Author |
Message |
Topic: [REJECTED] Bug Auction House (nu primesc banii) |
lastride
Replies: 1
Views: 387
|
Forum: Trash Posted: 20-05-2012, 19:39:00 Subject: Bug Auction House (nu primesc banii) |
Wowhead/WoW Freakz Link: ---
Descrierea bugului / Bug description: Deci am vandut mai multe "produse" la auction house si primesc banii doar pentru unele...iar la celelalte zice ca timpul e ... |
Topic: Intrebare(incepator) |
lastride
Replies: 8
Views: 1062
|
Forum: Romanian Posted: 11-05-2012, 18:50:28 Subject: Intrebare(incepator) |
Salut. AM un caracter blood elf death night. Si nu pot intra in stormwind city ca ma omoara astia. De ce ma ataca ? Credeam ca se pot duce lupte doar cu duele ... Lamuriti-ma si pe mine va rog |
Topic: Problema joc ( imposibila crearea de "death night" ) |
lastride
Replies: 4
Views: 656
|
Forum: Romanian Posted: 09-05-2012, 19:34:34 Subject: Problema joc ( imposibila crearea de "death night" |
Deci am pe evolution un human warrior de 59 si am incercat sa creez un deathnight pe genesis ... si zice ca-mi trebuie caracter de minim 55 pe orice realm .... si am asa ceva.
help
De la mi ... |
Topic: VOTE (nu am primit companion) |
lastride
Replies: 1
Views: 512
|
Forum: Item Recovery Posted: 08-05-2012, 09:22:31 Subject: VOTE (nu am primit companion) |
Nume Char: Portret
Realm: EVOLUTION
Nume / ID Item: White Tiger Cub (ID: 23712) http://www.wowhead.com/item=23712
Armory Link: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&cn=Portret ... |
Topic: Intrebare companion |
lastride
Replies: 8
Views: 929
|
Forum: Romanian Posted: 07-05-2012, 09:08:56 Subject: Intrebare companion |
Salut. Mi-am luat si eu de curand un companion de pe site , dar nu mi-a aparut nimic in joc , pe caracterul pe care l-am ales. La spellbook NU am tabul "companions" langa mounts , unde ar tr ... |
Topic: Ajutor / m-am blocat(incepator) |
lastride
Replies: 3
Views: 519
|
Forum: Romanian Posted: 05-05-2012, 09:49:31 Subject: Ajutor / m-am blocat(incepator) |
Salut , sunt incepator si m-am blocat. Sa va explic. Am worgen si am facut level 15 am iesit din start zone(gylneas city) am facut cateva misiuni si din greseala am intrat intr-un portal si....m-am pi ... |
|