. Mi-am facut server de furien si nu inteleg de ce cand intru pe server se incarca 3 sfert pe urma pica dontr-o data? aveti vre-o idee cum a ... |
Topic: [rezolvat]Problema |
Yla.
Replies: 5
Views: 900
|
Forum: Plugins - Help / Support Posted: 13-11-2014, 10:01:51 Subject: [rezolvat]Problema |
»Nume*: Yla.
»Descriere problema*: am o problema cu spec. Cand ma bag spec arata ca sunt spectator insa pot omora ct sau t. Va rog spuneti ce sa fac ca sa fiu spec asa cum trebuie sa fie sp ... |
|