User
Pass
2FA

[APROBAT] Tag admini !!!

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash

Sunteti de acord cu propunerile mele?
Da
57%
 57%  [ 4 ]
Nu
0%
 0%  [ 0 ]
Indecis
42%
 42%  [ 3 ]
Total Votes : 7

Author Message388
001

[krazy]

Status: Offline
(since 17-08-2024 23:14)

Votes: 58

Post Posted: 06-05-2016, 19:14:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am avut neplacerea sa observ pe war5 cum se feresc codatii de admini.
Prea usor de recunoscut adminii datorita tagului, sar usor in ochii codatilor.
M-am gandit sa propun urmatoarea chestie.
Vip- tagul obisnuit
Bloodguard- tagul obinuit. Mi se pare ok sa poata fi recunoscuti de jucatori iar daca nu isi fac treaba sa li se faca reclamatie usor.
Champ- cu sau fara tag, la alegere. Sunt multi care ar vrea admin da sa nu foloseasca Tagul.
Generalii- avand acces pe steam pot folosi ce nick vor. Accesul pe nick sa ranama cu si fara tag.

In acelasi timp propun ca adminii sa aiba dreptul odata la 2 luni sa isi schimbe nick-ul.
Daca vor vrea alt nick mai repede de 2 luni sa faca o donatie de 20 de lei pt server.

Adminii care vor primi un avertisment grav, sa poata scapa de el facand o donatie de 50 de lei pt sv.

Astept si pareri legate de aceste propuneri.

Last edited by 001 on 11-05-2016, 12:29:24; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
sirwin26

[Sinner * SirWin26]

(since 16-05-2020 11:55)

Votes: 12

Post Posted: 06-05-2016, 21:02:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Foarte buna aceasta ideie,chiar sunt de acord si te sustin! In fond si la urma urmei fiecare ideie de a ta a fost un plus pentru server!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
freakaddd86

[Creep]

(since 23-03-2022 21:32)

Votes: 8

Post Posted: 07-05-2016, 00:28:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

E cam cu dus si intors...
Tag-ul e simbolul sinului, si al war5-ului, asta a fost o problemã discutatã în general, toti playerii care au vrut admin, poate nu si -au mai dorit din cauza tag- ului..
Eu sunt de parerea ca ar fii mai bine ca toti adminii, indiferent de gradul pe care il detin, sa renunte la tag....
Sa nu mai fie vreo problema in privinta asta, eu zic ca mai bine ar fi, ca playerii sa nu mai aibe acces la comanda amx_who.. decat cei cu slot, si adminii....
De la general in sus ( automat au accesele pe steam) sa isi puna ce nume isi doresc
Vip, blood si champ, sa aibã un singur nick, iar de la general in sus au accesele pe steam, si pot utiliza orice nume isi doresc

0 0

Back to top
001

[krazy]

Post Posted: 07-05-2016, 02:06:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

La amx_who doar de la slot in sus au acces si in prezent.
M-am confruntat si in trecut cu problema cu tagul la admini si nu uita ca tu esti unu din ei.
Nu mai vreau sa fiu nevoit sa dau grad de general unui admin pt a scapa de tag, doar in ideea sa nu il pierd. Vreau sa le dau drept de alegere daca vor sau nu tag.
Iar cu codatii e o smecherie. Sunt multi codati care sunt jucatori fideli pe sv. In lipsa adminilor isi fac de cap, iar cand apare tagul sinner dispare codul. Asa va fi mai greu sa isi dea seama cand intra un admin pt ca ii va observa mai greu cand intra pe sv. Aici intervine si treaba cu dreptul de a schimba odata la 2 luni nick-ul.

0 0

Back to top
Ai Grija

[Creep]

(since 23-06-2019 06:08)

Votes: 8

Post Posted: 07-05-2016, 15:59:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

da idea cu tagul ii ok dar partea asta ca sa platesti sa iti schimbi nikul mi se pare putin cam aiurea tinand cont ca admini sunt ca niste muncitori neplatiti pt server noi le mai cerem si bani nu mi se pare foarte corect , inlegatura cu partea de avertisment cred ca suma ii putin cam mare eu as merge cu un acord pe la vreo 25 - 30 de lei

0 0

Back to top
001

[krazy]

Post Posted: 07-05-2016, 16:01:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Avertismentele grave se dau rar si pentru greseli foarte mari, sau la cei care fac greseli in mod repetat ca ii doare la basca. Nu mi se pare mult 50 lei pt o gafa care poate afecta sv.
In plus asa se vor feri adminii de la a face gafe daca e vorba de bani.

