Author |
Message |
Topic: faceti ceva cu ninjalaii! |
gigiferalu
Replies: 5
Views: 850
|
Forum: Romanian Posted: 26-03-2013, 00:33:55 Subject: faceti ceva cu ninjalaii! |
atatia ninjalai ca pe serveru asta n-am vazut niciunde, aproale toate raids de pe global sunt ninja !
blizzardu nu au luat masuri anti ninja ca acolo nu is atatia tigani si melteni prosti care ninjea ... |
Topic: nu mai omorati boomkinii in bg ! |
gigiferalu
Replies: 3
Views: 581
|
Forum: Romanian Posted: 20-03-2013, 17:41:48 Subject: nu mai omorati boomkinii in bg ! |
in fiecare bg daca intrii boomkin te trezesti ca toti meltenii de la ally direct pe tine sar sa faca un kill ca boomkinul e grasan si pufos si nu are multe abilitati cu care sa scape gen bula la palac ... |
Topic: ma-sa lu laserfeet la romanii au talent :)) |
gigiferalu
Replies: 1
Views: 493
|
Forum: Romanian Posted: 16-03-2013, 00:14:38 Subject: ma-sa lu laserfeet la romanii au talent :)) |
Sunt ratat si voi lua ban |
Topic: reparati haste-u o data ! |
gigiferalu
Replies: 6
Views: 665
|
Forum: Romanian Posted: 15-03-2013, 17:33:22 Subject: reparati haste-u o data ! |
avem prea multi ferali la mine n guilda si tre sa ma trec bufnitza, da ce bufnitza sa joc cand haste-u e degeaba si la clasa asta ca la restu casterilor si nu treci de 14k dps, si nimeni din staff n-a ... |
Topic: npc florin salam |
gigiferalu
Replies: 7
Views: 991
|
Forum: Romanian Posted: 09-03-2013, 18:19:31 Subject: npc florin salam |
eu zic sa se bage in sw si in ogg un npc pe post de tonomat cu numele florin salam, metalica sau ce nume vreti (exclus fuego,narcis iustin ianau,lala band sau alti *** de gen)
ideea cum sa mearga ... |
Topic: bine ca numai unora le reparati bug reports ! |
gigiferalu
Replies: 4
Views: 705
|
Forum: Romanian Posted: 06-03-2013, 20:22:49 Subject: bine ca numai unora le reparati bug reports ! |
nu va zic neaparat ca o critica dar e penibia situatia asta in care donorilor le reparati imediat bug reports de la iteme iar pe restul ii lasati cu ochii in soare cu saptamanile.
de ex trinkets bugg ... |
Topic: hack pentru 4.3 |
gigiferalu
Replies: 17
Views: 1834
|
Forum: Romanian Posted: 03-03-2013, 18:32:38 Subject: hack pentru 4.3 |
o gasit careva un hac care merge si pe patchu asta nou? daca da dati si mie pls un link pe pm, ala vechi hwow hac de pe 406 nu mai merge acu si pe google nu mai gasesc si de 4.3 care sa mearga. |
Topic: de ce e *** neil patrick harris? |
gigiferalu
Replies: 5
Views: 772
|
Forum: Romanian Posted: 01-03-2013, 15:08:24 Subject: de ce e *** neil patrick harris? |
vreau si eu sa ma fac idolu la femei ca nph asta da mie sa nu ajung si eo *** dupa un timp ca el ce trebe sa fac ? |
Topic: titluri custom la donatii si vote points |
gigiferalu
Views: 511
|
Forum: Romanian Posted: 27-02-2013, 19:45:01 Subject: titluri custom la donatii si vote points |
puteti sa faceti un script ceva la vote si la donatii care sa dea ingame titluri custom cu ce text vrea userul gen gigiferalu tata skillului sau shefu rank unu sa moara toti haterii ingame de oftica c ... |
Topic: pt toti fanii lala band ! |
gigiferalu
Replies: 9
Views: 1033
|
Forum: Romanian Posted: 26-02-2013, 13:32:22 Subject: pt toti fanii lala band ! |
http://www.youtube.com/watch?v=t_dFgZuQvrU
sper sa fitzi sodomizati de tipii astia daca ascultati lala band si va uitati la pariu cu viata ! |
Topic: bagati si metin pe freakz ! |
gigiferalu
Views: 521
|
Forum: Romanian Posted: 20-02-2013, 20:01:48 Subject: bagati si metin pe freakz ! |
este wow,cs, san andreas mp, dc sa nu fie si metin?
chiar dak unora nu le place metinu, unora ne place si e extrem de jucat, daca sar deschide aici si un servar de metin cu rata mare la xp sar strang ... |
Topic: sa bagat server de metin? |
gigiferalu
Replies: 2
Views: 596
|
Forum: Romanian Posted: 16-02-2013, 13:10:11 Subject: sa bagat server de metin? |
am auzit azi de pe global ca s-a luat un servar nou pe care sa pus metin, e adevarat?
daca da de undd descarc metinu pt servar si cum ma conectez?
da dc a fost inchis ieri si serveru de wow cand sa ... |
Topic: ajutor legat de druidul feral |
gigiferalu
Replies: 4
Views: 686
|
Forum: Romanian Posted: 13-02-2013, 23:10:39 Subject: ajutor legat de druidul feral |
salut, sunt incepator cu jocul wow, am ales sa joc druidul feral la recomandarea mai multora de pe global care spuneau ca are damage bun,dar am o intrebare legata de forma de urs, pe ce trebuie sa apa ... |
|