Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
Cerere BAN ??? DEMO AIM ?
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
CS 2006-2019 (Archived)
Author
ShQ
[Creep]
Status: Offline
(since 23-05-2017 23:17)
,
Topics: 42
Votes
: 12
Posted: 24-01-2012, 01:07:22
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Nici : -IBoNe * ecstasYY
Ip : 79.114.128.10
Data , ora : 24.01 ora 12 :49
Dovada :
http://www.2shared.com/file/TKXnmt7Y/ibo.html
Daca si la el ziceti ca la altii ca nu are *cfg* sau cod simplu puteti sa imi scoateti pls accesul si sa fiu un simplu player ...
Ma enervez prea tare cnd vad atata indiferenta din partea unor admini ... desi necunoscatori de coduri vb aiurea doar ca sa faca posturi .. mi-a ajuns ... sunteti o cumunitate deosebita , cu oameni deosebiti , dar cu multi fara habar de adminat ... Nu dau nume ... 2 admini imi zic azi sa ma uit la unu si la altu daca are ceva ... FRATE
DC
DQ LUATI ADMIN DACA SUNTETI PLANTE HALUCINOGENE ???? Nu stiti cu ce se mananca ... Va Luati ca " BUNII CFG_URI SI SUNTETI ZEI " AJUNG LA VORBA MULTOR JUCATORI .... Cereti admine doar sa aveti putere , si cine a zis asta asa esteee....
Rog si repet ... daca aveti impresia ca sunt nervos sau alte chestii . va inselati ...
Doar ca defectul meu este ca ma implic prea mult si pe altii ii doare fix ...
Ajung adminii dupa srv asta sa fie bataia de joc a playerilor minori care in fata monitorului posteaza in mari jucatori de cs .... desi unii abea stiu sa tina mana pe mouse (NU ZIC IN CAZUL DE FATA , VB IN GENERAL ... LA IBONE SE VEDE CA STIE SA IL TINA FF BINE )
II dau quit si mai are si tupeu nesimtit sa intrebe abuz ? Ori batranetea ma prinde din urma si nebuneala ... ori unii au un tupeu fantastic ...
Am mai facut un POST care nici dupa o saptamana nu este banat si nici macar vizualizat !!!
0
0
Back to top
TwisTer
[GOOGLE SEARCHER]
(since 28-05-2025 19:27)
,
Topics: 147
Votes
: 232
Posted: 24-01-2012, 01:15:26
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
nu stii sa lucrezi in echipa si nu ai rabdare.sunt lucruri pe care unii din voi pur si simplu nu le inteleg.
ramai cu slot,nu pot spune ca nu ma asteptam.
credema eu am lucrat cu multe persoane pe care nu le plac,dar cand venea vorba de munca o respectam..
cum naiba vrei sa traiesti altfel..poate doar daca bati banul cu ciocanul.
cat despre demo o sa ma uit atent cand am timp ,probabil in pauza publicitara ,momentan ma uit la desene.
Last edited by
TwisTer
on 24-01-2012, 01:32:39; edited 1 time in total
0
0
Back to top
ShQ
[Creep]
,
Votes
Posted: 24-01-2012, 01:24:06
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
-Cuvintul Daca la tine nu stiu ce inteles are ; Dar e clar ca ai vrut sa-mi dai o "lectie" de suprematie ...nu a trecut 1 minut si mi-a zburat adminul , in loc sa analizezi frazele scrise de prisos . ( mare placere ai sa te joci cu oamenii care incearca sa faca un bine ) . ( ZICI CA APRECIEZI MUNCA ) drept dovada
""nu stii sa lucrezi in echipa si nu ai rabdare.(?)sunt lucruri pe care unii din voi pur si simplu nu le inteleg.(?)
ramai cu slot,nu pot spune ca nu ma asteptam.
credema eu am lucrat cu multe persoane pe care nu le plac,dar cand venea vorba de munca o respectam..
cum naiba vrei sa traiesti altfel..poate doar daca bati banul cu ciocanul"" ( UNDE DAI SI UNDE CRAPA )
Nivelul IQ-ului meu poate este mai slab decat al tau . arunci cu(....) in om doar ca sa ai ceva de spus in detrimentul lui ...
