User
Pass
2FA

[rezolvat]ban andrei?

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)
Author Message254
B.D.
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 13-04-2012 18:34)

Votes: 6

Post Posted: 19-01-2012, 13:25:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nume andrey21cs
harta d2
ora 12.55
demo http://www.girlshare.ro/3186760.5
probabil are no recoil, oricum toata lumea se plangea de el de pe snow asa ca..el acuma se certa cu ecstazy la gaini, care spunea si el ca e codat si are no recoil, eu m-am bagat spect spect sa fac demo, el m-a vazut si dupa statea la panda in apropierea bazei(pana atunci se duce glont direct pe t), iar dupa o runda il intreaba mandru pe ecstazy daca are are no recoil sau nu ca eu oricum fac demo cu el..deci stia si l-a scos..multa lume se plange de el,deci ar cam trebui luate niste masuri impotriva lui, blocare nume, ban permanent etc+ca e in lista de codatilor de polonic daca nu ma insel.
andrey21cs sa nu ai tupeul sa lasi un comment aici..daca vrei deschizi un nou topic!!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Andr3y_17_CS

[Mentally Stable]

(since 15-01-2013 12:02)

Votes: 4

Post Posted: 19-01-2012, 14:10:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Doamneee -) Cat de mult aberezi baiatule -
Pai te stiu ca ai boala pe mine, din moment ce mi-ai facut primul demo, iar toti adminii au zis k nu am aim
Acum ma acuzi de no recoil
Maine poimaine ma acuzi de wall si tot asa
Iar de ecstazi, i-am cunoscut caracterul - la fiecare faza knd el moare...el comenteaza "indirect" - prin care intr-un fel te ataca - gen "el e ma"
Care mie imi place genul sa ma tachineze - asa k l-am tachinat si eu:)) knd ma omora el... Asta e primul subiect
Al 2 subiect pe dust2:) knd a intrat si twister...i-am zis pe amx_page... k ma acuzati de coduri...dar nu mi-a rasp...si nu a facut nimik...ce se intelege?? k nu toate reclamatiile voastre trebuie sa fie ca voi ( ex: domne, X-ulescu are wall...fai poze....poate adminul il stie k nu are wall...si nu vrea sa ii faca...nu isi pierde timpul pt reclamatiile voastre aiurea)
Tot pe dust2...m-am tachinat putin si cu pinin...dar el a luat-o in serios...ceea ce nu voi mai face asta - I-am si zis k nu vreau sa ne certam, asa k nu i-am mai zis nimik.. asa a facut si el...pe calea asta ii multumesc si imi cer scz dak s-a suparat pe mine -

Iar la final despre tine B.D iti pot spune k mereu vb cu Jo3y si imi spune de tine, k incerci si tu sa devii cineva...dar tot acolo jos esti - cum asa? prin felul tau de a fi, esti cu gura mare k avem coduri si dupa te pui faci demo si tragi pe forum un demo acolo....gata domne l-am prins - ce feririce pe tine pt ce ai facut...(asa ai facut la primul demo)
Acum ma pun sa ma uit pe demo...revin cu edit -

Multumesc

EDIT: Pai ce facem mai B.D...doar 2 runde ??? care nici a 2 runda nu s-a terminat si pt 1 frag imi faci demo ??? Vezi, eu ti-am zis k faci un demo si il trantesti pe forum - tu nimik Batman Batman
Cel mai bine e sa va zic sincer purul adevar:) e vorba de putin talent,dar cel mai important Componentele de Gaming ( Mouse, Tastatura , Casti , Monitor LED, dar si un pc bun gen 8gb rami, procesor pe 4 nuclee, dar si netul...care eu joc mereu pe freakz cu 100 fps...chiar si pe aztec - aici tine si de placa video...un ati radeon 6850 1 gb ram, pe 256 biti ) ceea ce tu B.D nu le ai
Asa k am sa-ti pun niste poze k sa vezi k nu mint

http://uploadimage.ro/images/40940477663165984657.jpg
http://uploadimage.ro/images/14273898666507505422.jpg

Ti-am pus mouse-ul k sa til explic din ce cauza crezi tu k as avea no recoil ( tu nu stii ce e ala macar )
In poza se vede un buton portocaliu...dak dai pe el...trage 3 gloante foc cu foc...Asta e smecheria...jucatorii care am mouse-uri de gaming stiu despre ce vorbesc k butonul asta sunt la majoritatea mouse-urile de gaming
Asa ca B.D ti-am explicat foarte mult - Hai pa pa

Last edited by Andr3y_17_CS on 19-01-2012, 14:24:59; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
B.D.
[Banned user]

Banned

Post Posted: 19-01-2012, 14:13:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

stai linistit ca nu vb jo3y asa de mine..nu incerca sa te dai mare..oricum nu vei mai juca aici...iti garantez..
p.s. daca aveai bun simt nu scriai nimic pufane!! ai renuntat la scutece acum 1-2 ani si te dai mare..cuminte..