0 0

Back to top
PoKa

[Mentally Stable]

(since 14-08-2016 19:24)

Votes: 7

Post Posted: 08-05-2016, 08:28:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am pus indecis la vot deoarece sunt de acord doar la treaba cu Tag-ul ....la faza cu avertismentele ..nu prea ...exact cum spune si George sunt admini neplatiti nici macar in al 9-lea ceas uniidintre ei nu sunt corecti deci de ce sa mai plateasca 50 lei ....mai bine are inactivitate 3 luni pe forum la discutii in care ar putea sa ii sara mustarul decat sa plateasca 50 lei ( pt ca in felul asta se stinge automat singur avertismentul , ca sa nu mai spun ca la prima Sarbatoare Crestin Ortodoxa i se scoate avertismentul ) - intradevar este o suma mare dupa mine pentru unii. In alta ordine de idei adminii nu cred ca isi vor schimba nick-ul pt 20 lei ...sa fim seriosi unii dintre ei au 16...17...18 ani si sunt inca pe banii parintilor - ( asta implica sa isi faca un cont bancar sau sa trimita prin MoneyGram, iar asta o pot face doar cei ce au 18 ani ( treaba cu MoneyGram ) din cate stiu , deci lucrurile sunt putin complicate dupa parerea mea.

0 0

Back to top
001

[krazy]

Post Posted: 08-05-2016, 09:03:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

PoKa wrote:
Am pus indecis la vot deoarece sunt de acord doar la treaba cu Tag-ul ....la faza cu avertismentele ..nu prea ...exact cum spune si George sunt admini neplatiti nici macar in al 9-lea ceas uniidintre ei nu sunt corecti deci de ce sa mai plateasca 50 lei ....mai bine are inactivitate 3 luni pe forum la discutii in care ar putea sa ii sara mustarul decat sa plateasca 50 lei ( pt ca in felul asta se stinge automat singur avertismentul , ca sa nu mai spun ca la prima Sarbatoare Crestin Ortodoxa i se scoate avertismentul ) - intradevar este o suma mare dupa mine pentru unii. In alta ordine de idei adminii nu cred ca isi vor schimba nick-ul pt 20 lei ...sa fim seriosi unii dintre ei au 16...17...18 ani si sunt inca pe banii parintilor - ( asta implica sa isi faca un cont bancar sau sa trimita prin MoneyGram, iar asta o pot face doar cei ce au 18 ani ( treaba cu MoneyGram ) din cate stiu , deci lucrurile sunt putin complicate dupa parerea mea.

Brune explica-mi si mie de ce atatia pustani care au foost admini pe sin si war5 au plecat unde era adminul pe bani, unde se putea dona?
Deci nu o data am patit treaba asta sa plece adminii pe un fost sv din comunitate, mai exact yac.freakz.ro, sv mort ca nr de jucatori. Si pt ce?
Era doar o simpla intrebare in modelul cereri lor: Puteti dona?

Poate vreti sa va lamureasca domnul Kiki cum sta treaba cu avertismentul grav si cat de deranjant a fost sa stie ca are unul.
Din punctul meu de vedere nu cred ca e admin pe acest sv sa fie in stare sa faca un topic care sa ajute la prosperitatea sv, cu documentare amanuntita. Eu le dau sansa sa nu isi bata capul cu ce nu cunosc, facand o donatie care sa ajute la urmatorul boost.

Unele chestii sunt discutabile, dar legat de avertismentul grav eu cred ca unu care isi baga pl in primul rand in banii vostri, decat sa aiba direct acces scos pt o gafa mare, mai bine un avertisment grav cu sansa sa plateasca scoaterea lui. Impunerea acestei sume pt greselile mari, pot creea acea frica necesara in randul adminilor, sa ii determine sa fie atenti la ce fac.
Exemplu de gafar care putea lua avertisment grav e Fumez.

0 0

Back to top
001

[krazy]

Post Posted: 11-05-2016, 12:27:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am si votul lui Armany.
E pro modificare, dar nu poate vota ca nu are de unde sa intre. Am vb cu el la telefon.
In concluzie pot inchide acest pool.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by 001, 11 May 2016 10:29

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 03-12-2024, 12:06:07
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password