User
Pass
2FA

Search found 6 matches
Freakz Forum Index
Author Message
  Topic: [REJECTED] Culling of statholme
puradelu

Replies: 1
Views: 610

PostForum: Trash   Posted: 28-07-2011, 21:34:56   Subject: [RESPINS] Culling of statholme
Acest dungeon este incredibil de bugat:D,in primul rand zombii sunt pusi aproape de intrare,nu prea sunt in castel,ceea ce simplifica achieventu de a omora 100 zombii in 1 min,nr 2 penultimu boss nu t ...
  Topic: Dungeon finder
puradelu

Replies: 0
Views: 290

PostForum: Trash   Posted: 28-07-2011, 21:30:32   Subject: Dungeon finder
Acesta nu este chiar un bug in intregime,dar cand cineva iti da kick din dungeon finder,degeaba sa iti puna cd 30 min este urat,ar trebui sa se faca ceva cu dungeon deserteru daca cineva iti da kick,a ...
  Topic: [REJECTED] Bug spell warlock si altele
puradelu

Replies: 4
Views: 837

PostForum: Trash   Posted: 28-07-2011, 21:20:21   Subject: [RESPINS] Bug spell warlock si altele
Bugul este:cand orice clasa ,cum ar fi warlocku,priestul iti dau fear,dupa iti dau o vraja,nu te scoate din fear,asta e un bug foarte urat - pentru clasele care nu pot scapa din fear
  Topic: [REJECTED] Bug important death knight
puradelu

Replies: 1
Views: 597

PostForum: Trash   Posted: 28-07-2011, 21:16:41   Subject: [RESPINS] Bug important death knight
Plssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss rezolvati spellu de la death knight,raise ally,e foarte necesar sainvii un player caghoul 5 minute,in raiduri si in bg-uri,cred ca este singura vraja care ...
  Topic: [REJECTED] Boss bugat inthe oculus
puradelu

Replies: 2
Views: 793

PostForum: Trash   Posted: 28-07-2011, 21:14:01   Subject: [RESPINS] Boss bugat inthe oculus
AS vrea sa raportez la datorie un bug legat de al doilea boss din oculus,Magul,este bugat si sumoneaza prea multi minioni,acum serios,summoneaza vreo 11 creaturi care au 60k la viata fiecare,nu e norm ...
  Topic: [REJECTED] Bug de scris color
puradelu

Replies: 2
Views: 839

PostForum: Trash   Posted: 28-07-2011, 21:11:08   Subject: [RESPINS] Bug de scris color
Mi-am luat muted 3 zile nenoricite pe un caracter,Valerya pentru ca din greseala am gasit un bug,bugul este sa scrii color,de la un macros care trebuia sa te deconecteze,odata activat,iti schimba culo ...

Page 1 of 1
All times are GMT + 2 Hours
Jump to:  

The time now is 05-03-2025, 01:39:58
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x