0 0

Back to top
Andr3y_17_CS

[Mentally Stable]

Post Posted: 19-01-2012, 14:48:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

B.D. wrote:
stai linistit ca nu vb jo3y asa de mine..nu incerca sa te dai mare..oricum nu vei mai juca aici...iti garantez..
p.s. daca aveai bun simt nu scriai nimic pufane!! ai renuntat la scutece acum 1-2 ani si te dai mare..cuminte..

Incepi cu amenintari ?? - Cer administratorului sa te sanctioneze -

Iar eu iti garantez ca nu am nimic, doar joc bine - adica mai bine decat tine ( k sa te oftic ) Insa sunt multi jucatori mai buni ca mine ( gen Jo3y )

0 0

Back to top
B.D.
[Banned user]

Banned

Post Posted: 19-01-2012, 14:51:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu amenint pe nimeni..mai era unu ca tine nitrogen...iti doresc sa patesti ca el..atat..eu nu ma scriu nimic las pe ceilalti sa decida.

no^.^name B.D.
Edy B.D.

0 0

Back to top
Andr3y_17_CS

[Mentally Stable]

Post Posted: 19-01-2012, 14:57:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

B.D. wrote:
nu amenint pe nimeni..mai era unu ca tine nitrogen...iti doresc sa patesti ca el..atat..eu nu ma scriu nimic las pe ceilalti sa decida.

Acum ma blestemi - bv tie B.D asta esti tu - prin ce vorbesti si prin ce faci -
Nici eu nu mai zic nimik...k nu vreau sa fac off-topicuri ca tine...

Chiar rog adminii sa se uite - las la aprecierea voastra pentru ca pe viitor vreau sa fiu in echipa voastra -

0 0

Back to top
Jo3y

[Old School !]

(since 06-10-2017 21:09)

Votes: 16

Post Posted: 19-01-2012, 15:26:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bai Andrei , tu cred ca te complaci in astfel de situatii. Vezi ca te acuza si iti pune demo pe forum , tu vii sa ceri socoteala fara ca initiatorul reclamatiei sa primeasca raspuns sau sa mai intervina cineva sa zic "domne ... are cod asta" .
Nu stiu ce ai facut sau ce nu , dar te-as ruga sa nu ma mai amesteci.
Chestia cu "mereu vb cu Jo3y si imi spune de tine, k incerci si tu sa devii cineva...dar tot acolo jos esti" nu prea isi are rostul. In primul rand , legat de B.D. am discutat cand ai venit tu pe sv in urma cu cateva saptamani , cand mi-ai dat add si te-ai plans ca se leaga toti de tine si ca ti-a facut el demo. Tot ce ti-am spus atunci a fost ca incearca sa isi ia slot/admin si isi face lista de codati , vrand sa fie cunoscut pe server. In al doilea rand , chestia cu MEREU e cam exagerata. Despre el , mai mult ca sigur am vb o singura data , cand ti-a facut primul demo. ATAT!
Eu zic sa nu mai raspunzi la provocari de genul asta ale jucatorilor ca ecstazy sau nush cine , ca ei asta cauta. Si nu cred ca era necesar sa dai detalii despre calc , gear si altele. Nu cred ca este problema ta , a mea sau a altuia ce are celalalt si de pe ce se joaca.
Sper sa tii cont si sa nu ma mai implici pe mine.

0 0

Back to top
B.D.
[Banned user]

Banned

Post Posted: 19-01-2012, 15:27:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

desi am zis ca nu mai postez, dar:
nu inteleg de ce trebuie sa te lauzi cu ce configuratie ai,placa video, rami, mouse, pentru ce?..te ajuta cu ceva?...
si eu ma pot lauda ca am calc/laptopul mai bun ca ce ai tu dar nu o fac pentru ca astea sunt taranisme parerea mea..sa ma ierte Dumnezeu daca gresesc, dar nu vad rostul, daca e vre-un jucator care nu are posibilitatea financiara sa isi ia ce ai si tu, trb sa fie afectat de ce zici tu?..daca ai munci sa castigi banii tai poate m-ai intelege.
va salut.

0 0

Back to top
TwisTer

[GOOGLE SEARCHER]

(since 28-05-2025 19:27)

Votes: 232

Post Posted: 19-01-2012, 15:33:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

topic inchis.
nu ma asteptam la altceva.
numai romane SF pe aici..asteptati o decizie.
e curat si in demoul asta.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by TwisTer, 19 January 2012 13:33

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)  

The time now is 23-08-2025, 12:41:18
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password