User
Pass
2FA

4w5y74ew5

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message766
burly2

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 03-12-2012 09:20)

Votes: 3

Post Posted: 17-03-2012, 08:56:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

prietenasi credema ca tu ai grad de rudenie mai mare ca al meu si (si credema ca pentru(alehandro nu am decit respect)pt ce a facut pentru sv dar vad cati dai toata ziua cu parerea despre r2 .cu ce a gresit x-m3n pe acest sv ,simplu ca a dat atentie despre ce ai spus tu - greselile pe care lea facut !!!probabil ca a vrut sa se implice prea mult undeva unde nu era bn primit de unii ca tine .si credema decind ai aparut u totul sa dus pe apa simbetei.(sti cum e vb cel mai destept cedeaza)asta a facut x cu tine .

Respecta si vei fi respectat!
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
malasortee
[Banned user]

Banned

(since 19-04-2012 10:09)

Votes: 5

Post Posted: 17-03-2012, 13:54:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bravo burly foarte bine ai zis
0 0

Back to top
PropheT

[Freakazoid]

(since 11-11-2021 13:36)

Votes: 31

Post Posted: 18-03-2012, 01:42:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

burly2 wrote:
prietenasi credema ca tu ai grad de rudenie mai mare ca al meu si (si credema ca pentru(alehandro nu am decit respect)pt ce a facut pentru sv dar vad cati dai toata ziua cu parerea despre r2 .cu ce a gresit x-m3n pe acest sv ,simplu ca a dat atentie despre ce ai spus tu - greselile pe care lea facut !!!probabil ca a vrut sa se implice prea mult undeva unde nu era bn primit de unii ca tine .si credema decind ai aparut u totul sa dus pe apa simbetei.(sti cum e vb cel mai destept cedeaza)asta a facut x cu tine .

Am o singura intrebare. Aceste vorbe, cui le adresezi? Sau te certi singur - Ca din ceea ce scrii tu mai sus, nu intelege nimeni nimic. Ai asasinat limba romana -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
burly2

[Mentally Stable]

(since 03-12-2012 09:20)

Post Posted: 18-03-2012, 08:35:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cu scz de rigoare si cu respectul pe carel am fata de tine pro acelui care nea tirit in mizeria asta care sa creat pe ambele sv (maryo )care tot continua cu jigniri la adresa rudelor lui x-m3n .carei problema lui nustiu, dar credema mam ajuns bataia lui de joc .si nu inteleg dece acest maryo GHINEAANDREI DC NU A FOST SANCTIONAT PINA ACUM ?... sau dece eu am luat ieri pe r1 destroy de la adminul fleosc pentru o simpla intrebare adresata lui average.intrasem cu numele de (invat acu)asta ca se stie dc trebuie sa intram cu alt nume.motivul .x-m3n exterminate cr1st1 ban fara motiv deasta nam intrat cu numele de burly.dece inpotriva lor nu se iau masuri ?........ nam vrut sai fac reclamatie am vrut sa vezi ca si pe r1 sunt admini incapabili asa cum spune alti despre noi cei depe r2.,,.... - ......daca nu insist prea mult te rog sami explici si mie dece atita ura intre noi ........si credema asta pentru ca sunt ruda cu x-men dar nu cred cai corect .credema nu asasinez limba romana vreau doar sa ma fac inteles.si stii destul de bine cui leam adresat .Deja ai inceput si u cu ,ironiile, daca nu mai sunt de folos acestui sv poti spune ca am sa ma retrag singur ;respecta si vei fi respectat.

Respecta si vei fi respectat!
0 0

Back to top
GhineaAndrei

[Mentally Stable]

(since 10-02-2013 15:30)

Post Posted: 19-03-2012, 09:52:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sall

Wtf sa inteleg k u esti unchiu lu' x-m3n......acuma inteleg de ce ripostezi aiurea ......vezi k si u ai tocit tastele care contil literele numelui meu -

Bye

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Average, 19 March 2012 08:38

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 12-01-2025, 13:46:38
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x