Author |
Message |
Topic: Primul ajutor |
reflexstyle
Replies: 3
Views: 1092
|
Forum: Health zone Posted: 20-07-2015, 11:44:16 Subject: Primul ajutor |
Chiar daca este deja postat un topic similar, nu m-am putut abtine sa nu distribui acest video, destul de explicit, avand in vedere ca multe persoane din aceasta comunitate nu cred ca au notiuni de pr ... |
Topic: Glicemia |
reflexstyle
Replies: 6
Views: 1177
|
Forum: Health zone Posted: 21-06-2015, 23:21:13 Subject: Glicemia |
Glicemia reprezintã concentrația glucozei în sânge.
Mecanismele de autoreglare ale organismelor animalelor mențin glicemia relativ constantã, la valori în jur de 1 gram de glucozã la ... |
Topic: Cateter in artera femurala - video |
reflexstyle
Replies: 4
Views: 1873
|
Forum: Health zone Posted: 21-06-2015, 21:27:05 Subject: Cateter in artera femurala - video |
Salut din nou!
Ca tot mai fac o pauza, ca examenele e "grele", m-am gandit sa mai adaug ceva . Cu totii avem sau am avut rude mai in varsta care sufera de boli cardiace... ca na.. nu toti ... |
Topic: Ciroza hepatica |
reflexstyle
Views: 1048
|
Forum: Health zone Posted: 20-06-2015, 19:05:07 Subject: Ciroza hepatica |
Deoarece suntem multi "alcoolisti anonimi" si cu totii stim la ce duce consumul de alcool prelungit, va invit sa cititi cateva detalii legate de ciroza
Descriere generala a cirozei hepa ... |
Topic: Cancer testicular! |
reflexstyle
Views: 2057
|
Forum: Health zone Posted: 20-06-2015, 00:44:04 Subject: Cancer testicular! |
Cancerul testicular este o boalã a testiculului, care, nediagnosticatã și netratatã din timp se poate generaliza. Ea apare atunci când se dezvoltã în țesutul testicular celule anormale ... |
Topic: Nuca de cocos - Beneficii pe care multi nu le stiu!! |
reflexstyle
Replies: 0
Views: 732
|
Forum: Health zone Posted: 09-06-2015, 12:17:52 Subject: Nuca de cocos - Beneficii pe care multi nu le stiu!! |
Nuca de cocos poate fi consumata sub multe forme: lapte de cocos, pulpa de cocos, apa de cocos, ulei de cocos, integrata in sosuri si garnituri diverse. Multa lume se fereste de nuca de cocos datorita ... |
Topic: Ghid de histologie |
reflexstyle
Views: 623
|
Forum: Health zone Posted: 06-06-2015, 20:29:19 Subject: Ghid de histologie |
Ca tot am avut examenul de Histologie (Citologie) va invit sa va uitati peste acest ghid (in engleza - dar imaginile sunt cele mai importante + explicatii sumare). Poate nu ati mai auzit niciodata de ... |
Topic: Lectia de anatomie II |
reflexstyle
Views: 622
|
Forum: Health zone Posted: 06-06-2015, 20:22:09 Subject: Lectia de anatomie II |
Salutari! Am gasit un filmulet numai "bun de digerat" pentru cei care sunt curiosi sa vada ce se afla in interiorul gambei. Este cat se poate de simplu, dureaza ~5 minute si profesorul chiru ... |
Topic: Material exercitii fizice pentru brate + prezentarea biomecanicii si fiziologiei muschilor |
reflexstyle
Views: 620
|
Forum: Health zone Posted: 27-05-2015, 14:08:18 Subject: Material exercitii fizice pentru brate + prezentarea biomeca |
Salut! Cautam pe youtube diverse filmulete si am gasit ceva "bun de tot", mai ales pentru amatorii de culturism/fitness. Am vazut multi oameni care fac sala fara sa cunoasca ce structuri isi ... |
Topic: [VAND] cont League of Legends lv. 30 EUNE/ 35 skins - 45 champs |
reflexstyle
Replies: 6
Views: 2061
|
Forum: Selling Posted: 23-05-2015, 12:27:44 Subject: [VAND] cont League of Legends lv. 30 EUNE/ 35 skins - 45 cha |
Link-ul contului!
http://eune.op.gg/summoner/matches/userName=LookToMyWinky
Am renuntat la LoL de ceva timp si m-am gandit sa imi scot contul la vanzare:
- Server: EUNE
Detalii cont:
- Num ... |
Topic: Etic sau corect? |
reflexstyle
Views: 657
|
Forum: Trash Posted: 22-05-2015, 17:13:53 Subject: Etic sau corect? |
Salut! Daca un criminal se imbolnaveste (din inchisoare, de exemplu, dorind sa se sinucida) si ajunge la spital, medicul trebuie sa il trateze sau nu? |
Topic: Video: Infarct miocardic |
reflexstyle
Replies: 2
Views: 757
|
Forum: Health zone Posted: 22-05-2015, 14:56:32 Subject: Video: Infarct miocardic |
Salutari! Am citit si in carti de specialitate, si pe diverse site-uri, dar si pe forumul Freakz, despre persoane care dadeau lectii "teoretice" legate de infarct. Toti stim (de la o varsta) ... |
Topic: Tab usor pentru a da pe spate "fetili" |
reflexstyle
Replies: 3
Views: 1850
|
Forum: Archived Playlists Posted: 21-05-2015, 17:51:14 Subject: Tab usor pentru a da pe spate "fetili" |
Salut!
Pentru amatori, incercati Crazy Train (intro + verse) de la Black Sabbath. Nu e greu, dar trebuie ceva timp pentru a-ti intari musculatura mainii
http://tabs.ultimate-guitar.com/o/ozzy_o ... |
Topic: Medicina Generala (caut sfat) |
reflexstyle
Views: 696
|
Forum: Homework zone Posted: 20-05-2015, 01:49:34 Subject: Medicina Generala (caut sfat) |
Salutari! Cineva la Medicina Generala in Iasi, peste anul II? Am nevoie de cateva lamuriri cu examenul la Parazitologie.. |
Topic: The Pillars of the Earth |
reflexstyle
Replies: 1
Views: 574
|
Forum: Trash Posted: 19-05-2015, 15:29:53 Subject: The Pillars of the Earth |
Aparitie: 2010
Gen: Drama | Istorie | Dragoste
Nr. de episoade: 8 (este un singur sezon)
Nr. de minute per episod: 1h
Nota Imdb: 8,2/10
Detalii
Premii: Nominalizat pentru 3 Globuri de Aur
Locat ... |
|