User
Pass
2FA

ATR Realm?

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message1594
Realzypher
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 10-10-2013 16:59)

Votes: 7

Post Posted: 28-08-2012, 17:18:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shockere ...au trecut aproximativ 2 luni de cand am facut propunerea cu baietii in legatura cu fuziunea evo+exo si in locul exodusului sa creeati un PvP Tournament realm. Sa fiu sincer sunteti umpic cam in spate cu tot ce tine de wow . Dupa cum vedeti pe blizz maine deja se baga prepatch la MoP si voi nu aveti nici macar primu boss din Firelands. Sa numai zic de DS si alte rahaturi. Sau sa inteleg ca multumiti cu 2 realmuri fiecare realm cu cate maxim 700 de playeri on pe el right?

Si asa ca fapt divers pentru copii care fac trolling aiurea pe forum , asta include si gm'ii plini de sine , yea you heard me. N'am nevoie de raspunsu niciunuia dintre voi doar de al lui shocker. Si va bat la cap cu treaba asta pentru ca ar fii un + pentru comunitate dar se pare ca voi inca nu va dati seama de asta. Si cand spun comunitate ma refer la toata lumea de pe server . Nu fac propunerea asta pentru mine sau pentru astia din Do nothing and win. Sincer chiar nu mi pasa daca faceti fuziunea si deschideti realmu sau nu http://eu.battle.net/wow/en/character/sylvanas/Zyphér/simple dupa cum probabil se si vede. Doar v'am dat un sfat si mi sa promis un raspuns . Au trecut 2 luni , care e acel raspuns shockere? Si daca dai un raspuns vrem sa stim si cand.

OFF: NU AM DAT LINKU DE LA CHARU DE PE BLIZZ SA MA DAU MARE SI NU AM DAT LINKUL NICI SA MA ANALIZEZE X Y Z CA CE AM FACUT CE NAM FACUT CA AM GEAR MAI BUN CA TINE ETC. Capisci? Am sa va rog sa va abtineti de la comentariile astea

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Padurarul

[Ponyfag]

(online 5 hours ago)

Votes: 169

Post Posted: 28-08-2012, 17:32:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zyphere fraticaaaaaaaaaaa , nu am mai auzit de tine de mult . Ce mai faci ? Cum o mai duci ? Ma mai tii minte asa-i ? -

Hai ca iti dau eu raspunsul pe care il vei primi in proportie de 99 % de la un GM / Shocker

Inca nu a aparut o platfoma ( piratata ) stabila pt Wow . Decat sa baga patch 4.2XX care sa pice din 5 in 5 minute + tone de buguri mai bine ramane cu ce e acum . Sunt sigur ca se va baga o versiune noua imediat ce se poate din punct de vedere tehnic ( stabilitate + buguri putine )

Exodus Si Evolution nu cred ca se vor uni..EVER .

0 0

Back to top
Nerfz
[Banned user]

Banned

(since 02-04-2013 15:38)

Votes: 24

Post Posted: 28-08-2012, 18:05:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pui link la armory sa suferi de tine ba lesinatule ? ai uitat cand te chinuiai sa faci rate pe priestul ala al tau amarat cu boomkinul ala noob ? te zbati la 1k rate si suferi de blizz ?

^that was a joke.

On topic: Ar fi o treaba sa avem si noi un ATR realm. Un server, nu dau nume (mol...) care si-a facut ATR realm cu 9999xxx .... n ....n+n bugs si totusi sunt mai multi playeri doar pe acel realm decat sunt pe toate realmurile la noi. De ce ? Pentru ca PvP-ul atrage oameni. Si in legatura cu alt patch, sa fim serios, maine joc pe 5.0.4 iar pe freakz e inca 4.0.6.

Mi-o bagati pe gat pe aia cu platforma ? Ok, cum ziceti voi dar sa fim seriosi, macar reparati tonele de bugs de la Bug zone. Questuri si nu mai stiu eu ce, eu zic ca lumea traieste si fara alea dar sa vezi ca nu iti merg anumite talente / spells in PvP dar si in PvE eu zic ca te cam apuca nebunelile. Obiceiul vostru cu "BRING PROOF OR GTFO" mi se pare aberant. Tie ca GM ti-e lene sa iti faci un char si sa testezi acel "ceva" ?
I mean rly, pana si noi pe Ultimate cand era, la 200 de playeri amarati cum eram dar ca si GM's macar testam talente / spells si incercam sa le reparam. Poate ca nu de fiecare data reuseam dar macar aveam satisfactia ca ba " am incercat sa repar X lucru ". Daca reuseam bine daca nu, vorbeam cu cineva cu rank mai mare si tot asa. (nu ma credeti ? Ask Juhziz )
Ideea este ca daca ai vointa sa faci ceva, pai faci ceva. Daca nu, poti sa te pui in cur si-n cap ca tot nu reusesti, nimic nu vine de la sine.

