Author |
Message |
Topic: wow_freakz error |
kavit
Replies: 7
Views: 1147
|
Forum: Romanian Posted: 05-09-2011, 00:25:55 Subject: wow_freakz error |
Am o problema
Am instalat wow_launcher_freakz ,patchu la cataclysm e 4.2.2 ,realmlistu e ptr.freakz.ro
Daca dau drumu cu luncheru de la wow sau cu wow.exe imi da "You have been disconnect from ... |
Topic: [REJECTED] The Emblazoned Runeblade |
kavit
Replies: 3
Views: 915
|
Forum: Trash Posted: 16-06-2011, 12:18:53 Subject: [RESPINS] The Emblazoned Runeblade |
Salut!
Problema la acest quest este ca atunci cand dai de Battle-worn Sword nu cade nimic la loot si asa nu poti termina questul si nu pot face lvl!
Btw ,cred ca e doar pe Evolutin |
Topic: [REJECTED] Transfer Evolution |
kavit
Replies: 1
Views: 637
|
Forum: Trash Posted: 15-06-2011, 22:37:43 Subject: [RESPINS] Transfer Evolution |
Salut ,am o problema.....
Am vrut initial sa imi transfer un char de pe genessis pe evolution si miam pus un char pe lista de transferari....dupa care mam razgandit si am sters acel char de pe list d ... |
Topic: Death Knight pe Evolutin |
kavit
Views: 1087
|
Forum: Trash Posted: 10-06-2011, 21:51:10 Subject: Death Knight pe Evolutin |
Salut!
Sa presupunem ca vreau sa imi fac un dk pe Evolution doar ca inca nu am un char de 55 pe Evolutin dar am pe Genesis iar cand incerci sa faci dk fara sa ai un char de 55 spune in felu urmator ... |
Topic: Death Knight pe Evolutin |
kavit
Replies: 10
Views: 1997
|
Forum: Romanian Posted: 10-06-2011, 21:35:10 Subject: Death Knight pe Evolutin |
Salut!
Sa presupunem ca vreau sa imi fac un dk pe Evolution doar ca inca nu am un char de 55 pe Evolutin dar am pe Genesis iar cand incerci sa faci dk fara sa ai un char de 55 spune in felu urmator & ... |
Topic: Ban.. |
kavit
Views: 805
|
Forum: Trash Posted: 16-10-2010, 23:44:50 Subject: Ban.. |
Character name: Baradun
Account name: Kavit
IP: -
GM responsabil: -
Motiv: nu am mai jucat o perioada buna de timp wow pe server,iar acum cateva zile ,am zis sa mai intru...
Am intrat pe dk(barad ... |
|