Author |
Message |
Topic: Bug la Dalaran Jewelcrafter's Token |
icewolf112
Replies: 0
Views: 340
|
Forum: Trash Posted: 26-05-2012, 18:01:40 Subject: Bug la Dalaran Jewelcrafter's Token |
Wowhead/WoW Freakz Link:
http://www.wowhead.com/currency=61
http://www.wow.freakz.ro/item_finder.php?item=41596&name=dalaran-jewelcrafter-s-token
Descrierea bugului / Bug description:
Buna z ... |
Topic: [DUPLICATE] PRoblema la schimbarea reputatiei cu The Oracles-Freazyheart tribe |
icewolf112
Replies: 2
Views: 919
|
Forum: Trash Posted: 07-05-2012, 16:24:48 Subject: PRoblema la schimbarea reputatiei cu The Oracles-Freazyheart |
Buna ziua am si eu o problema... va rog sa ma ajutati
Nu stiu daca este un bug... dar imi aduc aminte ca pe wotlk daca facem reputatie cu Freazyheart Tribe , ... |
Topic: [REJECTED] Bug la bag-urile din dorp |
icewolf112
Replies: 1
Views: 390
|
Forum: Trash Posted: 03-05-2012, 13:12:55 Subject: Bug la bag-urile din dorp |
Buna ziua ... este bug la bag-urile din dropul la bossi sau questuri daily,dupa ce le lootezi ,le deschizi , nu apare nici un drop in ele (mount,food,items,etc) |
Topic: Companion bug |
icewolf112
Replies: 0
Views: 209
|
Forum: Trash Posted: 02-05-2012, 20:50:46 Subject: Companion bug |
Este bug la Companionuri ,atuci cand summonez un companion imi apare,dar in cazul in care vreu sa ii dau dimism,nu merge si este summonat inca o data... |
Topic: [REJECTED] Problemea cu bara de reputatii |
icewolf112
Replies: 1
Views: 402
|
Forum: Trash Posted: 02-05-2012, 20:45:53 Subject: Problemea cu bara de reputatii |
Bara de reputatie nu ramane bifata si nu apare deasupra barii de xeperienta
de asemenea nici honor point, conquest point , emblemele(justice,etc) |
Topic: Problema cu instanta CoS |
icewolf112
Replies: 2
Views: 809
|
Forum: Discussions/Help Posted: 04-04-2012, 18:16:32 Subject: Problema cu instanta CoS |
Buna ziua, am si eu o problema ,am incercat sa fac instanta CoS, dar nu pot trece la un boss, deoarece drumul care duce la el,este blocat de un dulap....
Ce as putea face in cazul acesta ?aveti vreo ... |
|