Author |
Message |
Topic: [REJECTED] nu ma po loga apare " you have been disconected form the server" |
killaghost
Replies: 0
Views: 351
|
Forum: Fixed / Closed bugs Posted: 06-05-2015, 12:55:16 Subject: nu ma po loga apare " you have been disconected form the ser |
WoW Freakz link:
Bug description:
Proof:
nu ma lasa sa intru , imi accepta user si pass , spune conected si apoi imi apare "you have been disconnected from the server" |
Topic: [REJECTED] HALO spell trece prin zid daca esti aproape si ia toti mobii |
killaghost
Replies: 1
Views: 427
|
Forum: Fixed / Closed bugs Posted: 27-04-2015, 16:59:26 Subject: HALO spell trece prin zid daca esti aproape si ia toti mobii |
WoW Freakz link:
Bug description: mi sa intimplat in rdf sa stau linga wall ptr distanta optima pentru HALO si cidn am dat a trecut prin zid si a luat toti mobii din incaperea cealalta care au venit ... |
Topic: [REJECTED] MOP PTR account login error |
killaghost
Replies: 3
Views: 954
|
Forum: Fixed / Closed bugs Posted: 26-02-2015, 14:07:52 Subject: MOP PTR account login error |
WoW Freakz link:
Bug description:
de azi dimineata nu mai reusesc sa intru pe PTR , imi spune ca acest account trebuie convertit in battle net account , a mers fara probleme zilele astea si de azi ... |
Topic: [REJECTED] hunter pet bug |
killaghost
Replies: 2
Views: 706
|
Forum: Fixed / Closed bugs Posted: 25-02-2015, 10:14:23 Subject: hunter pet bug |
WoW Freakz spell link:
Bug description:
Proof: petul nu ataca my curent target daca schimb targetul plus ca uneori o ia aiurea, si quest POI tracker nu merge , mereu dispare de pe harta ... |
Topic: Raid loot ninjat de Sadin (Hungarian avengers) si Mcdeath |
killaghost
Views: 432
|
Forum: Romanian Posted: 30-08-2014, 12:57:35 Subject: Raid loot ninjat de Sadin (Hungarian avengers) si Mcdeath |
aseara 23:30 am intrat DS10N global creat de McDeath si Sadin , ultimul fiind din Hungarian Avenegrs si cind a auzit ca vorbim romaneste, a luat trinketele de intel si cel de strenght care defaot am d ... |
Topic: Raid loot ninja facut de Sadin (Hungarian Avengers) si Mcdeath |
killaghost
Views: 336
|
Forum: Trash Posted: 30-08-2014, 06:51:34 Subject: Raid loot ninja facut de Sadin (Hungarian Avengers) si Mc |
Numele suspectului:
Data/ora:
Detalii:
Screenshot:
aseara 23:30 am intrat DS10N global creat de McDeath si Sadin , ultimul fiind din Hungarian Avenegrs si cind a auzit ca vorbim romaneste, a lu ... |
Topic: [REJECTED] Brilliant Queens garnet trimis gresit altui char cu VP |
killaghost
Replies: 3
Views: 712
|
Forum: Fixed / Closed bugs Posted: 22-08-2014, 12:41:06 Subject: Brilliant Queens garnet trimis gresit altui char cu VP |
Wowhead/WoW Freakz Link:
Descrierea bugului / Bug description:
Dovada / Proof:
am luat un gem red Brilliant Queens Garnet cu vp si am trimis din greseala altui char al meu Darkko , se poate sa m ... |
Topic: [REJECTED] nu merge sistem de vote |
killaghost
Replies: 26
Views: 4676
|
Forum: Fixed / Closed bugs Posted: 18-01-2014, 09:58:15 Subject: nu merge sistem de vote |
Wowhead/WoW Freakz Link:
Dovada / Proof:
de 2 zile votez si nu merge , nu mi se acorda nici un VP, nu stiu ce se intimpla .... |
Topic: [REJECTED] Nu am primiy Mount dupa ce am votat |
killaghost
Views: 400
|
Forum: Fixed / Closed bugs Posted: 28-12-2013, 23:34:39 Subject: Nu am primiy Mount dupa ce am votat |
Wowhead/WoW Freakz Link:
Dovada / Proof:
azi am primti bonus de puncte vot si am luat Mount Reins of the Black Drake https://www.wow-freakz.com/item_finder. ... |
Topic: [REJECTED] Teleport, Portal and profession icons disapear from action bar |
killaghost
Views: 611
|
Forum: Fixed / Closed bugs Posted: 10-12-2013, 11:28:35 Subject: Teleport, Portal and profession icons disapear from action |
Wowhead/WoW Freakz Link:
Dovada / Proof:
Icoanele portal , teleport si cele de profesie dispar mereu din action bar , folsesc bartender dar se pare ca nu ba ... |
Topic: [REJECTED] VOTE system bug |
killaghost
Views: 577
|
Forum: Fixed / Closed bugs Posted: 09-12-2013, 11:15:23 Subject: VOTE system bug |
Wowhead/WoW Freakz Link:
Dovada / Proof:
VOTE system nu functioneaza , am votat 3 ori la rind si nimic , in special pe WOWSTATUS.NET dupa vot apare mesajul ... |
Topic: [FIXED] Sisitemul de vot nu functioneaza ...... |
killaghost
Views: 642
|
Forum: Trash Posted: 12-04-2012, 07:53:54 Subject: Sisitemul de vot nu functioneaza ...... |
Sistemul de vot nu mai functioneaza , probabil din cauza flood , mi sau resetat punctele , si nu am primit un glyph of Evocation...asta nu ar fo i problema , doar ca imi pare rau ca nu pot sa votez .. ... |
|