User
Pass
2FA

Admin abuse?

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message631
ToTeR

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 13-11-2012 16:45)

Votes: 4

Post Posted: 14-09-2011, 01:43:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am si eu o problema, am spus pe global ca momentan serverul e degeaba ca nu poti face decat hoo(care e foarte greu) pvp nu merge/pve nu merge. Pentru aceasta remarca am primit mute 7 zile, nu stiu dar nu mi se pare normal din moment ce nu am zis-o cu rautate, serverul este abea in beta si na nu consider ca am zis ceva jignitor s-au ma rog. Replyu la mute a fost : degeaba esti tu mute 1000..numai stiu cate minute.(7 zile)

Am facut imediat un ticket in care sa-i spun astea GMului insa era tarziu si nu am mai stat.

Regret sunt nou pe forum si nu am idee unde sa postez acest topic. Si imi pare rau daca am jignit pe cineva dar as dori unmute sau cel putin diminuarea pedepsei daca am fost chiar asa de instigator.

Multumesc ca ati citit,
Respect.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Stigmata

[I like trains]

Status: Offline
(since 27-04-2020 19:06)

Votes: 28

Post Posted: 14-09-2011, 01:52:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca serverul e degeaba esti liber sa cauti altul mai bun. Also, pentru cereri unmute se posteaza aici.

http://forum.wow-freakz.com/REGULAMENT-PEDEPSE-RULES-PUNISHMENTS-t58312.html

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Stigmata, 13 September 2011 23:53

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 10-08-2025, 12:02:52
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password