User
Pass
2FA

[Rezolvat]reclamatie Freakz * W@R*

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)
Author Message212
clau88

[reTeHashu']

Status: Offline
(since 10-10-2019 16:07)

Votes: 486

Post Posted: 31-01-2012, 20:32:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Admin: Freakz * W@R*
Harta: train32
Ora: circa 20 si 15'

Imi pare foarte rau , dar daca este sa o luam asa uite si eu postez aici . Deci pe harta de_train32 , adminul Freakz * W@R* imi da slay pt ca nu pun bmb ... culmea culmilor ca sunt ultimul in runda respectiva , am hex . si nu pot pune bmb . Nu am de ales si trebuie sa ma lupt sa castig runda nu ??? cu cativa ct ramasi incerc sa supravietuiesc , am luat vreo 3 ct si au mai ramas 2 , dar din pacate ma pomenesc cu slay de la admin si cu afirmatia pe chat admin ca " esti admin si incalci regulile ?" ... adica ... faceti-ma sa inteleg . Cu 2 runde in urama , dupa ce ma rog de jucatori si le scriu cu admin_tsay : fara respawn !!! slay , kick !!! , adminul Freakz * W@R* rupe respawnul in 2 in fruntea ct deci el primul incalcand regula scrisa de mine si poate si de alti admini. Dar fratilor hai sa fim seriosi ...

citez pe LAPD pe un alt post : "Dreptul de a executa comenzi de tip llama/gag/kick/slay/etc. asupra adminilor le revine doar warlorzilor si ownerilor in situatii de stricta necesitate. "

Pai w@r te rog frumos sa mai citesti si sa mai inveti sa adminezi , chiar daca eu sunt un amarat de blood nu iti bate joc te rog.

Aici este dovada si dialogul cu W@R :

http://www.girlshare.ro/3269741.2
http://www.girlshare.ro/3269769.8
http://www.girlshare.ro/3269773.1

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Paragon

[The Chosen One]

(since 17-07-2022 05:43)

Votes: 215

Post Posted: 31-01-2012, 20:52:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cam urata treaba...oricum,reclamatiile la admini ar trebui facute prin PM catre un owner,ca asa vad toti playerii aceasta "minune" si poate mai reusim sa ne facem si de ras,se mai intreaba unii admini dc playerii ii iau peste picior...uite aici un mic exemplu,in loc sa rezolvam aceasta problema intr-un stil mai matur,in privat,cu un owner(daca chiar ii neaparat de reclamat acel admin,dau doar un exemplu),venim aici si facem topic ca sa-l vada toti.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
LAPD

[Miliþian]

(since 01-11-2024 17:11)

Votes: 117

Post Posted: 31-01-2012, 21:23:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Faza cu hex-ul am patit-o si eu la inceput dupa m-am invatat minte . Insa w@r tu i-ai cerut lui Pinin sa respecte regulamentul pe care chiar tu l-ai incalcat

Code:
 Dreptul de a executa comenzi de tip llama/gag/kick/slay/etc. asupra adminilor le revine doar warlorzilor si ownerilor in situatii de stricta necesitate
Pentru asta ai un avertisment . Si data viitoare mai bine faceti cum a zis Neo

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by LAPD, 31 January 2012 19:26

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)  

The time now is 24-08-2025, 11:30:19
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password