User
Pass
2FA

Search found 6 matches
Freakz Forum Index
Author Message
  Topic: [REJECTED] Bug Auction House (nu primesc banii)
lastride

Replies: 1
Views: 387

PostForum: Trash   Posted: 20-05-2012, 19:39:00   Subject: Bug Auction House (nu primesc banii)
Wowhead/WoW Freakz Link: ---
Descrierea bugului / Bug description: Deci am vandut mai multe "produse" la auction house si primesc banii doar pentru unele...iar la celelalte zice ca timpul e ...
  Topic: Intrebare(incepator)
lastride

Replies: 8
Views: 1062

PostForum: Romanian   Posted: 11-05-2012, 18:50:28   Subject: Intrebare(incepator)
Salut. AM un caracter blood elf death night. Si nu pot intra in stormwind city ca ma omoara astia. De ce ma ataca ? Credeam ca se pot duce lupte doar cu duele ... Lamuriti-ma si pe mine va rog
  Topic: Problema joc ( imposibila crearea de "death night" )
lastride

Replies: 4
Views: 656

PostForum: Romanian   Posted: 09-05-2012, 19:34:34   Subject: Problema joc ( imposibila crearea de "death night"
Deci am pe evolution un human warrior de 59 si am incercat sa creez un deathnight pe genesis ... si zice ca-mi trebuie caracter de minim 55 pe orice realm .... si am asa ceva.
help
De la mi ...
  Topic: VOTE (nu am primit companion)
lastride

Replies: 1
Views: 512

PostForum: Item Recovery   Posted: 08-05-2012, 09:22:31   Subject: VOTE (nu am primit companion)
Nume Char: Portret
Realm: EVOLUTION
Nume / ID Item: White Tiger Cub (ID: 23712) http://www.wowhead.com/item=23712
Armory Link: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&cn=Portret ...
  Topic: Intrebare companion
lastride

Replies: 8
Views: 929

PostForum: Romanian   Posted: 07-05-2012, 09:08:56   Subject: Intrebare companion
Salut. Mi-am luat si eu de curand un companion de pe site , dar nu mi-a aparut nimic in joc , pe caracterul pe care l-am ales. La spellbook NU am tabul "companions" langa mounts , unde ar tr ...
  Topic: Ajutor / m-am blocat(incepator)
lastride

Replies: 3
Views: 519

PostForum: Romanian   Posted: 05-05-2012, 09:49:31   Subject: Ajutor / m-am blocat(incepator)
Salut , sunt incepator si m-am blocat. Sa va explic. Am worgen si am facut level 15 am iesit din start zone(gylneas city) am facut cateva misiuni si din greseala am intrat intr-un portal si....m-am pi ...

Page 1 of 1
All times are GMT + 2 Hours
Jump to:  

The time now is 27-07-2025, 09:03:30
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x