Author |
Message |
Topic: [REJECTED] Culling of statholme |
puradelu
Replies: 1
Views: 610
|
Forum: Trash Posted: 28-07-2011, 21:34:56 Subject: [RESPINS] Culling of statholme |
Acest dungeon este incredibil de bugat:D,in primul rand zombii sunt pusi aproape de intrare,nu prea sunt in castel,ceea ce simplifica achieventu de a omora 100 zombii in 1 min,nr 2 penultimu boss nu t ... |
Topic: Dungeon finder |
puradelu
Replies: 0
Views: 290
|
Forum: Trash Posted: 28-07-2011, 21:30:32 Subject: Dungeon finder |
Acesta nu este chiar un bug in intregime,dar cand cineva iti da kick din dungeon finder,degeaba sa iti puna cd 30 min este urat,ar trebui sa se faca ceva cu dungeon deserteru daca cineva iti da kick,a ... |
Topic: [REJECTED] Bug spell warlock si altele |
puradelu
Replies: 4
Views: 837
|
Forum: Trash Posted: 28-07-2011, 21:20:21 Subject: [RESPINS] Bug spell warlock si altele |
Bugul este:cand orice clasa ,cum ar fi warlocku,priestul iti dau fear,dupa iti dau o vraja,nu te scoate din fear,asta e un bug foarte urat pentru clasele care nu pot scapa din fear |
Topic: [REJECTED] Bug important death knight |
puradelu
Replies: 1
Views: 597
|
Forum: Trash Posted: 28-07-2011, 21:16:41 Subject: [RESPINS] Bug important death knight |
Plssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss rezolvati spellu de la death knight,raise ally,e foarte necesar sainvii un player caghoul 5 minute,in raiduri si in bg-uri,cred ca este singura vraja care ... |
Topic: [REJECTED] Boss bugat inthe oculus |
puradelu
Replies: 2
Views: 793
|
Forum: Trash Posted: 28-07-2011, 21:14:01 Subject: [RESPINS] Boss bugat inthe oculus |
AS vrea sa raportez la datorie un bug legat de al doilea boss din oculus,Magul,este bugat si sumoneaza prea multi minioni,acum serios,summoneaza vreo 11 creaturi care au 60k la viata fiecare,nu e norm ... |
Topic: [REJECTED] Bug de scris color |
puradelu
Replies: 2
Views: 839
|
Forum: Trash Posted: 28-07-2011, 21:11:08 Subject: [RESPINS] Bug de scris color |
Mi-am luat muted 3 zile nenoricite pe un caracter,Valerya pentru ca din greseala am gasit un bug,bugul este sa scrii color,de la un macros care trebuia sa te deconecteze,odata activat,iti schimba culo ... |
|