0 0

Back to top
Angelrune

[Mentally Stable]

(since 19-02-2014 15:36)

Votes: 5

Post Posted: 28-08-2012, 18:29:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai dat link la armory ca sa ce? Sa vedem progresul uimitor PVE sau ca esti blocat la 1729 rating?
Vrei sa joci ATR pe un patch facut la misto de blizzard (in sensul class balance) sau pe 4.2 unde iei crash din 5 in 5 sec?

On: ATR daca se face, se face pe 4.3.4 pentru ca o sa fie class balance (poate chiar si pe 4.2).

0 0

Back to top
AshbringerX

[Mentally Stable]

(since 03-03-2013 09:51)

Votes: 7

Post Posted: 28-08-2012, 18:42:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Padurarul wrote:
Zyphere fraticaaaaaaaaaaa , nu am mai auzit de tine de mult . Ce mai faci ? Cum o mai duci ? Ma mai tii minte asa-i ? -

Hai ca iti dau eu raspunsul pe care il vei primi in proportie de 99 % de la un GM / Shocker

Inca nu a aparut o platfoma ( piratata ) stabila pt Wow . Decat sa baga patch 4.2XX care sa pice din 5 in 5 minute + tone de buguri mai bine ramane cu ce e acum . Sunt sigur ca se va baga o versiune noua imediat ce se poate din punct de vedere tehnic ( stabilitate + buguri putine )

Exodus Si Evolution nu cred ca se vor uni..EVER .

Fuziunea evo+exo e o idee buna,avand in vedere ca pe exodus nu poti face nici macar o heroica...poate nu au vn aia 1700 din vacanta inca??? -
Iar ideea cu un PvP Tournament Realm=EPCI FAIL poti vedea asta daca te uiti la pe alt SV care are deja...nimeni nu joaca instant lv+gear+NPCS full vs 4.0.6 acum=FAIL

0 0

Back to top
Phixelzilla

[ONLY HUMAN]

(since 26-10-2018 19:46)

Votes: 53

Post Posted: 28-08-2012, 18:57:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Angelrune wrote:
On: ATR daca se face, se face pe 4.3.4 pentru ca o sa fie class balance (poate chiar si pe 4.2).

In afara de damage-ul redus (sa zicem...) nu e cu absolut nimic mai balansat patchul ala, e la fel de restrictiv, doar ca la alte clase.

cause maybe one day I will walk away and say "you *** disappoint me"
click
0 0

Back to top
Magicqtz

[Do Nothing and Win]

(since 10-04-2020 14:57)

Votes: 50

Post Posted: 28-08-2012, 19:01:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ATR pe patch 4.0.6=FAIL ! A poate vor aia care clasele lor sunt promovate pe patch asta( in 4k resill sa pic in 2,6 sec numai pe freakz este posibil -). Mai mult de 400 de playeri nu va scoate cu ATR. Cum spunea omu un 4.3 atunci da, o sa fie lume plm ganditi si voi vreti numai mofturile voastre...(Asteptati in plm).

https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/sylvanas/mostfckedup
0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 4 days ago)

Votes: 770

Post Posted: 28-08-2012, 19:02:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

A ramas sa discut cu Shocker, daca ajungem la o concluzie o sa aflati 100%.
0 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 28-08-2012, 23:57:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Realzypher wrote:
pe blizz maine deja se baga prepatch la MoP si voi nu aveti nici macar primu boss din Firelands
Nerfz wrote:
Si in legatura cu alt patch, sa fim serios, maine joc pe 5.0.4 iar pe freakz e inca 4.0.6.
Terminati cu gandirea asta, sunteti retardati? Pe blizzard sunt SUTE de angajati platiti sa bage ca orbii zilnic chestii noi, asta e server privat, daca nici dupa atati ani de servere private nu ati inteles cum sta treaba asta atunci sunteti prea ratati sa mai jucati pe private.
Mai vine cate unu si ma intreaba "auzi, maine baga blizzard pandaria, bagi si tu"? Sa nu mai zic de idiotii care ma intrebau daca bag pandaria inainte sa se bage pe retail

Legat de ATR,
Zohlomg wrote:
A ramas sa discut cu Shocker, daca ajungem la o concluzie o sa aflati 100%.

In 3 zile o sa dau un verdict cred

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Zohlomg, 28 August 2012 17:02

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 10-08-2025, 22:06:32
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password