Author |
Message |
Topic: [rezolvat]Cerere plugin invizibilitate |
belgiuflorin
Replies: 2
Views: 1109
|
Forum: Plugins - Help / Support Posted: 14-10-2014, 12:31:46 Subject: [rezolvat]Cerere plugin invizibilitate |
Salut , cumva cele 10 secunde de la inceputul rundei in care este invizibil primul zombie este cumva un plugin ? daca da as vr sa stiu de unde pot sa fac si eu rost de unu si cand un player intra p ... |
Topic: [rezolvat]Problema laser!! |
belgiuflorin
Replies: 4
Views: 923
|
Forum: Plugins - Help / Support Posted: 14-10-2014, 10:35:14 Subject: [rezolvat]Problema laser!! |
salut stiti cumva cum fac ca human sa nu mai poata sa sparga laserul si doar zm-ul? stiu ca era si aici problema asta de mult si s-a rezolvat daca ma puteti ajuta va rog  |
Topic: Problema la traducere |
belgiuflorin
Replies: 5
Views: 985
|
Forum: Fixed issues Posted: 13-10-2014, 22:26:39 Subject: Problema la traducere |
Salut stiti cumva cum pot sa pun ca sa foloseasca acest txt in romana pe server pentru ca acum al foloseste in engleza trebuie modificat din sma sa foloseasca limba romana? sau ce trb facut ,eu am st ... |
Topic: [rezolvat]Problema la antidote bomb |
belgiuflorin
Replies: 0
Views: 546
|
Forum: Plugins - Help / Support Posted: 10-10-2014, 13:43:14 Subject: [rezolvat]Problema la antidote bomb |
Salut am si eu o problema la antidote bomb , eu am puso pe server si mi-o da in elemente extra dar daca o cumpar in mana imi arata modelul de grenada de foc si din cate stiu eu nu ar trebui sa arate a ... |
Topic: [rezolvat]Bug la salvarea creditelor la zombie plague 5.8.0 |
belgiuflorin
Replies: 1
Views: 811
|
Forum: Plugins - Help / Support Posted: 09-10-2014, 10:40:47 Subject: [rezolvat]Bug la salvarea creditelor la zombie plague 5.8.0 |
Salut am si eu o problema la salvarea creditelor... nu vrea sa le salveze pe nick , am adaugat un plugin care zice ca salveaza pe nick dar nu este adevarat salveaza pe steamid... si am mai gasit un pl ... |
Topic: Bug la Zombie :||| |
belgiuflorin
Replies: 1
Views: 674
|
Forum: Fixed issues Posted: 03-10-2014, 00:16:41 Subject: Bug la Zombie :||| |
»Nume*:-
»Descriere problema*: Am si eu un bug pe server...si habarnu am cum sa-l rezolv,am intrebat multi care au servere si nu stiu nici ei...
Mai pe scurt eu am un server cu nivele .. ... |
|