User
Pass
2FA

workin' hard
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Software
Author Message2887
Levier
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 21-08-2012 11:57)

Votes: 126

Post Posted: 25-02-2011, 09:16:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca consideri ca poti sa ma ajuti sa ma tiganesc cu acel Samsung inainte mentionat si anume sa-i izolez ceea ce eu banuiesc ca sunt niste baduri si sa reusesc sa recapat fullcontrol of it, da-mi un PM.
Are o partitie momentan neaccesibila, neformatabila, nenimic. Restul sunt intregi si merg, am reusit sa recapat acces la el cu ceva evitare si falanga la pupila.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
revox

[Psychotic]

(since 13-03-2023 07:43)

Votes: 328

Post Posted: 25-02-2011, 10:36:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Incearca cu HDD Regenerator. - Este pe FL.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
tenegabi

[Freakazoid]

(since 09-05-2022 16:18)

Votes: 35

Post Posted: 09-05-2011, 22:44:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hdd Regenator 2011 este cel mai bun.

Eu nu am ars niciun hardisk niciodata.

Pe cele care le-am ars a fost din vina mea si dupa ce le-am desfacut si mergea calculatorul cu ele desfacute de mine.

Un hardisk rezista cat vrei tu daca il "protejezi".

Adica sa nu instalezi sistemul de operare din orice nimic(eu am os pe el de un an),nu se suprasolicita un hard(Ex:cand ledul rosu de la unitate sta aprins si se misca in reluare nu da cu pumni in unitate ci ii dau un restart obisnuit START/Shut down/Restart),daca un hardisk are baduri incearca sa le repari cu HDD Regenator si daca nu poti sa le repari incearca sa cumperi unul cat mai repede ca acela va cadea mai devreme sau mai tarziu.

Eu spun acestea nu ca sa ma aflu in treba ci pentru ca sunt reparator de calculatir si tie ca utilizator nu iti comvine sa cumperi harduri in prostie.

La reparatori se spune ca hardul este cea mai sensibila componenta dintr-un calculator.

Hardisckul pica primul de la:lovituri,suprasolicitari,nedefragmentari,etc.

Daca aveti probleme cu harduri apelatima.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Software  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 24-07-2025, 04:20:50
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password