Author |
Message |
Topic: incerdibil!...scz pt topic..si eu m-am plictisit. |
pelican
Replies: 5
Views: 1435
|
Forum: Unban Requests + Complaints Posted: 06-09-2010, 12:53:08 Subject: incerdibil!...scz pt topic..si eu m-am plictisit. |
"Am dat search cu numele fisierului si a gasit doar Halflife.wad, nu tga, formatul pozelor. De ce? Pentru ca programul ala e practic un filtru care atunci cand gaseste un fisier cu extensia .tga ... |
Topic: Daca eu am ban pe server.. cu ce conteaza sanctiunea? |
pelican
Replies: 10
Views: 2286
|
Forum: Unban Requests + Complaints Posted: 06-09-2010, 11:33:22 Subject: Daca eu am ban pe server.. cu ce conteaza sanctiunea? |
Asta este ultimul topic.. vreau sa va multumesc tuturor pentru ca m-ati ajutat si ati fost intelegatori.. nu il scriu ca sa va enervez sau ceva.. vreau doar sa vada lumea cat de ok sunteti (ac ... |
Topic: In loc de reclamatii puteti zice reclamatiile lui pelican... |
pelican
Replies: 3
Views: 1576
|
Forum: Unban Requests + Complaints Posted: 06-09-2010, 03:05:52 Subject: In loc de reclamatii puteti zice reclamatiile lui pelican... |
Daca mai fac multe topicuri...o sa poarte sectiunea nickul meu...
WTF? deci zica ca nu are cum sa nu faca poze prin superss si ca sa vezi te-ai uitat si tu pe team si nu erau..
Pozele care le am de ... |
Topic: Chiar nu am chef sa scriu toata ziua pe un forum..dar |
pelican
Replies: 24
Views: 5599
|
Forum: Unban Requests + Complaints Posted: 04-09-2010, 11:16:49 Subject: Chiar nu am chef sa scriu toata ziua pe un forum..dar |
Azi twister intra pe snow, in timp ce ma jucam, eu aveam un scor de genul 8 cu 12, zice am am wall (nici pomeneala de asa ceva..) si imi face screenuri. Ii explic ca mie cs nu imi salveaza screenurile ... |
Topic: Salut! Am luat ban de la twister(cred) fara anunt! |
pelican
Replies: 45
Views: 7616
|
Forum: Unban Requests + Complaints Posted: 03-09-2010, 08:42:26 Subject: Salut! Am luat ban de la twister(cred) fara anunt! |
Am jucat cu dubiu, care mi-a facut un demo pt ca zicea ca am cod. Mai tarziu a intrat ganja si dubiu i-a zis sa se uite la demo si sa-mi dea ban. Ganja s-a uitat si a zis ca nu am nimic si am jucat in ... |
|