Stai dragul meu linistit ca toti lucram cu oamenii care nu ne plac nu esti singurul care respecata munca ... ca na doar suntem un popor de oameni muncitori nu ?! ( ce ne mai place viata de dictator )
Last edited by
ShQ
on 24-01-2012, 07:12:00; edited 6 times in total
0
0
Back to top
Unmor Cstrike
[Sofer pe Roaba.]
(since 15-06-2016 15:10)
,
Topics: 74
Votes
: 32
Posted: 24-01-2012, 01:34:07
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Pe baiat-ul asta il cunosc daca si el are aim imi dau demisa ShQ ... las-o balta te rog !!!!.
Prea rapid, prea furios, eu merg cu dacia tu mergi pe jos
0
0
Back to top
ShQ
[Creep]
,
Votes
Posted: 24-01-2012, 01:55:56
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
cstrike si eu cunosc multi jucatori , prieteni care jucau "curat "
toti : PININ , D3cibel , FariPlay ,toti urla pe server ca are aim numai tu bagi mana in foc ... OK
Numai am nimic de comentat la acest demo ... si la ce se va zice de acum inainte ...
10 jucatori care stau zilnic spun de cativa playeri care acum cateva sapt erau nivel slab de jucatori si dintr-o data mari , dar mari Pgl-isti ...
Ma lasa rece , exemplarele astea de oameni , care nu stiu ce inseamna un joc de FUN ...
Din 10 playeri 7 headuri ? iti dau cfg cu aim ? ma indoiesc ca nu ai fost curios macar sa te uiti pe net de el ...
0
0
Back to top
TsAt
[Mentally Stable]
(since 12-06-2013 09:20)
,
Topics: 5
Votes
: 2
Posted: 24-01-2012, 09:08:00
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
scuze ca ma bag de pe ecstazy si eu l-am vazut de multe ori pe server...si nu pot baga mana in foc ca e aim .. dar no-recoil tot este:)
P.S. sper sa nu primesc warn..mi-am exprimat opinia doar:)
0
0
Back to top
TwisTer
[GOOGLE SEARCHER]
(since 28-05-2025 19:27)
,
Topics: 147
Votes
: 232
Posted: 24-01-2012, 11:00:49
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Shq nu vreau sa intru intr-o polemica cu tine ,poti spune toate lucrurile de mai sus cand lista ta cu codati va arata asa
http://forum.wow-freakz.com/Codati-by-TwisTer-update-t7056-555.html
si nu asa
http://forum.wow-freakz.com/Codati-ShQ-t127144.html
Si desi topicul spune clar :Atentie! Nu s-a mai postat in acest topic de 514 zile.
Asta inseamna aproape 2 ani de cand nu am mai postat in topic ,tot am cei mai multi codati prinsi dupa war3.
Any questions now?
Si nu ma interseaza cine cu cine e prieten,vreau doar sa fiti obiectivi si sa aveti rabdare.
Ce am invatat in acesti ani e sa am rabdare ,daca e codat oricum va fi prins.
Fiecare om are dreptul la o opinie insa a ta mi sa parut mai mult subiectiva decat obiectiva,motiv pentru care am scris lucrurile de mai sus.
Eu am demonstrat prin lucrurile pe care le-am facut cine sunt, nu prin vorbe aruncate aiurea si la nervi cum faci tu,asa ca te rog sa taci.
Iti convine, nu iti convine, sunt o gramada de servere si te poti juca pe oricare din ele.
0
0
Back to top
Topic locked
Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore
Locked by
TwisTer
, 24 January 2012 09:14
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->