User
Pass
2FA

Search found 6 matches
Freakz Forum Index
Author Message
  Topic: [rezolvat]Cerere plugin invizibilitate
belgiuflorin

Replies: 2
Views: 1109

PostForum: Plugins - Help / Support   Posted: 14-10-2014, 12:31:46   Subject: [rezolvat]Cerere plugin invizibilitate
Salut , cumva cele 10 secunde de la inceputul rundei in care este invizibil primul zombie este cumva un plugin ? daca da as vr sa stiu de unde pot sa fac si eu rost de unu - si cand un player intra p ...
  Topic: [rezolvat]Problema laser!!
belgiuflorin

Replies: 4
Views: 923

PostForum: Plugins - Help / Support   Posted: 14-10-2014, 10:35:14   Subject: [rezolvat]Problema laser!!
salut stiti cumva cum fac ca human sa nu mai poata sa sparga laserul si doar zm-ul? stiu ca era si aici problema asta de mult si s-a rezolvat daca ma puteti ajuta va rog -
  Topic: Problema la traducere
belgiuflorin

Replies: 5
Views: 985

PostForum: Fixed issues   Posted: 13-10-2014, 22:26:39   Subject: Problema la traducere
Salut stiti cumva cum pot sa pun ca sa foloseasca acest txt in romana pe server pentru ca acum al foloseste in engleza trebuie modificat din sma sa foloseasca limba romana? sau ce trb facut ,eu am st ...
  Topic: [rezolvat]Problema la antidote bomb
belgiuflorin

Replies: 0
Views: 546

PostForum: Plugins - Help / Support   Posted: 10-10-2014, 13:43:14   Subject: [rezolvat]Problema la antidote bomb
Salut am si eu o problema la antidote bomb , eu am puso pe server si mi-o da in elemente extra dar daca o cumpar in mana imi arata modelul de grenada de foc si din cate stiu eu nu ar trebui sa arate a ...
  Topic: [rezolvat]Bug la salvarea creditelor la zombie plague 5.8.0
belgiuflorin

Replies: 1
Views: 811

PostForum: Plugins - Help / Support   Posted: 09-10-2014, 10:40:47   Subject: [rezolvat]Bug la salvarea creditelor la zombie plague 5.8.0
Salut am si eu o problema la salvarea creditelor... nu vrea sa le salveze pe nick , am adaugat un plugin care zice ca salveaza pe nick dar nu este adevarat salveaza pe steamid... si am mai gasit un pl ...
  Topic: Bug la Zombie :|||
belgiuflorin

Replies: 1
Views: 674

PostForum: Fixed issues   Posted: 03-10-2014, 00:16:41   Subject: Bug la Zombie :|||
»Nume*:-
»Descriere problema*: Am si eu un bug pe server...si habarnu am cum sa-l rezolv,am intrebat multi care au servere si nu stiu nici ei...
Mai pe scurt eu am un server cu nivele .. ...

Page 1 of 1
All times are GMT + 2 Hours
Jump to:  

The time now is 24-07-2025, 15:18:16
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password