Author |
Message |
Topic: AJUTOR ! |
keN.bLocK
Replies: 4
Views: 705
|
Forum: Trash Posted: 06-04-2014, 14:20:34 Subject: AJUTOR ! |
Unde sa fac topicul ca Shocker sa-l vada ?
Prin pm nu-mi raspunde.
Am uitat parola la caracterul meu si emailul este spart de 2 ani deci nu-l pot recupera.
Te-as ruga Shocker sa-l pui pe alt yahoo ... |
Topic: [Cerere] Corleone. |
keN.bLocK
Replies: 1
Views: 251
|
Forum: Trash Posted: 30-09-2013, 19:51:54 Subject: [Cerere] Corleone. |
Nick: <pRo | Corleone.
Varsta: 14
Experienta ca si admin (daca Da, spuneti cat timp) : Foarte multa , joc cs de 6 ani , si acum 4 ani am inceput sa adminez pe servere .
Vechime pe server: ... |
Topic: Help ! |
keN.bLocK
Replies: 0
Views: 223
|
Forum: Romanian Posted: 19-05-2013, 06:46:09 Subject: Help ! |
Salut ! Decand am dat Unstack ieri pe caracterul meu pe Exodus ( ieri seara ) toti vendorii / A H / Stormwind Guardians apar cu portocaliu la nume si nu pot face nicio actiune . Adica nu pot lua item ... |
Topic: Propunere Event : Best Photo |
keN.bLocK
Views: 528
|
Forum: Romanian Posted: 02-05-2013, 15:36:34 Subject: Propunere Event : Best Photo |
Salut ! Sper ca am postat unde trebuie , ca nu am gasit forumul cu sugestii si propuneri
Propun sa se faca un fel de event : Best Photo in care fiecare player care ar vrea sa participe ar trebuii ... |
Topic: Ajutor / Help !!! |
keN.bLocK
Views: 477
|
Forum: Romanian Posted: 30-04-2013, 21:07:35 Subject: Ajutor / Help !!! |
Salut ! Joc pe Exodus -> Artie . Am fost odata intrun raid in care Leaderul era CD si acum am si eu si cand merg in raide de 25n sau oricare nu vad ceilalti playeri Cum scot ? Sau cum rezolv ? R ... |
Topic: [REJECTED] [Quest] Bloody Breakout : Valroth Head |
keN.bLocK
Replies: 3
Views: 1146
|
Forum: Fixed / Closed bugs Posted: 09-04-2013, 10:08:11 Subject: [Quest] Bloody Breakout : Valroth Head |
Wowhead/WoW Freakz Link: http://www.wowhead.com/quest=12727 Valroth Head-ul .
Descrierea bugului / Bug description: Paai tot vreau sa iau Valroth Head dar nu se poate face nici o actiune iar dupa G ... |
|