User
Pass
2FA

1st FAC - Freakz First Annual Competition - Brain Test
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Freakz Annual Competition Archive
Author Message28129
Gh0sT

[Legend]

Status: Offline
(online 1 week ago)

Votes: 967

Post Posted: 15-08-2011, 20:49:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Care a fost cea mai importanta batalie la care au participat romanii in al doilea razboi balcanic?
Valoare: 4p
Niciun raspuns corect.

2. Cum il chema pe pictorul american care picta lasand vopseaua sa-i curga din pensula pe panze mari intinse pe podea?
Valoare: 1p
Raspuns: Jackson Pollock
|On|RaVeN wrote:
Jackson Pollock

3. In urma cuceririi Budapestei in 1919 de catre trupele romane, ce a fost inaltat pe Parlamentul Ungariei alaturi de steagul Ungariei?
Valoare: 2p
Raspuns: O opinca
sp0key wrote:
O Opinca.

4. Cum se chema inainte Spamzone?
Valoare: 2p
Raspuns: Los Spam
NotAlama wrote:
Los Spam

5. Cine este demonul razboiului in mitologia greaca?
Valoare: 1p
Raspuns: Polemos
kolick wrote:
Polemos

6. Text-ul urmator este gresit. Postati varianta corecta:
Quote:
- Sau inteles ei intrun ceas ori doua. Vor sa ne atace maine, in miez de noapte, pe uscat. Nu stiu cati or s-a trimita ca vorbeau tampiti astia. A-i dracu prosti ca nu am inteles nimic. In orice caz, trebuie dat ordin sefu, sa ne-apucam de sapat transee.
- Domn colonei, astai surd, n-aude bine, ori e prost si n-anteles! Vin toti pe mare, la miezul zilei, or sa neatace dinspre est. Zi ba Ghiaure, ca-i fost acolo, ce te uiti ca vacan teava?
- Asa e, sa traiti! Au iesit doi caporali siau intrat la cacastoare. Zicea unu, v-a citez: "Cica o sa plecam pe mare, maine n-zori pe nemancate. Vezi ai grija, nu zi mai departe! Zau v-a zic ca vin pe mare, doar iam auzit eu clar. Ziceau ca-s vre-o sapte sute, vorbi-ti sa trimita tanc.

Valoare: 4p

Raspuns:
Quote:
- S-au inteles ei intr-un ceas ori doua. Vor sa ne atace maine, in miez de noapte, pe uscat. Nu stiu cati or sa trimita ca vorbeau tampitii astia. Ai dracu prosti ca nu am inteles nimic. In orice caz, trebuie dat ordin sefu, sa ne-apucam de sapat transee.
- Domn colonel, asta-i surd, n-aude bine, ori e prost si n-a-nteles! Vin toti pe mare, la miezul zilei, or sa ne-atace dinspre est. Zi ba Ghiaure, c-ai fost acolo, ce te uiti ca vaca-n teava?
- Asa e, sa traiti! Au iesit doi caporali si-au intrat la cacastoare. Zicea unu, va citez: "Cica o sa plecam pe mare, maine-n zori pe nemancate. Vezi ai grija, nu zice mai departe!" Zau va zic ca vin pe mare, doar i-am auzit eu clar. Ziceau ca-s vreo sapte sute, vorbiti sa trimita tanc.

Nu a dat nimeni raspunsul corect, eM primeste 3 puncte pentru ca a avut o singura greseala si a postat cel mai rapid.
eM wrote:
- S-au inteles ei intr-un ceas ori doua. Vor sa ne atace maine, in miez de noapte, pe uscat. Nu stiu cati or sa trimita ca vorbeau tampitii astia. Ai dracu prosti ca nu am inteles nimic. In orice caz, trebuie dat ordin, sefu, sa ne-apucam de sapat transee.
- Domn' colonel, asta-i surd, n-aude bine, ori e prost si n-a-nteles! Vin toti pe mare, la miezul zilei, or sa ne-atace dinspre est. Zi ba Ghiaure, c-ai fost acolo, ce te uiti ca vaca-n teava?
- Asa e, sa traiti! Au iesit doi caporali si-au intrat la cacastoare. Zicea unu, va citez: "Cica o sa plecam pe mare, maine-n zori pe nemancate. Vezi ai grija, nu zi mai departe!" Zau va zic ca vin pe mare, doar i-am auzit eu clar. Ziceau ca-s vreo sapte sute, vorbiti sa trimita tanc.

Concursul a luat sfarsit, felicitari tuturor celor care au strans puncte.

Clasament:

eM - 17 puncte
sp0key - 9 puncte
Closed - 7 puncte
JackDaniels - 6 puncte
pHoZoNNN - 5 puncte
kolick - 4 puncte
|On|RaVeN - 4 puncte
NotAlama - 2 puncte
valiyyy - 1 puncte

Castigator: eM
Felicitari!

Only soft things can kill me...
0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Gh0sT, 15 August 2011 19:02

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Freakz Annual Competition Archive  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7    

The time now is 16-03-2025, 07:31:55
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password