User
Pass
2FA

Search found 5 matches
Freakz Forum Index
Author Message
  Topic: incerdibil!...scz pt topic..si eu m-am plictisit.
pelican

Replies: 5
Views: 1435

PostForum: Unban Requests + Complaints   Posted: 06-09-2010, 12:53:08   Subject: incerdibil!...scz pt topic..si eu m-am plictisit.
"Am dat search cu numele fisierului si a gasit doar Halflife.wad, nu tga, formatul pozelor. De ce? Pentru ca programul ala e practic un filtru care atunci cand gaseste un fisier cu extensia .tga ...
  Topic: Daca eu am ban pe server.. cu ce conteaza sanctiunea?
pelican

Replies: 10
Views: 2286

PostForum: Unban Requests + Complaints   Posted: 06-09-2010, 11:33:22   Subject: Daca eu am ban pe server.. cu ce conteaza sanctiunea?
Asta este ultimul topic.. vreau sa va multumesc tuturor pentru ca m-ati ajutat - si ati fost intelegatori.. nu il scriu ca sa va enervez sau ceva.. vreau doar sa vada lumea cat de ok sunteti - (ac ...
  Topic: In loc de reclamatii puteti zice reclamatiile lui pelican...
pelican

Replies: 3
Views: 1576

PostForum: Unban Requests + Complaints   Posted: 06-09-2010, 03:05:52   Subject: In loc de reclamatii puteti zice reclamatiile lui pelican...
Daca mai fac multe topicuri...o sa poarte sectiunea nickul meu...
WTF? deci zica ca nu are cum sa nu faca poze prin superss si ca sa vezi te-ai uitat si tu pe team si nu erau..
Pozele care le am de ...
  Topic: Chiar nu am chef sa scriu toata ziua pe un forum..dar
pelican

Replies: 24
Views: 5599

PostForum: Unban Requests + Complaints   Posted: 04-09-2010, 11:16:49   Subject: Chiar nu am chef sa scriu toata ziua pe un forum..dar
Azi twister intra pe snow, in timp ce ma jucam, eu aveam un scor de genul 8 cu 12, zice am am wall (nici pomeneala de asa ceva..) si imi face screenuri. Ii explic ca mie cs nu imi salveaza screenurile ...
  Topic: Salut! Am luat ban de la twister(cred) fara anunt!
pelican

Replies: 45
Views: 7616

PostForum: Unban Requests + Complaints   Posted: 03-09-2010, 08:42:26   Subject: Salut! Am luat ban de la twister(cred) fara anunt!
Am jucat cu dubiu, care mi-a facut un demo pt ca zicea ca am cod. Mai tarziu a intrat ganja si dubiu i-a zis sa se uite la demo si sa-mi dea ban. Ganja s-a uitat si a zis ca nu am nimic si am jucat in ...

Page 1 of 1
All times are GMT + 2 Hours
Jump to:  

The time now is 15-01-2025, 17:31:27
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x