User
Pass
2FA

[Rezolvat]Reclamatie Alien

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)
Author Message212
ShQ

[Creep]

Status: Offline
(since 23-05-2017 23:17)

Votes: 12

Post Posted: 16-01-2012, 19:30:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick Alien (alias) CSTRIKE ADICA
Dovada : http://www.2shared.com/photo/7Y-Y1QeT/aaaaa.html

*DEAD* ALlen : **m
*** ALlen (gagged) s-a deconnectat (79.112.113.112)
+ ca ma ameninta ca fac abuz de admin,de ce fac ca nu pot da ban si ii dau quit?

- Astept explicatie de ce am fost injurat de morti ....???? !!!!
- Cer o explicatie plauzibila nu ca a fost tata la calc si a jucat el cs ( Minciuna recunoscuta , pe jumate iertata )
- Cstrike spune-mi si mie cine m-a injurat daca tot ai vb tu cu el ... ( Daca tot este acest " EL" mai mare oi avea vre-un frate de 39 de ani si injura de morti ... nu ?? Sper ca nu asta ai de zis ... frati surori etc ...
- Lui POLONIC I-ai zis pe cs cnd jucai ca esti fata ... aici postezi ca e mare de varsta si ca ai rezolvat tu si ai vb ... o dai prietene in draganele cu mine ... Eu stiu clar ca esti tu ... ca niciodata nu intra cineva dupa IP TAU , CALCU TAU ...

~~Juca cam bine Alien asta la level 0 , te pomenesti ca nu esti tu ... si toti in casa la tine stiu cs ... ca tine ~~

Last edited by ShQ on 16-01-2012, 19:54:45; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
mariymaryus

[Mentally Stable]

(since 19-05-2017 19:48)

Votes: 7

Post Posted: 16-01-2012, 19:38:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Are dreptate ShQ,nu conteaza daca esti fratele,sora sau tata.. regulile trebuiesc aplicate celor care nu le respecta si in + nu trebuie sa ii iei apararea..mai intai trebuia sa-l intrebi ce a facut si dupa aceea sa spui ca nu trebuie sa ii dau quit si ca abuzez de admin.. In fine .. astept parerea ownerilor.

Desi este cam aiurea eu totusi tind sa cred ca ,cstrike este alien

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Unmor Cstrike

[Sofer pe Roaba.]

(since 15-06-2016 15:10)

Votes: 32

Post Posted: 16-01-2012, 20:21:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Astept sa raspunda un owner nu ma intereseaza parerea altcuiva , eu atat am avut de zis mai mult nu pot spune decat un owner cere. si apropo nu are numele Alien.. e Allen(ALlen)

Copii de lemn ? of course. oki baieti vrei sa fac poze la buletine sau cum sta treaba pe aici???? ..... Oki .

ShQ te apuca cateodata nu??? deci cum Dumnezeu pot juca cs 2 playeri de pe acelasi ip???? 2 PC-URI SAU INVENTAT ROUTERE !. oki , acuma sa iti respund reclamatiei tale frumoase .

1. Eu nu injur , de in cap pana in picioare niciodata nu am zis o injuratura pe server. !!! Omu are 25 de ani ce vrei sa ii fac daca nu stie sa isi tina gura si tipa si se oftica pe server e major face ce vrea , am auzit de la Polonic ca i se da ban permanent ca a injurat pe server . si ca nu i-a putut da ban asa ca sau pus admini sa ii dea ban ,

2. Omu nu sta pe forum ca sa iti raspunda asa ca stai linistit , A zis pe server ca sa il lasati sa joace tot i-ati dat quit pana la nesfarsit , ma chemat ca sa va zic sa nu ii mai da-ti quit , acuma cum de se face ca numai pe asta sa il omorati sa ii dati ban ca la ceilalti gag si gata . omu a gresit ii da-ti ban 100/1000 minute .

3. Cauti sa mi se scoata adminu? Nu e problema asta . pot renunta la fel de usor , ai ciuda? pot renunta daca iti sta inima in loc cand intru pe server. Dar sa stii ca te simti mai breaz din cate se pare ... de cand ai intrat pe server ai vazut tu eu sa imi ies din fire si sa incep sa scriu prostii pe server?....

Nu prea am timp sa stau sa va demonstrez insa daca la asta se ajunge sa vedeti ca daca e posibil mai pun pe cineva sa joace cs ca sa fim 3 . ca totul sa fie bun .

Si faza cu frati , daca se ajunge la chestii de genu e totul bun , care tine minte server-ul vechi eram 2 frati care jucam (el nu e unul din ei , si da ShQ am frati care stiu sa joace cs, si nu imi e greu sa pun cs pe celalte 2 calculatoare si sa trag o gura de net la router)[i]

Prea rapid, prea furios, eu merg cu dacia tu mergi pe jos -
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
LAPD

[Miliþian]

(since 01-11-2024 17:11)

Votes: 117

Post Posted: 16-01-2012, 21:01:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Degeaba ii dau ban ca nu rezolv nimic . Are dinamic

Cstrike daca ii frate cu tine incearca si tu sa rezolvi problema cu injuratul nu cred ca ii asa greu sa se abtina si sa nu mai injure .

Si nu va mai atacati atat ca nu rezolvati nimic . Si de la mine din casa se joaca cs de pe 3 pc-uri (deci se poate)
Deci mai zic odata .> Cstrike incearca sa rezolvi problema cu fratele / prietenul tau ca sa nu ajungem la masuri mai grave -

Daca mai este ceva de zis PM me

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by LAPD, 16 January 2012 19:02

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)  

The time now is 18-08-2025, 11:25:41
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x