User
Pass
2FA

Parere Demo Nitrogen !

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)
Author Message475
ShQ

[Creep]

Status: Offline
(since 23-05-2017 23:17)

Votes: 12

Post Posted: 29-12-2011, 23:45:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick : ShQ
Motiv : Parerea mea este ca are no recoil ... uitati-va pe sfarsit cand trage cu ak in perete de la distanta ... cum i se duc gloantele in perete aliniate ... eu daca dau cu ak ... chiar daca trag de tinta in jos nu mi se duce asa niciodata !!! nu i se duc toate intr-un punct pt ca are setat recoilul mic ... daca ar fi o cifra mai mare i-ar trage tinta in jos sau ... AR DA DOAR INTR_UN PUNCT !!!
Data, Ora : 29/12 . ora 11:30

http://www.2shared.com/file/yKSxij-r/NIT.html

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
SABIN

[Mentally Stable]

(since 13-03-2013 10:35)

Votes: 4

Post Posted: 30-12-2011, 01:08:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

poti sa ii ceri demo-ul si lui Kinky, ca mi se pare ca mi-a facut si el demo ca sa ma baneze dar apoi s-a razgandit :hammers:
0 0

Back to top
sMine

[insane ;o]

(since 20-10-2021 11:02)

Votes: 51

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  COSuperStar 
Post Posted: 30-12-2011, 09:36:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Are niste setari in cs care-i fac tinta mica.. si de norecoil e altfel.Uitete pe youtube..

0 0

Back to top
ShQ

[Creep]

(since 23-05-2017 23:17)

Votes: 12

Post Posted: 30-12-2011, 14:08:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Secret citeste tu intai de No recoil frate , nu imi arati doar imagini setate cu recoilu la blana ... documenteaza-te nu din imagini ci din cfg-uri luate dupa net. si dupa imi explici mie cum este recoilu...AM zis in postul anterior ca POTI SA IL SETEZI ... pui pe - tragi intr-un anumit pct , setezi pe + , iti coboara tinta in foc automat ... intelegi??? DACA "eu" am AK si trag in tine ... tinta nu ti se duce pic in sus , din contra coboara ...pui tinta la cap ea iti da doar de la cap in jos !
Pe Mine ma uimesc jucatorii care acum 2 luni erau ok ... si dintr-o data sunt mari playeri ... invie talentu in voi dupa 5 partide de cs ?
EU doar mi-am dat cu parerea despre NITROGEN , Pt asta am facut acest demo , ca sa isi dea si altii cu parerea ... INTRATI IN CS , CUMPARATI_VA AK SI TRAGETI DE LA DISTANTA DE Zid si spuneti-mi daca voi in foc automat trageti lafel !?
NITROGEN , nu ma intereseaza demo facut de alti playeri ... nu ma intereseaza cine vroia sa te baneze pe tine ... eu ti-am spus clar ca ai avut no recoil . Ai zis ca tu nu ai deloc cfg .. atunci cum ai B-Hop tot din setarile originale are jocului ? i-ai zis lui kinky ca nu ai cfg , si ca poti intra dupa steam ... zici ca toata lumea s-a nascut in pom si daca bagi tu STEAMU nu merge cfg cu recoil ... hai lol sau cod ... ce treaba are steamu cu codu ????
EXPLICATIE VARULE -)

0 0

Back to top
TwisTer

[GOOGLE SEARCHER]

(since 28-05-2025 19:27)

Votes: 232

Post Posted: 30-12-2011, 18:35:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

aliasurile care sunt folosite pentru a face scripturile nu functioneaza pe steam...motiv pentru care nu are cum sa aiba scripturi in cfg .
daca are no recoil ar trebui sa foloseasca ori un exe ori un dll (adica o aplicatie gen... ogc sau tampenii din astea)
e adevarat chiar se vede ciudat cand trage ...insa poate sa fie si din setari sau de la performantele mai slabe ale pcului...sau chiar ale netului pe care il foloseste.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
SABIN

[Mentally Stable]

(since 13-03-2013 10:35)

Votes: 4

Post Posted: 31-12-2011, 01:19:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ShQ wrote:
Secret citeste tu intai de No recoil frate , nu imi arati doar imagini setate cu recoilu la blana ... documenteaza-te nu din imagini ci din cfg-uri luate dupa net. si dupa imi explici mie cum este recoilu...AM zis in postul anterior ca POTI SA IL SETEZI ... pui pe - tragi intr-un anumit pct , setezi pe + , iti coboara tinta in foc automat ... intelegi??? DACA "eu" am AK si trag in tine ... tinta nu ti se duce pic in sus , din contra coboara ...pui tinta la cap ea iti da doar de la cap in jos !
Pe Mine ma uimesc jucatorii care acum 2 luni erau ok ... si dintr-o data sunt mari playeri ... invie talentu in voi dupa 5 partide de cs ?
EU doar mi-am dat cu parerea despre NITROGEN , Pt asta am facut acest demo , ca sa isi dea si altii cu parerea ... INTRATI IN CS , CUMPARATI_VA AK SI TRAGETI DE LA DISTANTA DE Zid si spuneti-mi daca voi in foc automat trageti lafel !?
NITROGEN , nu ma intereseaza demo facut de alti playeri ... nu ma intereseaza cine vroia sa te baneze pe tine ... eu ti-am spus clar ca ai avut no recoil . Ai zis ca tu nu ai deloc cfg .. atunci cum ai B-Hop tot din setarile originale are jocului ? i-ai zis lui kinky ca nu ai cfg , si ca poti intra dupa steam ... zici ca toata lumea s-a nascut in pom si daca bagi tu STEAMU nu merge cfg cu recoil ... hai lol sau cod ... ce treaba are steamu cu codu ????
EXPLICATIE VARULE -)

Ca sa intelegi pana acum o luna a jucat un coleg de al meu, defapt al lui este numele NiTrOg3n, iar eu cand am avut probleme cu pc-ul si nu mai mi-a permis procesorul sa ma joc de pe steam in full 100fps i-am cerut contul si parola sa ma joc eu de pe non-steam, si el numai intra cu numele asta de aproape 2-3 saptamani sa fie mai clar pt. tine. Ca sa il conving pe Kinky si altii ca tine pot intra sa ma joc de pe steam dar ma joc in 60 fps-uri. A spus si LAPD mai sus ca sa am no-recoil trebuia un .exe sau ceva .dll

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)  

The time now is 16-08-2025, 21:33:12
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password