Author |
Message |
Topic: cand se baga twin peaks, cho'gal si restul de 5man dungeons ramase? |
palaprotftw
Replies: 12
Views: 1466
|
Forum: Romanian Posted: 02-10-2012, 17:58:22 Subject: cand se baga twin peaks, cho'gal si restul de 5man dungeons |
e script full working de ceva vreme buna pe ''externe'' la twin peaks, bossul chogall si restul de 5man dungeons, la noi cand se baga?
Stiu ca nu e timp, nu sunt developeri destui sa se ocupe, etc. D ... |
Topic: fairr bo$$u la pala retri nr 1 |
palaprotftw
Replies: 10
Views: 1030
|
Forum: Romanian Posted: 10-09-2012, 19:42:24 Subject: fairr bo$$u la pala retri nr 1 |
cand fairr a luat viatza
randomii au luat vacantza
le-a dat dumnezeu un semn
ca s-a nascut un fenomen!
cand da fairr cu templaru
va darama aprozaru
si cand merge la femei
se da cu un tub de spr ... |
Topic: wandbolt si prietenii sai :)) |
palaprotftw
Replies: 6
Views: 1034
|
Forum: Romanian Posted: 31-08-2012, 19:15:02 Subject: wandbolt si prietenii sai :)) |
- |
Topic: wtb clara |
palaprotftw
Views: 900
|
Forum: Romanian Posted: 22-08-2012, 18:26:07 Subject: wtb clara |
dau un gold cap pe genesis pt un link cu facebooku lui claraa secretara sau ceva poze cu ea
sry pt topic, am facut pariu cu un amic ingame pe cate 100 de kile are nebuna si sper sa nu pierd ![-](images/smiles/christmas_24.gif) |
Topic: MISTS OF PANDARIA-oficial ingame cinematic |
palaprotftw
Replies: 65
Views: 8741
|
Forum: Romanian Posted: 16-08-2012, 16:22:27 Subject: MISTS OF PANDARIA-oficial ingame cinematic |
asta va fi cinematicul oficial din joc in pandaria:
http://www.youtube.com/watch?v=wvYXoyxLv64
arata destul de misto ![-](images/smiles/christmas_4.gif) |
Topic: warcraft 3 help |
palaprotftw
Replies: 3
Views: 913
|
Forum: Romanian Posted: 25-07-2012, 16:51:45 Subject: warcraft 3 help |
mi-a murit pc-ul si acu am doar o parnaie de laptop cu video chipset sis mirage 3 care nu duce nici wow tbc la low detail.
Asa ca vreau sa incerc warcraft 3 asta care era inaintea aparitiei wow, (ma ... |
Topic: nume misto pt panda ? |
palaprotftw
Replies: 53
Views: 9364
|
Forum: Romanian Posted: 22-07-2012, 14:20:52 Subject: nume misto pt panda ? |
o sa imi iau mists of pandaria cand se lanseaza pe oficial, dar ma gandesc de pe acu ce nume sa pun la un char panda monk ca o sa aiba scheme de naruto fujitsu si danseaza wiggle wiggle wiggle, m-am g ... |
Topic: twin peaks and rest of 5man dungeons soon si la noi pe server? |
palaprotftw
Replies: 23
Views: 1871
|
Forum: Romanian Posted: 19-07-2012, 13:41:25 Subject: twin peaks and rest of 5man dungeons soon si la noi pe serve |
or sa se puna si la noi in curand bg-ul twin peaks si restul de 5man dungeons ramase? Pe un ''alt server'' mare au aparut scripted, ar fi ok sa apara si la noi soon sa nu ramanem in urma fatza de conc ... |
Topic: best spec retri pvp ? |
palaprotftw
Views: 1718
|
Forum: Trash Posted: 08-07-2012, 16:07:54 Subject: best spec retri pvp ? |
care e cel mai bun retri spec pt pvp care merge cel mai bine aici pe server?
Am cautat prin elwynn/durotar niste zei retri de la care sa ma inspir la spec dar n-am dat de niciunu ca fair cica are ban ... |
Topic: avea dreptate! |
palaprotftw
Views: 1055
|
Forum: Romanian Posted: 05-07-2012, 17:11:01 Subject: avea dreptate! |
avea dreptate GM-u foster cand a zis ca dupa ce se baga ratated bg nu o sa se mai inghesuie nime sa isi adune team sa intre in queue.
azi am stat aproape 2h in queue si nime nu mai dadea join desi le ... |
Topic: blocati warioru la create sa nu se mai inmulteasca atatia |
palaprotftw
Replies: 8
Views: 954
|
Forum: Romanian Posted: 03-07-2012, 19:39:53 Subject: blocati warioru la create sa nu se mai inmulteasca atatia |
din cauza ca wariorul e op pe patchu asta, toti randomii fac numai warior si restu claselor mor instant din cauza astora si is dezavantajate!
Ar trebui sa opriti crearea de charactere noi pe rasa de ... |
Topic: se mai baga? |
palaprotftw
Replies: 4
Views: 665
|
Forum: Romanian Posted: 28-06-2012, 23:40:25 Subject: se mai baga? |
se mai baga ratated batleground ala nou sau o fost pacaleala? ![-](images/smiles/christmas_4.gif) |
Topic: transmorfication si la rase ca sa fim panda |
palaprotftw
Replies: 2
Views: 730
|
Forum: Romanian Posted: 19-06-2012, 17:24:52 Subject: transmorfication si la rase ca sa fim panda |
puteti baga si transmorfication din asta si la rase? Am fi cei mai ciumegi daca ne putem transforma in panda pe cata, de exemplu sa te transformi din orc in om lup sau panda chiar dak esti la horzi.
... |
Topic: server metin2 pe freakz |
palaprotftw
Replies: 8
Views: 1337
|
Forum: Romanian Posted: 12-06-2012, 02:01:09 Subject: server metin2 pe freakz |
ar fi misto sa se deschida si un server de metin2 pe freakz cu rate mari gen cel de wow, chiar daca jocul e fail ar atrage si mai multi players in comunitate.
jocul de metin2 nici un giga nu are, nu ... |
Topic: ce se intampla cu populatia serverului? |
palaprotftw
Replies: 33
Views: 4864
|
Forum: Romanian Posted: 27-05-2012, 23:49:51 Subject: ce se intampla cu populatia serverului? |
nu stiu daca ati observat dar de la un timp serverul pierde din populatie cam mult, din ce cauza tot pleaca atatia?
inainte seara serverul trecea de 4000 lejer mai ales in weekend seara, acum abia tr ... |
|